senin yorumun ne peki.2 onur 2 çok parlak günlere ulaştıkmı sence yada soruyu burda hisse sahiplerine soralım.bu siteye ara ara girip tabi gerçek hisse sahiplerin düşünce si ne acaba...
Printable View
senin yorumun ne peki.2 onur 2 çok parlak günlere ulaştıkmı sence yada soruyu burda hisse sahiplerine soralım.bu siteye ara ara girip tabi gerçek hisse sahiplerin düşünce si ne acaba...
Gerçek hisse sahipleri derken çoğunluk hisseye sahip olan yani vekaleten şirket yönetimini elinde bulunduranları kastettiği ni düşünerek ten onların yazdıklarının gerçeklere ne kadar yakın olduğunu bilmek zor mahkemenin 2009 da aldığı tedbir kararı ve kayyumların gözetiminde olan gurup şirketleri ve iştirakleri arasındaki alacak verecek meseleleri çözülünce birleşme sonuçları açıklanınca daha iyi durumda olduklarını göreceğimizi umuyorum 2015 yılında şirketler topluluğunun borca batıklıktan kurtulduğu mahkeme tarafından açıklandı gurup içi borçlar bazı şirketlerin tasfiyesine neden olduğu anlaşılıyor şimdiye kadar fesih kararı alınan şirket görmedim bilgi ve belgelerin gizlenmesi suç olsada gizlilik anlaşmaları yaptıklarını bazı makamların bundan haberlerinin olmamasının bir üst makam tarafından engellendiğini bazı belgelerde gördüm.
Ali Çavuşoğlu bu açıklamayı ne zaman yapmış? Birleşme gerçekleşirse bence daha sağlam bir şirket olarak yoluna devam edebilir.Belkide birleşmeyi borsaya dönüş için gerekli gördüler.
Yıllardır şirketler bölünüyor yeni şirketler yeni iştiraklerde yer alıyorlar bu durumlarda printaşın özkaynakları sermaye artırımı veya TRİ ler sonucunda eriyor teknik iflas konumuna geliyor şirketlerin birleştirilmesi konsolide edilmesi gerekiyor 5 yıllık süreleri bitti ikinci beş yıl da bitti veya bitmek üzere sonuç olarak bağlı ortalarından iştiraklerinden doğacak ayni hakları var printaşın blançolarında bağımsız denetim ve değerleme raporlarında olması gerekiyor yani biz printaşın ortağıyız pintaşın ortaklarıda bizim ortağımız ve ayni haklara sahibiz ttk 140.