Silahşör: "Elimle nişan almam, gözümle nişan alırım. Eliyle nişan alan atasının yolundan sapmıştır"
Daha margin call saati var.
Silahşörler mermileri iyi sıkın ha...
Printable View
Silahşör: "Elimle nişan almam, gözümle nişan alırım. Eliyle nişan alan atasının yolundan sapmıştır"
Daha margin call saati var.
Silahşörler mermileri iyi sıkın ha...
Bu tarz analizlere hastayım. Kurum 7.65 stoploss ile 5,5 hedefli 7,40'dan satış yapmış. 1 birim satış yapmışlar ama.
1 birim ne lan!!! Bozkurt 3 kamyon 1 kepçe yazınca biz anlıyoruz ama JP morgan 1 birim yazınca ben anlamıyorum şahsen. Milletin aklıyla dalga geçiyorlar bunlar.
7,40 dan 1 birim sattım, 7,50 mi oldu şaaaak 1 birim daha. 7,60 mı oldu şaaaakk 1birim daha. 7,65 stoploss zaten.
Saçma sapan analizler, saçma sapan haberler...
dolar 5 olacak diyen kurumun gerçek adı jmorgül olduğu ortaya çıktı.
hepsi sünnetli çocuklar vs asdas
Yunanistan Savunma kaynakları,
- Türk sahil güvenliğinin bu sabah, Yunanistan’a ait bir helikopteri lazer ile kör etmeye çalıştığını,
- Yunan sahil botuna arama yapmak için girişimde bulunduğunu,
- Türkiye’ye ait deniz sınırını terk etmesi için uyarıda bulunduğunu belirtti.
ege kaynıyor...anlık işlem yapamıcak masaya oturmasın...
alman tankları sınırları içine girmeyelimde denizde yüzmeyi bilen bi şekilde kurtulur bence :oleyo:
SISE de operasyon hazırlığı olabilir.
Genel Kurul normal geçer ise BIST ağırlığı %50 artabilir, öte yandan elinde SODA, TRKCM, ANACM olanlar sermaye artışı ve hisse dağıtımına kadar kafaları karışık olacağından az işlem yapar spekülatörün işini kolaylaştırabilir.
Eskiden bankalar makbuz dağıtırdı o sıralar ortada hisse yokken yükselirdi.
Bakalım öngörüm tutacak mı yoksa farklı bir oyun olacak.
Futbol takımlarının forma reklamı gibi yakında endekslere de reklam alırlar .
Favorim: BIM Ulusal 30 Endeksi
sloganı da Bimaşla yeni ufuklara olur...