Originally Posted by
alicemal
Yaw bu tayyip erdoğan zorla imamoğlunu cumburbaşganı yapacak yaw. Hapse atmaya çalışıyor. Bu hareketi imamoğlunun aylarca konuşulmasını sağlayacak, dolayısı ile halk seyredecek. Tehdit altında olduğu içinde kararsızlar imamoğluna kayacak. Altılı saz heyeti de mecburen imamoğlunun arkasında birleşecek.
imamoğlu altılı adaylar içinde en fazla bu ülkeye zarar verecek olanı. Belki tayyip den bile daha fazla zarar verecek olanıki tayyip ve akp nin verdiği zararı belki 30 yıl sonra fark edeceksiniz, oda belki. Zararları başka şeyden sanacaksınız. Du yaw hakkatende başka şeyden. akp proje partilerden biri, o projeyi yapanlar asıl herşeyin sebebi. tayyip beyin verdiği zarar bu ülkeyi abd kucağına ilk oturtan adnan menderesin verdiği zararla kıyaslanır.
Her neyse siyaset okumam ama imamoğlu konusu her yerde yazılınca gözüme çarptı. tayyip kendi çıkarı açısından çok büyük hata yaptı, belki danışıklı dövüştür. abd, tayyibin yerine imamoğlunu istiyordur, tayyibe emir vermiştir. nasıl tayyibi chp li başganı baykal başa geçirdi, şimdide imamoğlunu tayyip başa geçirir.
Hangi aday daha iyi diye yazmadım, tayyip in taktik hatasını yazdım ve bu iş bu şekilde giderse imamoğlu başa geçecek. tayyiple beraber en istemediğim adamdı. İlk gördüğümde notunu vermiştim, sonra haklı çıktım.