yalnız piyasada başıboş dolaşan deli gibi para var. nereye saldırsam diye tetikte bekliyor. olumlu bir haber gelse bizimki üç veya dört tavanı rahat çizer. ytd
Printable View
yalnız piyasada başıboş dolaşan deli gibi para var. nereye saldırsam diye tetikte bekliyor. olumlu bir haber gelse bizimki üç veya dört tavanı rahat çizer. ytd
açıkçılar. krediciler. spekler. traderler ve hatta kumar gözüyle bakan kumarbazlar boşa düştüler. adrenalin tutkunlarının hipofiz bezleri çıldırmış patlama yapmak istiyor. tarihi diplerdeyiz. yarın cumhurbaşkanı kabine açıklaması yaparsa bence şimşek kabinededir o zaman arzular şelale diyorum. ytd
bist 1.98 cent.
Yeniden Selam [emoji847] Benim rüya çıkmadı [emoji17] AFYON bugün 5.27’yi görüp, %9,79 yapıp geri döndü maalesef. Hadi hayırlısı... 🤲
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok dostum senin rüya iyi tuttu valla[emoji23] ben 5.19 dan verip 4.98 den tekrar aldım. Tabi maliyetim yüksek ama zararına verip tekrar aldım. Maliyeti 20 kademe düşürdük yani. Bu piyasada bu yükselişler satış fırsatı olarak degerlendirmek lazım. Tabi 5 dk daha geç alsam daha aşağıdan alırdım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist 50 dende s...ktir etmişler..Böyle giderse bist 100 e geldi...Zaten yabancının ilgisi yok kağıda kendimiz alıyoruz kendimiz satıyoruz. satıyoruz kısmı yanlış oldu zarar kol gibi satamıyoruz anca alıyoruz.. Neyse sabah sabah ağzımı bozdu...
iki gündür hareketliliğin nedeni anlaşıldı BİS50 den çıkarılmış
Sayın Acaibamca ,
sizin portföy nizde bu hisse gerçekten var mı?
Acaibamca maliyette yoldasiz..
Inş.kısa zamanda gözaltına iner hırsz köp.
Hayret bu saat olmuş kimse yazmamış.Bu kagıt minik minik gidiyor,eskiden zengin kalkışıyla giderdi şimdi neden böyle..??
Neden bedelli yapsin ki... Nakit sorunu yok. 80 milyonluk arsa satmış.
Afyon artık güvenirliliğini kaybetmiştir. Sahte hareketlere inanmayın maliyet 9.20 beklemeye devam.........
Allah yardımcımız olsun inşaallah cümlemize,
Bankalara borcu var..Kredi faizleri yuksek...bu aralar faizler boyle giderse sadece afyonda degil ben bistte bedelli patlaması yasanir diye dusunuyorum....Ama olumlu senaryolara olan umudum daha fazla....Gecen 2015 yilinda 30 hareketi inceledim ....Elinde hisse bulunan kimsenin o hareketten ekmek yemesi mumkun degil...3 milyonluk sermayeye 100 milyona bedelli artırmıslar...kimsenin oyle bir bedelliye katilacsk gucu olmaz...belki 3 5 lotu olan girmistir..Hareketi milleti kaçirdıktan sonra yapmıs...Yani her turlu hile ve hurdaya basvurmuslar....Bunu yapanlardan her turlu kotuluk beklenir..Yonetimi kesinlikle yatirimcisina iyi niyetli degil..ytd...
Eger çıkacak deyip girerseniz elinize bırakırım diyor,almazsanız da ben yavaş yavaş çıkartırım diyor.tarlada çok güzel karpuzlar var ama mayın döşeli, gel de cesaret gösterip al.
Yıllardır yazıyorum burda şimdi yeni yeni afyonu tanımayan insanlarla dolmuş burası uçar kaçar diyenlerden geçilmiyor mynette bakın sabancı kolay kazandırmaz mutlaka bedelli gelecek borç çok 225milyona çıkacak sermaye adamı kanser eder bunlar kanser olmak istemiyorsanız yada 5 yıl para lazım degil diyorsanız o zaman alın yoksa bulaşmayın burası aglama duvarına dönüyor sonra
Halen 8 yıl oldu külliyen zarar 2033 ömür yetmez be arkadaş....
Spek efendiler her zamanki gibi içerden bir haber aldılar. Bakalım haber nasıl bişey çıkacak. Yine KY nin üzerine mi yıkacaklar. Yoksa olumlu bir habermi çıkacak !
9 olmadan rahat Yok hadi be devam et
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kagıt hergun cıkıyor yorum bıke yok pasta takas bsy yokmu nerde bu mıllet
Tekkeyı bekleyen corbayı ıcer
Afyoncular nedir bu böyle...
Ben satıyorum artık
Satacaktim ama devre kesmiş. Biraz daha bekleyeyim...
Odime be kamuş odime hay maaşallah
Yetişmedim eşleşme 6.38
200 bin işlem tavanda
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse yazmasın teknik meknik çıkıyor işte ( sessiz )
seans sonu tavan olur
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eger tanıdıgım afyonsa yarın biraz daha çıkar ordan ele verir
Tavanmı oldu
Millet sattıktan sonra tavan
Yapsa ne yazar... 15 e kadar gider belki
Ama gitse ne yazar.....
tavanda lot bekleyen kac dostlar..
852000 lot sabah alım satmıştım. Deli cesareti 6.20 den 6000 aldım.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün katıldım aranıza bugün ayrıldım :wave:
herkese bol kazançlar....çorbayı kaptık şükür....