Ne kıyası habire ne alaka diyoruz ya daha ne diyelim.
Printable View
Ne kıyası habire ne alaka diyoruz ya daha ne diyelim.
açıklamaya gerekte yok zaten. ister gates satanist olsun ister satoshi çıkarmış olsun ister bunlar birer plan dahilinde olsun
başka akla ne gelebilir belki yapay zekanın kendiside çıkarmış olabilir bu projeyi.
çıkmışmı çıkmış. litarütüre girmiş mi girmiş.
bitti diyorum bende. kabullen yada kabullenme. senin bileceğin birşey. özünde mantıklı birşey ve bende bir kuruşluk bir yok. ama saçmalık diyenlerde azda olsa var.
daha ne diyim.
internet saglayicisinin hizmeti ile bitcoin kıyaslamanin bağlantısını anlayamıyorum!!! Birisi makul fiyata bana tüm bilgiyi parmağımın ucuna getiriyor. Lütfen fiyatından bağımsız olarak bitcoinin ne işe yaradigini anlatmanız mümkün mu?
https://bitcoin.org/tr/
Bitcoin eşler arası teknolojiyi kullanarak merkez otorite veya banka olmadan çalışır. İşlemlerin yönetimi ve bitcoinlerin dağıtımı toplu olarak ağ tarafından idare edilir. Bitcoin açık kaynaklıdır; tasarımı halka açıktır, kimse Bitcoin'e sahip değildir ve onu kontrol edemez, herkes katılabilir. Bitcoin kendine has birçok özelliği sayesinde diğer ödeme yollarıyla yapılamayacak çok farklı ödemelerin üstesinden gelebilir.
Icon
Anında eşler arası
işlemler
Icon
Dünya çapında
ödemeler
Icon
Bedava veya çok ucuz
gönderim ücretleri
madem kaynaklı bilgi vercez :he:
E madem kabullenmek lazım neden almayı düşünmüyorsunuz.ucuzlarindan üç beş alın işte.
çünkü şuanda lazım değil. ama lazım olduğunda neden almayım ?
ne zaman lazım olur ...? sen altını ne zaman lazım olacağını bildiğini bildiğimde.
Ne elon muska inanırım ne de zuckerberge.facebook gibi bir cia projesini zuckerberge mi birakirlar.elektrikli araba dünyası uzaya seyahat falan elon musk soytarısinami kalmış.elon musk asıl zenginler listesinde açık ara ilk yuze giremez
Ben altını şu anda tam hız alıyorum ve aldım.sizi az bisi tanıdıysam kriptolara asla beş kuruş koymazsınız.bunu siz de biliyorsunuz ben de.