Ben de funku diyom tarkan
多くにか大きなね!
同じに。及びもないでです
大きな тяйsж bunu başka nasıl anlatayım
Printable View
aır sildimi bu kolpaçii yine
Daha deil siler 10 dk ya :))
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunları şikayet edebileceğimiz bir yer varmı
bilen varmı
Yatıp kalkıp a... Şeref...... Dua ediyorum, flap vardi, 70 kuruşa verdim, 1.80 e bunu aldim
bu haberle gitmeyecekse neyle gidecek bu kağıt :rtfm:
arkadaşlar kızmayın.yeni sahibimiz ne dedi fiyat istikrarlı şekilde olacak.işte istikrar 0,68-0,59-0,61-0,59 istikrar bu.bunu yapan varmı ky da.ytd.
tarkan giderse sermaye onayı ile gider.belki bu kolpaçi bunu bekliyordur.ytd
farukcum izin verirse kağıt gider.ytd
0,68, 0,59- 0.61,0.59-0.59, 0.57_0,57,051_....0,68 zirvesiydi herhalde????
Allah tan Mine hanim görevi birakmasa.... Böyle giderse onu da yaparlar
silmedi mi bu artist bende silinmedi gözüküyor halen
Şirketin içi dolarken buna tepki gelmemesi nasıl izah edilir bilmiyorum, günlük verileri kim yollarsa şimdiden teşekkürler...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 iş günü doluyor bu cuma bülten de olmamız gerekmiyormu aır
Öyle bi zorunluluk yok ağa eksik belge bulur vs uzatır spk isterse ama bence artık gelebilir şayet spk başkanı olmadan kurul toplaniyorsa bugün spk başkanı görev süresi doldu ayrıldı yenisini atadılar mı görmedim..
özelden yazdım bakarsan sevinirim.
hatun u markadakiler üzüyor okumanı tavsiye ederim
air günaydın.
markanın sayfasında bir yazı var arda41 diye arkadaş yazmiş.sermaye arttırımı başvurularını bültene koymuyorlarmış.doğrumu sence bu.ytd.
SPK bülten bölümü ile görüştüm başkan olmasa da bülten çıkar dediler
bugün 15 inci iş günü
bunlar özel sektörde ot toplatırlar 15 günde bir başvuruyu onaylayamıyorlar. Açıklama yapılamıyor.
spk kamçıla kendini gönder haberimizi
Uzun süredir kayda alınmıştır diye bültende cıkmıyor verirse direk verdim diye yayınliyor spk fakat madam cok dolambaclı yapıyor ortakliklari böyle o ona ortak öbürkü diyerine ortak olunca spk aradaki muallak durumlari gidermek icin birşeyler isteyip duruyor sirketlerden buda süreci uzatiyor ha bunun bir artisi var ansa holding nedeniyle gozaltindan cikardi ya spk cok incelemeyebilir
AIR günaydın
bu haftada yokuz galiba tık yok olsaydı kafa kaldırıdı kağıt
bence kafayı kaldırmak için 15-12-2017 tarihindeki aşağıdaki başvurunun sonucuu bekliyor.
7/12/2017 tarihinde kamuya duyurulduğu üzere, Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, Transtürk Holding A.Ş. A grubu imtiyazlı payların %100'üne sahip olan IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'nde Ural Aküzüm ve Zeynep Aşkın Korkmaz'ın %50-%50 pay sahibi olacakları ve IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'ni müşterek imza yetkisi ile birlikte temsil ve ilzam edecekleri, Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ural Aküzüm'ün görevine devam edeceği, Zeynep Aşkın Korkmaz'ın da Başkan Vekili olarak görev alacağı, Şirketimiz ortaklık yapısı değişikliği nedeniyle,
Pay Alım Tebliği'nin ilgili maddeleri uyarınca doğan Pay Alım Teklifi yapma zorunluluğundan muaf tutulmak amacıyla IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılacağı ifade edilmişti.
IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. tarafından,
Pay Alım Tebliği'nin ilgili maddeleri uyarınca doğan Pay Alım Teklifi yapma zorunluluğundan muaf tutulmak amacıyla
Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldığı bildirilmiştir.
Marka yükseliyor bize dokunur mu ucundan kıyısından ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kolpaçı sana sesleniyorum
250 001 lot alımın varya 0,68 de
ben sana kıyak yapıyorum 100 000 ben sana 0,66 dan yazdım al bakayım alışın kuvvetlimi ytd
eninde sonunda sana 100 000 i 100 000 den çakacağım benim dediğim olacak ytd
bu sahtekar kolpaçiden nasıl kurtulucaz.:wu:
Tavandami mı tutuyo colpacino
Ne 60 kurusmus be.spk da neymis.millet 1 senedir bekler onlar bir türlü onaylamazlar.geri alım muafiyet haberi gelmeden gitmez bu kağıt. Ytf
aşşağıya bastığına göre spk onayladı galiba kolpaçii seni gidi seni
0,60 kuruşdan adam 150 000 lot aldı. şaşırtıcı aşşağısı tahsisli var. Hatun 1 den alırım diyor
bu ne lahaNa turşusu bunu perhiz
YERSEN
YTD
tarkan ne zaman aldı.sabah+öğlen toplamı 66000 hisse işlem olmuş.ytd.
Eşleş me bakabilecek olan varmi
Eşleşme 0,50 ortak
50 değil sildi 58 su an