Bende sayın axaray gibi düşünüyorum.Kimsenin kimseye zorla aldırdığı bisey yok bir zamanlar yazılarını zevkle okuduğumuz arkadaşların gıyabında olumsuz konuşmanın erik olmadığı düşüncesindeyim
Printable View
Bende sayın axaray gibi düşünüyorum.Kimsenin kimseye zorla aldırdığı bisey yok bir zamanlar yazılarını zevkle okuduğumuz arkadaşların gıyabında olumsuz konuşmanın erik olmadığı düşüncesindeyim
Özür dilerim etik yazmak istemiştim.
Simdi biliyorsunuz sirketler birlesme karari vb. durumlarda kucuk ortaklara ayrilma hakki doguyor.
Acaba diyorum boyle bir plan var da, bu ayrilmak hakki fiyati yuksek olmasin niyetiyle mi bu 3 aylik bilanco onumuze konuldu? Yuzde 5 brut marj nedir, hangi fabrikada vardir :) inanin ciddi bile bulmadim bilancoyu birseyler dondugunu hissediyorum sadece ytd
Bu şirketin temel sorunu brüt kar marjının düşük kalması girdi maliyetlerinden artıştan dolayı dolayısıyla esas faaliyet karı epey kötü geldi bunuda abartı şekilde fiyata yansıttılar...
Bu düşüş yaşanırken takaslarda teb yatırım malı kustuğunu sattıklarını emeklilik ve yatırım fonlarının aldığını görüyoruz...
Şimdi en kötüyü baz alarak uzun vadeli projeksiyon çizelim.Şirketin 2018 yıl sonu ciro hedefi 350 milyon idi,2020 ciro hedefini söylemiyorum hepiniz biliyorsun ztn...Şirket ile görüşmemde girdi fiyatlarından ötürü zam yapacaklarını ancak zaman olarak net bilgi alamamıştım ayrıca faaliyet giderleri kısmında iyileşme öngördüklerini 6 aylık bilançoda bunu hissettireceklerini vurguladılar.
2018 senesinin çok kötü finansal sonuçlar doğuracağına inanmıyorum,hali hazırda 2017 bilançoyu da fiyatlamayan hissenin bu düşüşünün fırsat olduğunu düşünmekteyim...y.t.d
Inşaallah temennimiz o yönde .
https://www.sondakika.com/haber/habe...vasi-10854917/
Karar çıkmamış...
Kusura bakmayın...Yanlış yere yapıştırdık haberi...
56 milyon bir çeyrekte satış yap 54 milyona malet...birde finansman gideri ile...kardeş kendinize gelin...