Bende Bedelliye katılmayanlar rüçhan ları tsporR leri 26 şubat'a satmaları gerekiyor diye duydum.
ne kadar doğru bilmiyorum.
şu bir gerçekki şu kritik zamanda bile
yazan çizen kalmadı... Eyvah Eyvah vah vah...
vay halimize vay...
Printable View
Ah takımım ne hallere
Düştü şampiyonluk beklerken bundan sonra maç kazanabilecek mi diye bakar olduk
Arkadaşım rüçhanları en son 26.02.2019 Tarihine kadar sattınız sattınız satmadınız bedelliye katılmak istiyorsanız 04.03.2019 son gün olmak üzere Hisselere adet başı 2 TL yatıracaksınız ha eğer almıyorsanız para yatırmıyorsanız yandı rüchanlarınız 26.02.2019 da satmalıydınız. ben 350 Binin üzerinde bu Tspor dan zarar ettim şimdi bedelliye katılacak param da yok battım Allah yardım etsin bana ve benim durumumdaki herkese.
Yatırım Tavsiyesi Değildir (YTD) zaten batmışım salaklığımdan bide size yatırım tavsiyesindemi bulunacam kendi kararınızı kendiniz verin bide çalıştığınız aracı kurumdan her zaman destek alın arayın çekinmeyin işleri size yardımcı olmak..
Bilgi için teşekkürler.
Katılamayacaklar rüçhanları 26.02.2019 tarihi seans bitimine kadar satmalılar. Satmazlarsa 04.03.2019 tarihi seans bitimine kadar "rüçhan sayısı * 2 tl" tutarı kadar parayı hazır bulundurmalılar. Yoksa rüçhanlar yanar.
Anladığım bu.
Sizin adınıza üzüldüm, bende kendi çapımda çok zarardayım.
Rüchan haklarimi satmak istiyorum fakat ruchan maliyetim 0.09 tl olarak gozukuyor. Su anki fiyati 0.08 tl oldugu icin ruchan haklarinda bile zarardayim. Bu normal mi?
senin maliyet 0,9 benim 1TL GÖZÜKÜYOR
1 tl nominal iken tahta fiyatı 1.04 iken rüçhanların kaç para olmasını bekliyosunuz hocam :) rüçhanların çerez parası olması normal çünkü nominale çok yakın fiyat. O bakımdan diyorum bedelliye girmemek kayıp değil, ha para olmuş dışardan alıp maliyet düşürmüşsün ha bedelliye katılmışsın ne fark eder bu fiyatta.
Bu fiyattan bedelli yapmalarının bence başka amacı var bedellinin açıklandığı ilk gün de söylemiştim.
Neyse amacım inatlaşmak değil, bedelliye katılamadım diye canınızı sıkmayın demek istemiştim en baştan beri. :)
Bol şanslar.
Bir TS' li olarak, diplerde olan iki kağıttan hangisi alınır dense, Fener derim.
Ben de 1,26'dan 8000 lot aldım. rüçhanlar sık değiştiği için pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum. onları satıp mevcut hissenin yükselmesini bekleyeceğim. ileriye dönük birikim tutarı olduğundan zarar edeceğimi pek düşünmüyorum.
biliyorum yahu, muhabbet ediyoruz işte :)
geçen bedellisine katılmıştım tspor'un o yüzden rüçhan müçhan hiç araştırmamıştım. dün bakınca güldüm rüçhanların ederine. tabii bu fiyatlardan ha bedelliye katılmışsın ha paçal yapmışsın aynı kapıya çıkıyor. bakalım 4 marttan sonra ne olacak tahtada. merak ediyorum. para olsa katılırdım bedelliye, maliye düşerdi baya ama kısmet...
zaten gözden çıkardım buradaki parayı. maalesef...
Rüchan neden zarar gosteriyor. Biri aydinlatabilir mi bizi. Zaten hisseden yeterince zararimiz yokmus gibi bir de ruchanlar da eksi yaziyor. Biri aydinlatsin lutfen.
Ben böyle bedelli görmedim. Şu an bedelliye girsen 1tlden hisse alacaksın, girmessen zaten 1 tl piyasada. Kim niye bedelliye girsin. Herkes rüchanları satıp yeni hisseden alır. O yüzdende rüchanlarda çok düşük fiyata iniyor. Bu işin sonunda hisselerin çoğu kulübün olacak sanırım.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep ümitvar açıklamalar ama ı ıh :)
kimse ümide kapılmasın bu kağıtla ilgili. Giren kapana girer fare gibi!
Bende 3 gündür soruyorum soruşturuyorum
araştırıyorum. Bu bedelli süreci akıllara sığmıyor.
var bi oyun ama çözemedim.
1. mantıken bedelli için spk'ya başvuran hisse
bedelli onayına kadar yukarı hareket etmesi
gerek fakat tspor aşağıya sarktı...
2. şuan 1.02-1.04 aralığında yine hisseyi
yükseltmiyorlar.
şimdi şu sorular akla geliyor.
hisse fiyatı 26 şubat'a kadar biraz
yükselme örneğin 1.30-1.50 aralığına
gelse bedelliye katılınabilir. fakat
neden millet bedelliyi alsın diye
hisseyi yükseltmezler... ilginç ve manidar...
HATTA almasınlar diye sanki plan yapıyorlar.
1.02 olan hisseyi 1 lira bedelliden niye alınsın ki...
BU İŞİN İÇİNDE VAR Bİ OYUN...
Sanki kulüp %51 hissesini %200
artıracak... bedelliye girmeyenlerin
rüçhanların da alıyordur...
sanki diyorum...........
