Katırcı bedri nerde sesi çıkmıyor inşallah bir sıkıntı yoktur.
Printable View
Katırcı bedri nerde sesi çıkmıyor inşallah bir sıkıntı yoktur.
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
21s
AKP boykot kararından rahatsız: "Özgür Özel’in şirketleri tehdit etmesi zorbalıktır"
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel’in açıkladığı boykota ilişkin "Medya kuruluşlarını ve şirketleri açıkça bu şekilde tehdit etmesi, siyasal zorbalıktan başka bir şey değildir."
şu cümleyi kullanmak ilginç:)
spk şirketlere geri alım kolaylıgı gibi bişey getirmişti...
hiç gördünüzmü geri alım yapan firma...
Para piyasası fonlarından çıkış fazla. Tahvil sebebi ile getirileri çok düştü..
Yabancı teknoloji şirketleri fonlarına para girişi var. Ben biraz daha izlemedeyim o tarafta.
Bizim borsa fonlarına hala giriş yok..
Ppf den çıkan para güçlü olarak gelmiyor şu an borsaya.. Ben ppf lerin %75 ini bozdum.. Aylık ve gecelik mevduat olarak oranladım.
Gecelik olan kısmı düşüşlerde borsada değerlendireceğim.
8500-9000 arasına bir takım haberler ile gelirse mal almaya başlayacağım..Bizde günden bitmez.. Fırsatlar olacağını düşünüyorum..Olmazsa da dengelenme yerlerinden bakacağım ne yapabileceğime..
ING BANK
Liraya carry trade ilgisinin tekrar son 18 aydaki kadar yoğun olması pek olası değil,
ING, geçen hafta bu zamanlar dünyanın en gözde carry trade'i olan Türk lirasında çok düzensiz bir satış gördüklerini belirterek, "Tahminlere göre carry trade'e yatırılan yabancı paranın 20 milyar doları lirayı terk etti ve Türk yetkililer piyasayı kontrol altına almadan önce USD/TRY kısa bir süre için %10-12 yükseldi" dedi.
Merkez Bankası tarafından lirayı desteklemek için yoğun döviz müdahalesi ve TL likidite boşaltma operasyonlarının kullanıldığına ve borçluların 200 baz puan artırılarak %46'ya çıkarılan gecelik borç verme imkanına yönlendirildiğine işaret eden ING, " Geçen haftanın sonlarında %75'e kadar yükselen bir aylık vadeli TL zımni getirileri şu anda %48'e gerilemiş olsa da geçen haftanın sonlarında görülen %35 seviyelerinin hala çok uzağında" değerlendirmesini yaptı
ING ekonomisti Chris Turner, ""Liradaki satışlar piyasa için bir şok oldu ve Merkez Bankası USD/TRY'yi tekrar kontrol altına almış gibi görünse de, yenilenen carry trade ilgisinin son 18 ayda görüldüğü kadar yoğun olması pek olası değil" dedi.
Tunç: Imrali'nin talebini değerlendireceğiz.
Ailesinin görüşme isteğiyle ilgili soruya yanıt.