Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Tobe de carpilacan Webster üstad herkesin dini kendine. Yav şu dünyada bir rahat olalım.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Dolarda mı ki? Emmi hic vazgecmediki 7.5 tan bozdurdu 5.16 dan aldi
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Webster üstad herkesin dini kendine. Yav şu dünyada bir rahat olalım. Emmi haklisin ben su herifi kizdirmak icin yaziyordum Sori
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi hic vazgecmediki 7.5 tan bozdurdu 5.16 dan aldi O zaman seçim diyebilir.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 O zaman seçim diyebilir. Emmi onu bu saatten sonra diyecegini zannetmem...adam gecim demiyor secimmi diyecek
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi haklisin Sori Yaw Pscyc arkadaşı olduğu gibi kabul edin. Ben seviyorum kendisini. Gıdıvane var patron elamanı. Ona kılım.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yaw Pscyc arkadaşı olduğu gibi kabul edin. Ben seviyorum kendisini. Gıdıvane var patron elamanı. Ona kılım. Aaa emmi Neden daha once soylemedin Ben ona bir sarayim
Alıntı: Originally Posted by Webster Aaa emmi Neden daha once soylemedin Ben ona bir sarayim Yok sarma. Beni gıdıkladıkça patronuna selam söylüyorum.