Borsa düşerse ilk düşecek hisse bence hiç güven vermiyor o kadar işlem oluyor sonuç foss
Printable View
Borsa düşerse ilk düşecek hisse bence hiç güven vermiyor o kadar işlem oluyor sonuç foss
Ortak ben 19 maliyetle bekliyorum şahsen bu hissede elimize verdiler zararı ...bu hissenin temettüden başka hikayesi yok...yerli yabancı fon şirketleri sağlam girmeliki zarar çıksın...yoksa küçük yatırımcı niye alsınki... ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakıyorum borsa yükseliyor yükselmesi sadece bizler için zararı azaltmak
6 Aylık kar beklentim 24,5 mn TL (adı üstünde tahmin, iddia duyum vs saçmalık değil)
Başka kar tahmini olan varsa paylaşırsa, görüş alış verişi yapabiliriz..
Ne zaman aaçıklanacak altı aylıklar
2.çeyrek bilançosu 01.07.2018 - 09.08.2018 tarihleri arasında gelmesi gerekiyor. İnşallah herşeyin dahada iyiye gitmesine vesile olur..
İnşallah bugün takaslarda yabancılarda olaydı iyi olur...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk çeyrekte de güzel kar açıkladı. Güzel de kar payı verdi ama düşüşü hiç bitmedi. 10 seviyesinden 11 seviyesine dönmesi de bir marifet değil. Daha önce de ifade ettim rakamları seviyeleri alıştıra alıştıra geri çekildi. Tam tersi bir durum olup olmayacağını kestirmek için çok erken. Her şeye gebe halen.
Düşerken çok hızlı düşüyor bundada bir bok olmayacak speki fena kazandırmaz yatırımcıya
Aynen şuan ki görünüm öyle. Çok yatırımcının ahını aldı bu karaktersizler. Bir olumsuz hava görmeye dursun düşmede üstüne yok. Senete talipli de yok kendi alıp kendi satıyor. Hacimde baya düşük zaten. 2018 in şuan görünen en kötü halka arzı olmaya adaylığını devam ettiriyor bakalım.
seçim öncesi ,borsa düşerken (borsanın önünde düşmeğe hevesliyken 10.00 tl civarı)yatırımcı ilşkilerinden senede geri alım programı başlatıp en azından yeni halka arz olmuş hissenin prestijini ,yatırımcının moralini yükseltmeyi düşünmüyormusunuz sorusuna kem küm hık mık cevap veren ,bu ortamda etkisi olmaz diyen arkadaşım
aha bak ortam tam sizin istediğiniz gibi ,seçim bitmiş istediğiniz kıvamda ,borsa yükselmeğe çok hevesli
ortamsa ortam ,kıvamsa kıvam hala düşünmüyormusunuz ??
sizi gidi kanı bozuk takımı sizi ..sizin hem kanınız hem niyetiniz bozuk
Arkadaşlar fincan kulp formasyonu oluşuyo gibi sanki. Formasyon hedefi 12.60 seviyeleri, inşallah oluşur ve gerçekleşir. Sonrada 2. Çeyrek bilanço fiyatlaması var. Kulağa hoş geliyor değil mi? Yatırım tavsiyesi niteliğinde asla değildir, şahsi görüşümdür.
Grafikte kulp dibi kadar 10.64 gibi, GAP ı kapatmak için ilk hedef 12.65 gibi duruyor. Çaktırmadan toplayanlar var kademelere bakıyorum gün içi 65bin lik yüklü alımlar oldu 12.61 den. Denizbank aldı sanırım dünkü takasta var. 11.5 ortalamam sallayıp geçicem bende bu hisseden çok canım sıkıldı kar da onun olsun limanıda. Giren çıkan hep ky oldu bu hissede. Bu kadar yüksek fiyattan halka arz edenler hırsızlar o kadar. Formasyon ortada istesem yüklü girip iyi para da kazanırım ama millet bıkmış artık yaptığı hacime bakın bu yeşil yeşil gidişe 1.5 milyon hacim anca yapıyor kademeler boş isteseler 1.5 tavanda ky yı kurtarırlar. hissenin gözümde ygyo ihlgm Gibi bir puanı var malum damat kişinin şirketi soydu resmen küçük yatırımcıyı. Devlet dedik güvenilir dedik hisse geri alımı haberi çıktı az bişey aldılar o da ileride yine ky ya çakmak için. Hatanın çoğu bende aslında niye girdiysem bu hisseye
Backqround hocadan izin alınarak paylaşılmıştır......
http://i64.tinypic.com/1zxusnq.jpg
Ne grafikler gösterdi bu hisse ,neler gördük
en sonunda neyi gördük ..duyar gibiyim hisseye girenlerin neyi gördüğünü..
9.64 den 15.75 e çizdiğini 21.86 ya kadar uzat ..
Albayraklara gönder..
