Aynen öyle dostum maalesef Allah sonumuzu hayr etsin
Printable View
[quote=ondo
g
Ben fena carpildim yoruldum ayrılık k zamanı artik
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.20... Bu gidişle akşama 6.00'nın da altına inecek gibi görünüyor...
6.35-6.50 arası yedirdiklerini yedirdi...
Şimdi de ufak attraksiyonlarla 6.20-6.35 arası aynı şeyi yapacak bence...
Sn. Zabuno güncelleyebilirmisiniz?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En dip den feda dedik nasip kalanlara bereketli kazanclar
Kaldırıp kaldırıp veriyor yeni yeni taptaze ky arkadaşlar katılıyor aramıza
Bence sayın ONDOKUZ 19 un çıkmasını bekliyor gibiydi.
Aynen öle olmuş ipek tamam sıra kozada takibe devam herkese hayırlı kazançlar
Eyvallah hocam hepimizin inşallah
Kozalar artiya geçmeden gitmeyecek anlaşılan pranga görevi görüyor şu an
Gider, gider, öyle bir gider ki. Sayın Zabuno nun paylaştığı takaslara bakmadıysan bak derim. Geçen sefer değişim yerini kaçırdım ama bu sefer hazırlıklıyım. Fark 60 kuruşu biraz geçince İpek sat kozaa al, eşitlendiğinde tekrar kozaa sat İpek al, inanın bunu büyük kurumlar bile yapıyor. Ahh kafam ahhhh, 2 sefer değişim yapabimiş olsam tatile Fluence ile değil Peugeot 3008 ile gidecektim. Nasip den öte yol yok. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
1 haziran itibariyle takaslardaki değişim
https://resmim.net/f/1IMzXL.jpg
https://resmim.net/f/wSUoTD.jpg
meksa muhtemelen acikci, credit satmadan almis bu guzel, yat finas da arti tarafta
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ver mehteri verrr :)
https://www.sondakika.com/haber/habe...en-4-10970836/
sevici arkadasim mehteri kendine sakla, siyaset yapma
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olumlu taraftan bakarsak hacim güzel...
Ama öte yandan;
Arefe günü 7.72 --- Pazartesi 6.79...
Salı 7.11 --- Çarşamba 6.45
örnekleri de daha bir haftada yaşananlar... Tepkiler geliyor ama her defasında daha az ve her defasında büyük düşüşlerle sonuçlanıyor... Umarım bu sefer böyle olmaz...
Gel gel mi değil mi akşam belli olur...
Alçalan tepeler var diyorsunuz yani, napalım satıp çıkalım mı? dediklerinizden bu anlaşılıyor.
Bir tek ben kaldım sanırım ipeke demirbaşları terk etmiş burayı, herkesin gönlünce olsun. Ben burdayım devamm
Ben de burdayım sayın Çorbacıyım, ayrıca KAMERAMAN ı da bekliyoruz. Sağlıkla kalın
Grafiklere göre çoktan stop-loss yapılmalı ve çıkılmalıydı zaten bu alçalan tepeler yeni bir durum değil, 7-8 aralığında da aynı durum birkaç kez gerçekleşti...
Ama grafikleri de para çiziyor maalesef... Adam direnci kırdırdığında alçalan tepe de yalan oluyor...
Bir de kendi malını almak kendi malına vermek gibi bir ton alavere dalavere var tabii ki...
O yüzden çıkıp çıkmamak herkesin kendi kararı... Ama herkesin grafikleri göz önünde bulundurarak hedefi ve stop-loss'u olmalı...
İlk seans 6.66'a kadar götürüp an itibarıyla 6.49'a değdirmeleri iyi olmadı...
6.50'nin üstünde kalmazsa bu gün de burası ağlama duvarına dönebilir akşama...
6.6 â kadar 50K lot yok.Yukarısı boş.6.4 civarı bekleyen hacimli emirler var.Bende YFAS â bakıyorum o neredeyse yön o oldu bu hafta.....Bugün biladeri Credit ile alımda.Kozaa destek verirse 6.7 civarı yataya atabilirse seans sonu iyi olabilir.Olmazsa bugün zaten ne olabileceğini gördük....
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh be 6.60 tan saniyeler içinde 6.48 nasıl bir oyun bu ya yedire yedire veriyor yükselecek havası verip hooop aşağı
Bu hareketin gel gel olmaktan çıkması için pazartesi günkü kapanış olan 6.79'un üstüne çıkması lazım bana göre...
Buranın altında kalan her hareket mal yedirme amaçlı gel-gel olacaktır büyük ihtimalle ve bugün olmasa da yarın yine büyük bir düşüşle sonlanabilir...
Ayriyeten yarın seçim öncesi son gün olması itibarıyla yarın maldan çıkma amaçlı son attraksiyonların bugünden başlatılmış olması da ihtimal dahilinde...
Baş belası kozal ipek gidicem diyor bu önüne taş koyuyor
Sağolasın kozal +2 yapan ipegide yanına çektin kozaa da modaya uydu doce sabahtan beri satışta bugün de portföy eridi fiyat hareketleri ni soran yok amk ne oluyor diye
6.66 yi gören ipeği tuttular 6.30 a kozanın yanına getirdiler amk helal diyorum bunu başarmak büyük bir iş hatta altina
Hisseye aşık olup kalıyor uz sabah 6.20 den nereye bide kapanirsa bak oynamayı bilene ve cesareti olan süper para bırakmıştır.biz sadece hisse yükselirse kazaniyoz diğer türlü spk kere kazanıyor şahsi fikrim bu yazdıklarım p.tesi oyun başladı salı çıkmak varmış bize nasip olmadı
Pazartesi sabah açılışta 8.04 vereyim dedim alislara kandım iyi halt ettik verdiler elimize en sonunda aşık olduk bir kere al kârını çık daha belanı mı ariyon diyorsun dicemde bulduk belamizi arkadaş demişti bu hisseler de grafik takas hikaye yabanci bir yerden çakar boruyu demişti ve o 8.30 lardan çıktı ve ben ona güldüm yabancı deli gibi alıyor dedim şimdi o bana gülüyor ve üzülüyor haklı sabahtan beri yedire yedire mal veriyor herifler 6.65 i geçemedi biz bakıyoruz sabahtan beri yeşil olan ipek 20 dakikada 25 bin lotla kazaa nin yanına geldi artık bu saatten sonra bir cacık olmaz adamlar satışa geçti artık bakar dururuz 4 günde 70 bin üzeri zarar eden biri olarak denecek bir şey yok kendim ettim kendim buldum der şair
Hocam Allah yardımcınız olsun zor bir durum ben şahsen acil ihtiyacım olan para ile girmiştim kaybedilen her kuruş değerli benim açımdan inşallah kazanırsınız telafisi olmayan zararlar deilde ol kazançlı günler ky nin olur.