Bu ülkenin %70'ni ilgilendiren gıda enflasyonudur oda keşke aylık %3 ile kalsa. Enagrup'da %6,15 hesaplamış yıllık %75 kabaca. Hey ki hey.
Printable View
Ben hem osd hem ppz taşıyorum, osd son zamanlarda biraz mk karşılığını yukarılara çekti , daha cazip oldu . Bende osd 4 aydır var, grafiğine baktığımda meşhur Mart 2020 de ve ağustos 2020 de dalgalanip eksi yazmış, bu dönemlerde BIST de fena düşmüştü. Burdan çıkıp BIST e mi gitmiş acaba sermaye diye düşündüm.
Sizinde bahsettiğiniz fondan yüksek miktarda çıkış sonucu 2. El fiyatların düşmesinden kaynaklı fon eksi yazmış olabilir.
iyi geceler herkese... sayın hellistheothers bir sorum olacak... elimizdeki fonları, basit, kolay şekilde takip edebileceğimiz bir site var mı? örneğin:
falanca fon.... alış tarihi... alış adeti... alış maliyeti... kar zarar yüzdesi.... şeklinde... yani bir anlamda investingdeki hisse takibi gibi... investingde de fonlar var ancak sadece hisse fonlar geliyor ekrana... örneğin gma ve gzh'yi bulamadım... bu konuda bir öneriniz ve bildiğiniz bir site varsa yazarsanız sevinirim... teşekkürler, selamlar...