Kotdışı gelmiş yine.
Yav kotdışı yok işte. Neden taktın sen bu hisseye volbor.
Printable View
Kotdışı gelmiş yine.
Yav kotdışı yok işte. Neden taktın sen bu hisseye volbor.
Ne güzel yazmışlar herkesin hislerine tercüman olunmuş bir yazı.
beyler beyler beyler
reel fiyat kaç? 33
2 nisanda 62 yi gördü..
nisan-mayıs-haziran-temmuz 4 ay sonra 33 ede gelmiş durumdayız...
biz demiyoruzki kağıdı 10 TL yapın....
geldiğimiz noktada sözdee bilanço artık ŞARTLI GÖRÜŞ mertebesine erişmiş.. 6 aylık bilançoda BAZI BANKLARIN BORÇLARI DÖVİZDEN TL YE çevrilmiş borcu azaltılmış veya yapılandırılmış gözüksede....
30 millyon lotu 1 TL den devretsede MALESEF MALESEF nisandan önceki 33-34-35 bandına geri döndük...
ESKİ HAMAM ESKİ TAS yani...
bizde dava açma konusunda % 99 açalım diyoruz... 1 arkadaşımız bekleyelim desede.....200 e aşkın kişi açalım diyor..
vekaletler gönderiliyor AVUKATA....
açılacak FESİH davası...
bu kez sayımızda çok lotlarımızda ÇOK... ve aramızda KAYPAK adamda yok...satın alınacak adamda yok....
asla ve asla bu kez geri adım yok......... adam gibi ne yapıyorsanız kap haberilerini yayınlayın...
hangi otelleri sattıysanız elden çıkardıysanız SATTIK deyin...kaça sattıysanız kapta belirtin....
aldığınız parayla hangi bankanın borcunu ödediyseniz belirtin...
yaptığınız yapılandırılmaları kapta adam gibi açıklayın...
başlarım blokesine? bu hissenin GAP tan çıkması için blokelerinin çözülmesine luzum yok...
sizin için OTELLERİNİZE ÇÖKEN insanları uzaklaştırdık...birçok borcunuz ucuz maliyetle halledildi... burut takastan çıkarttık..
davayı çektik yanınızda olduk...
sen çocuğunun üstüne yemin ettin halledicem dedin kynin yüzünü güldürecem dedin... ağladın sızladın...yalanlarındanda bıktık...kardeşinden farkın yokmuş...
ŞİMDİ SIRA BİZDE ÇATIR ÇATIR DAVAMIZI AÇICAZ.....BU KEZ ACIMAK YOK....
Bir çok ky nin ben değilim ama burada EN AZ 5 YILDIR sıkıntı çektiğini düşünürseniz Bırakın tatile bir deniz kenarına gitmeyi yakınındaki piknik alanına gitmeye gücü yokken. Sizin çoluğunuz çocuğunuz misalen ALAÇATIYA 4 yıldır gidip ÇATIR ÇATIR tatilimi yapıyor derse sosyal medyasından ve size biraz hisse için geri alım yapın derse ky nin liderlerinden birileri. Sende dersen param yok. Bunun hesabı size sorulur günü gelince. Ky bu masallarınızı yemiyor. Geçte olsa uyandı size güvenilmeyeceğini. Çekmeyecekti bu fesihi ky zamanında ama adamlar verdiğiniz sözlere güvenmişler. Biraz akıllı olmakta yarar var. Ytd.
Batan geminin malları mı bunlar nasıl iş bu ya
Anlamak mümkün değil. Hisse yerlerde sürünüyor. Bu nasil itibarsızlıktır. Fakat söyleneni dile getireyim Doğrumu tam teyit ettiremedim. Bu tahtalatörle ZT arasındada anlaşmazlık var deniliyor. Kesinleştirince yazarım. ZT ver hisselerimi (1 liradan verdiklerini kastediyor) GERİ diyormuş tahtalatörde artık sen bu işe karışma SAKIN tahtaya müdahale etmeyede kalkma. ZT nin yanındaki YKÜ nden biri ortayı bulmaya gayret sarfediyormuş. İşin bir ucundada SS durumu yakından takip halindeymiş. Aslında hisseler batan geminin malı değilde iktidar aracı😊 ytd.
Takma filan yok
ilk gün yani 4,5 sene önce ne dedi isem halen onu diyorum
KOT pantalon DIŞ arI
dediklerimin son aşaması
ve inanın 31.12.2018 den sonra bir daha demiyeceğim
bu da size son kıyağım
bu yazdıklarınıza sakın olaki siz de inanmayın
hisse de iş bankası müşterisinin hergün kendinden kendine
yüksek lot alış satış olarak geçirdiği işlem ile hacim var görüntüsü
oluşuyor
iş bankası müşterisi de arada ne kaktırsam razyım diyerek
10 20 satıyor
31.12.2018 benim hesapladığım sürenin sonu
eğer bu tarihden sonra bile olursa
KOT pantalonu DIŞ arI da giymek
BEN YANILDIM olur
Haydii bay bay :kahkah:
Dolar 5 lirayı geçti.
Hisse 32 kuruş.
Bu saatten sonra.....
Selim ve ekibi baskıyı iyice artırdı. Zeynebin işi bitti artık zaten z.t. de güvenleri boşa çıkartmıştı yakında oda kaçar bizler gene s.s. ile yola devam.