Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Fişne suyu içiyorum ben. Nar suyu vodka.
Alıntı: Originally Posted by Webster Kacliydin mert sen? 94 Kaç defa daha soracan emmi
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu 94 Kaç defa daha soracan emmi Mert benim yan hesap Webster mi?
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu 94 Kaç defa daha soracan emmi Mert belki gun gelecek benle ilgili hic birseyi hatirlamayacaksin ama sunu asla unutmayacaksin Keske hasan abimi dinleyeymisimde hayatimi yasayaymisim paranin allah belasini versin diyeceksin...
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Mert benim yan hesap Webster mi? Emmi sagir sultan duydu
Alıntı: Originally Posted by Webster Mert belki gun gelecek benle ilgili hic birseyi hatirlamayacaksin ama sunu asla unutmayacaksin Keske hasan abimi dinleyeymisimde hayatimi yasayaymisim paranin allah belasini versin diyeceksin... Bende fil hafızası var
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Bende fil hafızası var Kahrindan oleceksin Hayat geri gelmeyecek mert Bok gibi paran olacak ama zamani geri alacak kadar degil
Alıntı: Originally Posted by Webster Kahrindan oleceksin Hayat geri gelmeyecek mert Bok gibi paran olacak ama zamani geri alacak kadar degil Bir de sünerse uğraş dur viyagara şelalesinde şifa ara. Webster bensem ben kimim? Kendi kendime yazıyorum sanki.