Pusholder
@pusholder
·
24d
İspanya Maliye Bakanı, zenginlere ek vergi getirmek için çalışma yaptıklarını açıkladı.
Printable View
Pusholder
@pusholder
·
24d
İspanya Maliye Bakanı, zenginlere ek vergi getirmek için çalışma yaptıklarını açıkladı.
Teyit edilmiş değil. Sosyal medyada böyle bir olay var.Alıntı:
Sondakika
Ukrayna Ordusu Donetsk batısında büyük bir taarruz başlatarak, Rus savunma hatlarını kırdı.
Rus Putin'in Ras-putin'i olmak Kadirovun yanlışı.
Çeçen halkını nereye sürüklüyor?
Nefsi müdafaa değil bu. Îlâ-i Kelimetullah hiç değil.
Böyle bir harpte ölen/öldüren çeçen'in dînî durumu da müşkil.
Aywaaaa...!
Çeçenler sakata geliyorlar. :(
Üzülüyorum.
Ukrayna'ya Rus Putin'ler gidip savaşsın.
Abi Ruslarla 465 yıl savaşıldı. Ruslar, Kafkasya'ya kayıtlı 5 milyon askerlerini gömdüler. Çerkezlerin kayıpları belli degildir. 1 Rus askerine karşı 10 Çerkez şehit edilmiş olsa, 50 milyon, 20 Çerkez şehit edilmiş olsa 100 milyon kayıp demektir. İnan ki bu oran 50'den fazladır.
Çeçenistan'in bugün nüfusu sadece 1 milyon 300 bin. 10 sene once 700 bin bile değildi. Putin, Çeçenistan'ı ihya etti. Bu kadar iyilikten sonra savaşmamak çok büyük kalleşlik olurdu.
Bence Çeçenler dogru taraftalar. Çeçenler bu olayla birlikte Rusya'dan yana olmadılar ki? 10 yildan uzun süredir Rusya ile müttefikler, uzun süredir Rusya'nin 1 numarali muttefiği Çeçenlerdir.
Ruslar, Ukrayna'da kendi topraklari için savaşıyorlar. Harkov, Donets, Lugansk Rus topraklarıdır.
Kirim'da ise Sivastopol Deniz Ussu var, Karadeniz filosunun karargahi burasi. Burayi birakmalari mumkun degil.
Putin, son konuşmasında bu bolgelerde referandumlarin yapilacagini acikladi. Referandum sonucu bu bolgeler artik Rus topragi sayilacaklar. Artik buralara Ukrayna saldirmaya kalkarsa, Ruslar Kiev, Liliv gibi sehirleri agir silahlarla vurabilirler.
Bu dünyada Rus topragina çökemezsin.
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
1 sa
Kılıçdaroğlu, “Benimle misiniz?” diye sordu.
İmamoğlu ve Yavaş, “Yanınızdayız” diye yanıt verdi.
Bugün itibariyle CHP’de Cumhurbaşkanı adaylığı bahsi kapandı.
CHP’nin tek adayı: Kılıçdaroğlu.
Bu, 2 Ekim’de CHP’nin ev sahipliğindeki toplantı öncesi Altılı Masa’ya da bir mesaj.
Bu kadar net değil. Çok karışık mevzu. Ne Kilicdaroglu ne de Tayyip Agam CB olamayabilir.Alıntı:
Hidayet Sevinç🇹🇷
@hidayetsevinc
·
1 sa
Kılıçdaroğlu'nun çağrısı üzerine
@mansuryavas06
'da #Yanındayım dedi. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi Erdoğan'a şimdiden hayırlı olsun.
Muhalif seçmenler olarak bugünden itibaren 2028'in Cumhurbaşkanı adayını tartışmaya başlayabiliriz.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
7d
#Ukrayna’da #Rus işgali altındaki 4 bölgede bugün referandum yapılıyor. Herson, Zaporijya, Donetsk ve Luhansk’da yapılan referandum için bu sabah oy verme işlemi başladı. Oy verme işleminin Salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.