Meali şöyleki sayın prometheus: müşteri bulduğumuz ve tutturabildigimiz her fiyattan sattık satarız demek istemiş.. nasılsa babadan kalma sıfır maliyetli olunca böyle oluyor işte..
Printable View
Nasıl bir köçekmişsin be. Nasılda kıvırıyorsun:)
Dün sattıysan bugün alamıyorsun.:vk:
brüt takas nasıl işliyor bu hissede brüt takas ne zaman bitiyor
Atı alan ükğdarı gecer olayı. Yola devam
Eskiden hisse seçme kriterlerinden biride aracı kurum dağılımı idi. Bunun 3/4 ü 5 aracı kurumun elinde ama hiç bir olumlu hareket yok. Demekki ağırlık borsa cinlerinin elinde:seyt:Belki mücük de etkisiz kalıyor...
Yani her akşını yapabiliriz olayı mı :)
Spk yaptığı son hamlelerle yatırımcıya mesaj verdi sanırım.
Aynı nitelikte şirketleri ayrı ayrı borsaya sokup ve borsada bir çok koldan çok güzel hareketlerle birlileri iş başı yapmış yine!
Sanırım bu grupta şirket hisselerini defter değerinin üstü hisse almak büyük risk. Hisse defter değerinin üstünde her fiyat yatırımcıya kitleme eylemine dönüşüyor hep!
Zaten spk da cezalarla speklere “ biraz stop” dedi, yatırımcıya da ise “akkılı olun” mesajı verdi san
Bu hissede spek in ne işi var Sayın Prometheus.. yakalananlar patron çetesinin elemanları.. daha doğrusu yakalanma olayı falan yok herşey küçük yatırımcıyı dolandırmak üzerine kurulmuş senaryodan ibaret.. herşey tezgâh anlayacağınız.. Ben hep söylerim küçük Co'nun hisselerine asla spek bulaşamaz... şimdi düşünün siz speksiniz bende hissenin patronuyum.. fakat ben müslüman görünümlü münafığım , ahiret inancım yok din tüccarıyım, dünyanın sayılı dolandiricilarindanim ve bunu alenen yapıyorum ama kimse bana hesap soramıyor yani dokunulmazım, tek geçim kaynağım borsa dolandırıcılığı, vatansever görünümlüyüm fakat çıkarım için satmayacağım kutsalım yok, abd vatandaşıyım yani tasmam onların elinde, kısaca ********in tekiyim, şeytanın bile aklına gelmeyecek taktiklerle yalan haberlerle hisselerime yön veriyorum.. ve en önemlisi babadan kalma sıfır maliyetli milyonlarca lotum var elimde ve hangi kademeden satarsam satayım zarar etmiyorum.. siz spek olarak şeytana pabucunu ters giydiren hırsızlıkta sınır tanımayan böyle bir patronun hisselerine spek olarak bulaşabilir pozisyon açabilirmisiniz
Bir İrfan Yazicı eksikti oda tamamlandı. Allah bin belanızi versin sixin gibi din hainlerinin.
İrfan yazıcı satmış mı satacak mı[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok değil herhalde onunda bugün sattı herhalde 15 milyon TL karşılık ne zaman bitecek bu hissede ki filimler birde bunlar bugün lotlari sattinmi arkadaşlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim şirketin yıllık bilançosundaki aşağıdaki dipnot çok önemli.
Patron muhtemelen ,ortaklık için gerekli nakili sağlamak için aktivite halinde.
İnşallah tahminlerim doğrudur da bi haber alırız yakın gelecekte.
Herhangi biryatırım tavsiyesi olarak algılamayınız ltf. Sadece bilgi paylaşımı.
------
Not 40 – Bilanço Tarihinden Sonraki Olaylar
İyi niyet anlaşması
Şirket, TAGLIG markası ile Türkiye'nin ilk LED ekranını üreten Dijiled Görüntü Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. (Dijiled, www.taglig.com) ile doğrudan hisse alımı veya Dijiled'in yapacağı sermaye artırımının Şirket adına tahsisli yapılması sureti ile iştirak edilmesi konusunda iyi niyet anlaşması imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında Şirket, ortaklık öncesinde finansal ve teknik inceleme yaptırma yetkisine sahip olacaktır. İncelemeler sonucunda ortak olup olmama takdiri Şirket’e ait olup, ortak olma kararı verildiği takdirde, ortaklık işlemi gerçekleştirilecektir.
Unquote
--------
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...nel_ID2043588/
Taglig ile ilgili Ocak ayındaki haberin linkini de paylaşıyorum.
Allah yüzümüze güler inşallah dostlar.
Hayırlı geceler
Önemli bilgi : şirket bilançosuna inceledikçe ,bir başka önemli hususu farkettim.bilgiyi paylaşayım.
Patronlar, yeni üretim tesisi için 74 .5 milyon avans ödemiş.
Bu bilgi,şirketin yatırım yaptığını işaret eder .
------
Not 24 – Peşin Ödenmiş Giderler ve Ertelenmiş Gelirler
(*) Cari dönemde mal alımı için 25.417.000 TL, makine ve teçhizat alımı için 35.675.000 TL avans verilmiştir. (**) Cari dönemde yeni üretim tesisi için 74.505.000 TL avans verilmiştir.
