valla haklısın üstat. bu ne ya, adamlar sahada resmen yürüyor. berabere kalırsa 6 puan farkı bırak sadettin saran reis gelse kapatamaz:)
Printable View
valla haklısın üstat. bu ne ya, adamlar sahada resmen yürüyor. berabere kalırsa 6 puan farkı bırak sadettin saran reis gelse kapatamaz:)
Ali Koçun bıraktığı enkaz takımını Saran nasıl düzeltecek bakalım.
Takımda kondisyon sıfır,,,rakip 10 kişi yaa
Ayakta duracak halleri yok,,yuh size.
Yeni hoca geldi eksik tspor zorla yendik son dakika yiyorduk
Geçen haftaki Alanya beraberlik
Ve bugün 3.dakika gol atmışsın farka gitmen lazim rakip 10kisi ama paşa tek kale oynuyor şaka gibi bu futbolla bu hocayla bir cacık olmaz fenerden alabilecekleri en kötü hocayı aldılar Koç'un giderayak son kazığı
aynen üstatlar bu takımda ali koçun nazarı var dedik adam gitti yine bir atraksiyon olmuyor. nedir bu basiretsizlik yahu.
Herkese selamlar....
Yıllar ne çabuk geçiyor,dile kolay 7 yıl olmuş....
7-8 yıl önce hem sportiflere daha meraklıydım,hem de hisse .net de daha çok paylaşım yapıyordum....
O günlerde burda yazınlanları dün gibi hatırlıyorum....(arşive bakılabilir)
Kısa bir hatırlatma:Eskiler bilir bundan 7-8 yıl önce A.K adaylığını koymayı düşündüğünde ama açıklamadığında burası(hisse.net/fener başlığı) bayram yerine dönmüştü...
A.K şöyle vizyoner di böyle vizyonerdi,hisseyi ve/veya Fener i uçuracaktı ucundan acık itiraz eden benim gibilerin ağzına da kürekle vuruyorlardı...
Benim de itiraz şu kadarcıktı:Acele etmeyin arkadaşlar,A.K icraatlarına bakalım ondan sonra uçalım kaçalım dı....
Yok efendim A.K takımı da hisseyi de finansalları da uçuracaktı,klübü bir dünya markası yapacaktı...
NAH YAPTI...(Audi cup tan öte geçemedi)
Şimdi bakıyorum da;
Sportif açıdan KOCA BİR BALON,VİZYONER OLMAYI BIRAK,ÇAPSIZIN TEKİ ÇIKTI A.K
Hisse fiyatına bakıyorum:35-36 dolar cent de almış,32 dolar centte bırakmış... bedelliler de cabası
Finansallarına bakmayı uzun süre önce bıraktım ama biraz toparladı sanırım....
Saran için de böyle bir çoşkuya kapılmamanızı öneririm....
A.K geldiğinde de çoşkunun (belkide büyük) bir kısmı A.Yıldırım dan kurtulunduğu içindi
Şimdi de bir FB taraftarı olarak A.K kurtulduğumuza seviniyoruz,Saran çok sevdiğimizden değil....
Bekleyelim görelim icraatlerini,sonra UÇALIM KAÇALIM OK Mİ?
Saygılar/Başarılar....
Lig bitmiştir,Gs şampiyon.
Tespitlerinizi çok beğendim Sn. Tengri. Hepsinin altına imzamı atarım. Saygılar.
6 puan fark oha ya. bütün sevincimizi kursağımızda bıraktılar. bu futbolculara ne diyeyim ben ya. ya bunlar 10 kişi kalan bir takımı nasıl yenemezler anlamak mümkün değil. yahu sadece jhon duran yok. bunun dışında kerem, asansio, semedo daha ne olsun daha ne olsun.