Sn arkadaslar bedelli bolunme esnasinda ruchanlari satip normal hisse almakla satmayip bedelliye katilip yeni hisse almak arasinda fark yok ki. Niye sanki fark varmis gibi anlatiliyor burda anlamiyorum. Hesap hep ayni cikar. Hisse 1.5 civarinda yakaladi milleti ve pat diye 1.3 sonra 1.2 ye salindi. Hisseyi yukseltselerdi millet satip cikardi sanirim o yuzden yukseltmediler yukseltmiyorlar belkide. Sonucta bedelliden gelen parayla topcu maaslari odenecek degilmi.. ytd
nasıl para kazanacak... hisse 1.02-1.04 arasından iken millet neden mecburen bedelliye
girip 1 liradan alsın ki... şuan bedelliye kimse girmez. neden girsin ki almak isteyen zaten
1.02 den hemen alabiliyor. hatta 4 marttan
sonra belki 0.80 0.70 lerden bile alma imkanı varken...
kulüp bu bedelliden hiçbirşey kazanamaz.
Özetle tam bir fiyasko...
şu ihtimalle de var...
Kulüp kendisi mecburen
alacak sanırım. yani kendi çalacak
kendi oynayacak.
4 martta sonra kendi alıp piyasadaki
hissadarlar almayınca nasılsa kendi
%200 hissesini artırdıktan
sonra hisse çıkışa geçebilir o
zamanda zaten bir yerinden
bizde yakalarız herhalde...
ANKET YAPALİM:
ben bedelliye katılmıyorum.
Sizlerde katılıyorum veya katılmıyorum
diye yazarsanız çoğunluğu görmüş oluruz...
INTEM.R
IHLGM.R
MIPAZ.R
BOSSA.R
TSPOR.R
yukarıdaki hisseler de şu aralar bedelli verdi.
hepsi yükselmiş değer kaybetmemiş... rüçhanları
da harika... hepsinin Bedellisine girilir...
en kötü gözüken ihlgm ninkine bile girilir...
tspor HARİÇ
Tsporunkine neden girilmiyor üsttekilere giriliyorda?TSPORUN arkasında super lig var devlet var bence asıl o üsttekilere girilmez tsporunkine girilir
0.13 ten rüçhan açıp onda bile yüzde 50 zarar yazan rüçhan ben görmedim ilginç yatırımcısını bu kadar küstüren kağıt firma yoktur sanırım.trabzonspora rüçhandan giren parayla değerinin yüzde 66 sı kadar para girecek nerdeyse aslında şirket hisse için çok olumlu bir durum mevcut ama yatırımcı kazanmasın diyenler hissede resmen operasyon çekiyor çekti bile yüzde 50 rüçhan düşürüp bedelli açıkladıktan sonra 1.50 den 1.04 e düşürüp amaç belli bakalım ...
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bmeks eşittir tsporrr gerisi hikaye
galatasaray,fenerbahçe,beşiktaş sanki bunlar trabzondan farklı .
ayrıca bmeks dediğiniz orta çaplı awmlerde şubeleri bulunan 30..40 bilemediniz 50 tane mağazası olan bir işletme yarına başkası açılır.geçer gider ama 4 büyükler her zaman bir markadır ve bu markalar küllerinden yeniden doğabilir çok büyük süprizler yapabilir.trabzon matamatiksel olarak şampiyonluk adayı bile sayılır gün gelir katarlı ortak bulur başka sponsor bulur yoluna devam edebilir örnekleme çok yanlış olmuş.ortada spknın onayladığı ve sonuçta kasaya öyle yada böyle patron yada yatırımcı parayı koyacak kasa dolacak 200 trilyon eski para ile para girecek kasaya................
0.07 den rüçhan satıp 1.02 yi yakalayıp alırsan bedelliye göre 0.05 ucuza alıyorsun hatta... Bedelli de 1₺+0.07 para ödeyip 1.02 olan hisseyi niye alayım ki... Rüçhan satıp yeni kağıt almak daha karlı
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayrıca herşey ortada 12 yıldır düşen hisse geldiği yer ortada alan alsın satan satsın bedelli katılan katılsın katılmayan katılmasın herkes görüşünü yazsın kimse kimseye inanıp güvenip asla alım satım yapmasın ..yazdıklarım kendi şahsi düşüncelerimdir asla yatırım tavsiyesi içermez..tavsiyem aracı kurumunuzdan destek alınız bedelli için..
bu hesap külliyen yanlış, senin matematik bilgin ilkokul seviyesi bile değil ama buna rağmen borsadan para kazanma peşindesin, işte ben bunu anlamaktan acizim, eğitim seviyesi ilkokulun bile altında olan senin gibi biri nasıl olur da borsadan para kazanmaya çalışabilir yahu? Burada tamamen yanlış bir tavsiyede bulunmuşsun lütfen bunu düzelt.
elinde 20000 hisse olacak 30000 değil, hisse başına maliyetin 20700 : 20000=1.035 tl yani spot ile aynıdır
ilkokul kelimesi biraz ağır oldu... neyse önemli
değil... işlem değilde prosedürde yanlış düşünmü
şüm. haklısın 10.000 tsporR aldığında bu rüçhanları %200 den 20.000 tspor olacak... buda
seninde belirttiğiniz gibi 1.035 tl ye tekabül ediyor.
kafamız o kadar karışık ve yorgun ki sanki 10.000 de tspor varmış gibi yanlışlıkla toplamda 30.000 adetten hesaplıyoruz.
haklısın... kafamız yerine geldi. tesekkürler...