31.12.2019 31.12.2018
Verilen sipariş avansları (*) 64.572.658 1.371.278
İş avansları 6.357 49.501
Gelecek aylara ait giderler 230.304 237.938
Kısa Vadeli Peşin Ödenmiş Giderler 64.809.319 1.658.717
Gelecek yıllara ait giderler 183.598 204.095
Verilen avanslar (**) 74.505.000 375.986
Uzun Vadeli Peşin Ödenmiş Giderler 74.688.598 580.081
Unquote
---------
Kaynak: finansal tablo. Dip not:31, sayfa: 45.
Ilgisini çeken arkadaşa kolaylık olsun,
Forum niye bu kadar sessiz acaba ?
Vatandaşla veri paylaşıyoruz, bir tane centilmen çıkıp da teşekkür dahi etmemiş.
Olumlu işleri teşvik etmek lazım dostlar.
Yıllarca yöneticilik yaptım; astlarıma hep el uzatır,üstlerimi de omuzlarımda taşırdım.
Herkese hol kazanç.hayırlı rızıklar.
İnşallah bu konu ile alakalıdır bu satışlar..Yoksa her ne kadar sıfır maliyetli kağıtlar satılıyor olsa da bukadar kısa sürede bu kadar yoğun satışın sanki daha mantıklı bir açıklaması olmalı..Para nın lazım olacağı bu gibi haberler mesela..
Sn. Aydınefesi finansal tablolar ve dip notları irdeleyip paylaştığınız için teşekkür ederim. Gerçek yatırımcının temel veriler konusunda bilgi sahibi olması gerekir. Amaç spekülatif kazanç olunca teknik bilgiye önem veren olmuyor. Bol şanslar...
Finansal veriler ile ihlas grubunun bir alakası olduğunu daha hiç görmedim :) Yıllardır bu hisselerdeyim 30 endeks hissesi değil milyar dolarlık işler yapan şirketlerde değiller bilanço rakamlarına göre. Yaptığı ciro ettiği kar rakamına göre herkes hesaplayabilir kafasından bir piyasa değeri biçebilir.
Önemli olan ihlas grubu hisselerinde zarar etmeden ve uzun yıllar beklemeden kar edebilmektir.
Bol Kazançlar
Bindik bir slamete gidiyoruz kıyamete, endex uçtu ihave kan kusyurmsya devam ediyor.
Orucu zedelememek için çok fazla takip etmiyorum birkaç gündür çünkü takip ettikçe patron olacak oruspu cocugunun saydirmadigim yeri kalmıyor.. maalesef *** patron bugun de çaktırmadan acıtmadan küçük lotlar halinde 9-10 grup seri satışlara devam ediyor.. aslına bakarsan kendince o da haklı.. bugün kü ortamdaki gibi bir müşteri potansiyelini birdaha zor bulur fırsatı ganimette çeviriyor kahpenin evladı...
Evet. Hareket başlamıştır. Bundan sonra zor döner. Kişisel düşüncemdir.
Teknikte alt bolinger 1.44 ,üstte de 2,75'e denk geliyor bugün için.
Bu bant aralığında kaldığımız sürece sıkıntı yok.
Teknik indikatörler her hissede işe yaramasa da,bilgi paylaşımı iyidir.
En azından ; kendi adıma al-sat yapmayı düşündüğüm band aralıklarını belirlemede ,tekniği dikkate almaya gayret ediyorum.
Lanet olsun. Kaçırdiğimiz hisselere mi? yanalım, yoksa bu iheva bataklığinda harcadığımız zamana mı?
Hayırlı geceler.
Hissede çok küçük yatırımcı var gibi duruyor.
İnvesting'de bayağı kalabalık var.
Bilanço son açıklama tarihi de Haziran'a kaydırılmış.
Brütün sonuna kadar çok yatırmaz inşallah.
1 İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 3 Aylık 2020 ilk tarih:01.04.2020 ,son açıklama tarihi:09.06.2020
Spk nın sınırlama getirmesinde patronun haberinin olmamasını düşünmek saflık olur. 20-30 kuruştan topladılar, 4 liradan millete gömdüler. Bu şekilde baskı oluşturup 3 ay içinde toplayıp yine gömecekleri aşikar. Kurumsal olmayan, patron ve spekülatörün güdümündeki kağıtların tipik özellikleridir bunlar...
Ayrıca; son zamanlarda satış için sıraya girmeleri ve dolaşımdaki hisse oranının artması da sırtlan sürüsü ile alakalı. Al kardeşim grafiği önüne, en dip nereyi görmüş son 3 yılda al, yine zirve olarak nereyi görmüş sat. Ağlamanın ne anlamı var yaw:)))
Yatıysa geldik bu hissede galiba.
Tahtayı canlı izliyorum,amcalar 1 kademede tutmakta ısrarlılar.
Tahtasının Karşısında kimse yok havası var.
Inşallah sadece,izlenimde böyledir.
Yoksa ,bayağı yatarız görünümünde.
Biraz önce bist endeksinin muhtemel bir düzeltmesinde neler olabileceğini göstermesi bakımından ip uçları verdi o.... çocuğu ABD kırması *** patron... allah bu hissede hapsolmuş küçük yatırımcı arkadaşların yardımcısı olsun..
Ufak ufak alalım bakalım :)
Amaç AO yu sürekli aktif kademeye yakın tutmak.
Vurdum kaçtı yada vuruldum ölmedim :)