Diğer grup seneti yüzde 30 a yakın toparladı da bunun içi boş mu nedense el atmıyor tahta sahibi. Anlaşılan halen sattırmak ve bezdirmek istediği yatırımcılar var. Ky ye zaten dayadı yukardan malları alanlar her yerden zararda hacim desen yerlerde. Bu tahtaya pek de teknik işlemiyor ya da öyle görünüyor. O... çocukları filmi var sayın spek izle sen onu seversin sen.
sen ne rezil adi bir kagitmissin boyle butun hisseler cikarken senin gozun hala assagilarda yetmedi hepimize verdigin zarar %50 dustun zati daha nekadar dusucen nerden bulastim sana tumosan dan bari ibret al da biraz toparlan kimsenin sana guveni kalmadi islem hacmine bak saka gibi
Ulan sankı yunan gavuruna sattını hısseyı 21 lıralardan , bıde ulkeyı yonetenlerdensınız ayıp ya kıme sıkayet edıcez sızı . Bukadarda suyu sıkılmaz vatandasın ya . Allah b nızı versın ytd
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.......
http://i64.tinypic.com/1zxusnq.jpg
10.68 SEVİYESİNE KADAR GERÇEKLEŞEN GERİ ÇEKİLME SONRASI BUGÜN 11.12 SEVİYESİNİ TEST EDEN HİSSENİN YÜKSELİŞ TRENDİNİN ONAYI ADINA MİNİMUM 11.15 SONRASINDA İSE 11.79 VE 12.07 SEVİYELERİ ÜZERİ KAPANIŞLAR YAPMASI GEREKİR.BÖYLE BİR GELİŞME PARİTENİN 12.35 VE 13.52 OLARAK BELİRLEDİĞİMİZ HEDEFLERE YÖNELMESİNDE ETKİLİ OLABİLİR.
SON DURUM İLE KADEME ANALİZİ...
http://i67.tinypic.com/rsredw.jpg
Hayırdır ÇİN’lilermi talip limana yeni İpek yolunun ucunu mu bağlayacaklar TLİMAN’a??
:wave::wave:
https://i.resimyukle.xyz/QCbfb8.png
ekonominin başına ALBAYRAK gelmiş.. Soyadı etkisi yeter... :) Berat Bey in ilgisi olmadığını biliyorum.. Nükte olsun diye...:) tümosan a etki yaptı.. burayada yapacaktır...:wave:
Emdi bitirdiler küçük yatırımcıları. Albayraklar grubu sizde vicdan varmı?
Karadeniz dalgalanıyor dibi bataklık
aq!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Deniz Yolu ile yapılan dış ticaret (itihalat+ihracat) rakamları ilgili ayın ortalama kurundan TL karşılıkları aşağıdaki gibidir.
2017 - 1. Çeyrek : 188.5 milyar TL
2018 - 1. Çeyrek : 235.2 milyar TL
Artış Oranı : %24.78
2017 - 2. Çeyrek : 199.9 milyar TL
2018 - 2. Çeyrek : 285.2 milyar TL (Haziran verisi daha açıklanmadı. Nisan/Mayıs ortalama artışı dikkate aldım)
Artış Oranı : %42.67
2018-2. Çeyrek --- 2018.1 Çeyrek artış oranı %21.2
İlk çeyrek TLMAN net kârı 10.5 milyon TL. Bu artış oranına göre bakarsak 12.7 milyon TL civarında gelebilir.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Trabzon Gümrük Müdürülüğü dış ticaret (itihalat+ihracat) rakamları ilgili ayın ortalama kurundan TL karşılıkları aşağıdaki gibidir.
2017 - 1. Çeyrek : 1.03 milyar TL
2018 - 1. Çeyrek : 1.19 milyar TL
Artış Oranı : %15.50
2017 - 2. Çeyrek : 1.18 milyar TL
2018 - 2. Çeyrek : 1.63 milyar TL (Haziran verisi daha açıklanmadı. Nisan/Mayıs ortalama artışı dikkate aldım)
Artış Oranı : %38.13
2018-2. Çeyrek --- 2018.1 Çeyrek artış oranı %36.97
İlk çeyrek TLMAN net kârı 10.5 milyon TL. Bu artış oranına göre bakarsak 14.38 milyon TL civarında gelebilir.
Haziran verileri Nisan/Mayıs ayı ortalamalarında gerçekleşirse TLMAN 2.çeyrek kârının 12.7 - 14.38 milyon TL arasında olmasını bekliyorum. Toplamda ilk 6 aylık kârı 23.7 - 24.88 milyon TL olabilir. Mevcut kurlar ile rusya ile ilişkilerimiz bozulmadığı sürece sene sonu kârının da bu artışa paralel olması kaçınılmaz. Tabi önümüzdeki seneki temettüde çok ciddi miktarda artacak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bol kazançlar.
Albayraklar halka arz fiyatından hisselerini geri alsınlar bizde kurtulalım
Sabredemeyenler satıyor, sabredebilenler alıyor..
3 aylık karını 30 Nisan'da şıp diye açıklamıştı, 6 aylığını da pek bekletmez diye düşünüyorum, ajansa ilk düşecek bilançolardan olması sürpriz olmamalı..
İyi kar açıklayacak muhtemelen girdisi döviz hem kur farkı ,hem tıkır tıkır çalışan liman
inşallah bu sefer faydası olur iyi bilançonun ,daha önceleri pek faydasını görmedik
Manipülasyon tahtası oldu uğursuz
geçen seneki 6 aylık karını bilen varmı?
yaa arkadaşım millet satmıyor işte anlamadınmı nie ısrarla aşağılarda tutmaa çalışıorsun biraz ürüdü hemen 11 de 22 bin lot alışa kodu..satan yok demekki birileri çıkmasını istemior....:Sad:
artık dayanacak gücüm kalmadı sattım ulan spekmisin nesin zararım 8000 alacağım olsun bile bile insanları süründürüyorsunuz yaaa yuuuh
yıl sonu 40 45 milyon arası kar bekliyorum.takasta malın az olması avantaj.akıllı birileri toplayıp iyi bir operasyon yapabilir ama toplanma çok ufaktan gerçekleşiyor.40 45 milyon gelebilecek kara fk 5 olsa 40 tl hisse başına olması gerekir.kimse görmüyor mu bunu.
Tam şaklabanlık biraz yükselsin hemen satış yiyor tam ömür törpüsü bu para kazandırmaz