Printable View
Alıntı: Originally Posted by erdixx Ayhan abi madem 6,40 a çektin geri neden getiriyorsun ya bugun kapanışı 5,85 üzeri bekliyoruz lütfen 6.40 soktuk kaçtı geri çıktı
Alıntı: Originally Posted by erdixx Ayhan abi madem 6,40 a çektin geri neden getiriyorsun ya bugun kapanışı 5,85 üzeri bekliyoruz lütfen Benim beklentim Perşembe seans sonuna kadar 5.92.
Alıntı: Originally Posted by Tinaz Benim beklentim Perşembe seans sonuna kadar 5.92. inş bekliyoruz bakalım olumlu hiç birşey yok malesef ülke adına Alıntı: Originally Posted by ayhan53 6.40 soktuk kaçtı geri çıktı unutmamalı senin bu yaptığını abi =)
Alıntı: Originally Posted by erdixx inş bekliyoruz bakalım olumlu hiç birşey yok malesef ülke adına Fenerbahçe iyi olursa Türkiye de iyi olur diye bir laf vardır...E Fener iyi başladı bu sene :he:
yaşa verin gençlikte 6.40 a soksaydık. bi daha zor kaçardı geriye
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS Fenerbahçe iyi olursa Türkiye de iyi olur diye bir laf vardır...E Fener iyi başladı bu sene :he: o başka bak o zaman hepimiz çok iyi oluyoruz abi ama bu sene dolar da iyi yapsın bizi artık
Trump'ta altın vardı sattı hisseye döndü bence. Bu adam işlem yapıyor bariz...
6.40'lık direği silen bloombergi kınıyorum...