Usta sordun mu
Dolar aldı gidiyor
Printable View
Şirketin yaptığı işler hakkında bilgi sahibi olan var mı? Son çeyrek nasıl geçiyor acaba....
https://www.youtube.com/watch?v=KnqPajoLk3U
Vidyonun başında belirtilen durum sanırım söyledikleriniz
Bu arkadaş biraz daha teknik tabir etmiş ama, evet aynı şeyleri söylemişiz. Ben eski tip bir yatırımcıyım ve mevcut kâr rakamlarının içerisinde olan ticari alacakları (özellikle ilişkili taraflardan olanları) çok önemserim ve bu alacaklara her zaman risk tarafından bakarım. Ki, konuyla ilgili şirkete sorduğum soruya karşılık aldığım cevap beni tatmin etmediğinden buradaki pozisyonumu kapattım.
Bu, benim finansal rasyolara kişisel bakış açımdır ve bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazançlar diliyorum.
An itibariyle pozisyonumun olmadığı bir hissede bunu yapmam yakışık almaz sayın diproyal. Finansal tablolarda benim için gayet önemli gibi duran bir kalem bir başka arkadaşım için önemsiz olabilir. O rakamları herkes görüyor ama herkes farklı fiyatlıyor. Neden ? İşte bu yüzden.
Gülsüm hanım bir telefon uzağınızda ve sorulara açıklıkla ve bir o kadar nezaketle cevap veren çok saygıdeğer biri.
Saygıyla...
Son dakikalarda 5 10 lot topladım,dolar aldı başını gidiyor,ihracat rakamları dolarla çarpılarak sanırım,artık bende ya carpilirkm yada çarparım.dolarin aniden böyle #iplamasi bunun da işine geldi ,hiç zorlanmadan istediğini xiziyi.arsada duruyor artık kendisimj yapar bir.jnsaat yada başkasına satarmj bilemez.y.t.hic değildir.
Ha bu arada faizlerin düşmeside inşaat sektörünü canlandırır..
Jnsaat kredi oranlari düştü düşmeyede devam edecek sanırım.bizede etkisi yansiyacaktir
hisse aşagıda yukarıda boş kademeler ile gidip geliyor çok sıg kademe derinliği yok
borsa buralar zirve bence
yarın kavala davası var piyasaları çok fena çalkalayacklar bugunden fiyatlamaya başladılar
borsanın bittiğini yazmışmıydım
Yarın Kavala davasının olumsuzluğu silinir ege profil hakkettigi yere çıkar herhalde
Evet dediğimiz oldu
BIST 30 ASELSAN coştu
Ege profil de 30.80 e kadar döktü sinra 3182 kapanış mükemmel oldu
Kap haberi de geldi.
Bir müddet daha sermaye artırımı olmayacak anlaşılan zaten olmasına gerek yok
Temettü dağıtması daha güzel oluyor
Yarın piayasa da biraz gevşeme olabilir kar satışı olarak ama ASELSAN da çıkış devam edecektir
Araplar büyük ihtimalle ASELSAN i alacaklar.
Ytd
32.20 harika dostum
Ortaklar piyasa gel gel yapıyor
Öğleden sonra belki de beş on dakika sonra yeşiller kirmizaya donmeye başlayacak görüntüsü var.
Ege profil de 33 ün üzerinde sat 30 un altında al fırsatı sunabilir.kendi adıma bu nedenle aranızdan bir müddet ayrılıyorum
Ytd
Dolar 1290 dan 1380 e kadar gelmiş
Allah sonumuzu hayreylesin
Bu oynak döviz kurları ile ne alış ne veriş olmaz.
Kalkın 20 TL mi diyeceksiniz 50 TL mi diyeceksiniz sabit kura geçin
Yoksa herkes parasını dolara altına çevirecek kimse para tutmayacak elinde
Ytd
Hay masallahhh,bereketli olsun
Normalde bu göstergelerde en az 1 tavan çekmeli. Belki 2
yani ne diyebilirim ki haklısınız basit düşünmek gerekirse endeksin eski zirvesi 158 bin idi endeks zirve tazeledi ve üzerine yüzde 30 koydu eğer bir snet eski zirvesini geçememiş ve üzerine de yüzde 30 koymamışsa senette problem var demektir.usd tarafından yazılan yzde 80 lik devalusasyon zararını da koyarsan parayı sıfırlattı pala bu yüzden senet ve patron seçimi çok önemli.
Egpro da önden yaptı
https://www.youtube.com/watch?v=tSzi...HasanTUN%C3%87
8 Kasım en yüksek kaç görmüş ? 33.66
AGHOL pozisyonumu ise 2 gün öncesinden açmıştım.
Sonuçta grafikler ortada. Bu kağıt 31-32 lerde gezelerken AGHOL 26-28 aralığındaydı. Ve an itibariyle EGPRO 35.80 AGHOL ise 43.40 kapattı.
Matematik ortada...Konu nedir, onu anlamadım ?
borsa bitti bence yan tahtalarda mal dağııyorlar büyük birkaç senette pala küçük senetlere uzunca süre uğramayacaklar gibi
çok gitmiş sanki de kaç gündür eksi 2 yapıyorsun