Bisti gömecekler vadeli dolara gelin demek istiyor herhalde...
Printable View
1.02 alıcı ne kadardı gören var mı arkadaşlar.
1,450,000 alıcı idi
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba diyorum şirket sahipleri anlaşmalı olarak bugun aldığı senetleri 0.84 kuruşluk fiyatla almak için mi bu oyunu yaptılar hisse atıyorum 1.50 lerde olsa bu fiyattan alabılırlermıydı bu malı... Neden böyle bir alim yapıldı veya kime ne mesaj verildi... Tecrübeli arkadaşlardan yorum alsak... Hıçkımse patrondan habersiz bu tahtalarda cirit atamaz bence nedersiniz....
Hisse bugün tavanladı ya birileri buraya üşüştü. Arkadaş için demiyorum bütün topikler böyledir. Borsada yönlendiriciler algı operasyonu yapan tipler gazcılar gazoz cular sazcılar :) her türlü tip bulmak mevcut. 70.80 kuruşa indiğinde millete sattırmak için uğraşan maşalar da dahil. Burda yazılan yorumlara göre hareket edenler ky arkadaşlar da var onların veballerini taşıyabilecekler mi acaba.. //Allah korkusu vicdan hissiyatları kalmamış hayvanlaşmış duygulara sahip simsarları da unutmayalım tabi ki. Hisse için bilgi belge paylaşan iyi niyetli yorumlar yapan arkadaşlar istisna tabiki de. Kimisi fiyat yazar şuradan aldım burdan sattım diye. Bana ne arkadaş istedin yerden al sat. Doğru mu yaz dı yalan mı yazdı belli değil. Kimisi zararına satar sattığı senet alır başını gider. Niye gider senin satmanı bekliyordu çakallar arkadaş. Benim bildiğim simsarlar akşam oturduğu zaman masanın başına kaç ky tokatladı lar onun hesabını yaparlar pastayı paylaşmanın ky yi çarpmanın zevkini yaşar. Bir lotun bile hesabı yapılır her daim. Kazandıkları yarar mı onları Allah bilir. Olan her zaman ky ye olmuştur.bu tip senetlerde Kim para kazanmış ki çakallar dan başka bir de rüzgara yakalanmış üç beş ky den başka. Böyle spk hareketler yapan 1 liradan 11. 40 lı rakamlara getirilip ky ye adeta pazarlanmış spk denilen gereğini yapmayan Bi kuruma ne demeli oda ayrı bir mesele. Kısaca operasyon yiyen senetler örnekleri çok uzun yıllar Kendine zor geliyor. En iyisi bu tip hisselere hiç bulaşlmamak ama bulaşmış bulundum .ben dahil zararda olan ky arkadaşlar inşallah tüm zararlarını çıkartıp borsa da daha sağlam b ist 30-50 senetleri alıp yatırım da bulunmak daha mantıklı değil mi en azından akşam yatağa girdin mi kafan rahat olur. Böyle kıytırık senetler adama stresten başka Bi şey vermez. Allah korusun adamın sağlığını mahveder böyle dandik hisseler. Herkese iyi aksamlar
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki neden böyle bırseye ihtiyac duyuldu ve neden bu işlemden sonra hisse hareketlendi.. Ayrıca bedelli yapılacak tahtada 1 tl nin altındaki bir fiyatta hangi şirket neden bedelli yapsın kım girer o bedelliye şırket bedelli yapacaksa fiyatı yukarı çekmesi gerekmezmi..
Kardeş sen sanıyormusun buradaki 10-20-50 bin lot hisseyi birileri satınca hisse gitti?sen baya paranoya olmuşsun tabi haklısın bende ilk girişim 1.10 hisseye 70 kuruşlara düşünce nevrimiz döndü ama nedense ben hiç vebalden veya hisse sattirmaya çalışanlar var diye bağırmadım çünkü o kişiler de hisseyi yukarda almış kişiler ve başkaları yanmasın derdindeler
Şimdi sen hissede 11 tl li rakam belirtiyorsun bana göre buda bir hisseye algı operasyonu
Sen milletin yorumlarına alıp satmasına bakma kendi hesabına bak..
Bu tahtada kumar oynadığımizin farkindayiz iner yada çıkar herkes kendinden sorumlu,ben by akıl gibi düzgün kişilerin satmasına üzülüyorum ama desenki bana 5 tl ver kimse vermez,burada 5-10-20 bin tl lik hisseyi başkasının aklıyla kimse satmaz,o işin bahanesidir
Ben bugün kaç kez satış yazıp iptal ettim satsaydım investte düşecek diyenlere vebal aldınızmı demem gerekirdi?birileri 2 olur 3 olur diye gaz verirken birileride düşecek diyordu
Yorumları istediğimiz şekile sokmayalım,istediğimiz şekilde anlamayalım
Örneğin investte millet tavana alın girin hisse tavan açar diye bas bas bağırıyorlar ama ben yarın kaçtan versem,verince alttan alabilirmiyim,versemmi vermessemmi onun derdindeyim
Kişi kendinden sorumlu olmalı,kimse kimsenin yorumuna bakmamalı,bazı düzgün yorumları dikkate alıyoruz ama alım ve satımda hiçkimseye suç atacak kadar çocuk olmamamız gerekir..hissenin gidişatı nolur onun hakkında konuşmak daha doğru olur
Nacizane bir yorumdur dikkate al yada alma hele hele investte acayip insanlar var en iyisi kendi bildiğinden şaşmamak
Takaslara bakıyorsun finans almış diğer kurumlarda fazla yok ve hisse al sat ile tavana yapışmış yarın bu satışları karşılayan kurum kim olacak ve nerde karşılayacak yada finans devammı edecek hisse el değiştirerek giderse iyidir
Birde metro sessiz duruyor ins yarında sessiz kalır
Bilenlere bir soru metro 0.71 e kadar hisse satışı yaptı neden 1 tl den satmak varken oralardan sattı kalan malı satacakmı yoksa satmazmı
Bu hissede ne dümenler dönüyor galiple özderici savaş mı yapıyor yoksa anlaşmalı hareketlermi bunların cevabını bizler bilemeyiz,yarın gün sonu kapanışa bakmak gerek tavan tavan gider 3 olur 5 olur yorumları beni bağlamaz ben yarında tavan olurmu yoksa ele verirmi orasını düşünüyorum bu tip hisselerde düşerken 30 kuruş konuşulur,çıkarken kimse 5-10 kademe yukarıyı konuşmaz iki üç katını konuşur spek hisseyi bastımı gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırsınız diyen arkadaşın yorumuna çok gülmüştüm gerçekten öyle olur
Alana satana karışmam herkes kendi iradesini kullansın çıkarsada çakılırsada kimse kimseyi suçlamak zorunda kalmasın
Hissede olan arkadaşlar bizi yarın zor bir gün bekliyor iş icabı fazla ilgilenemiycem kısmetten ötesi yoktur bakalım nolacak
Hayırlı geceler
bazı sitelerde özdereciler hissesine sahip çıktı diye yazılmış. özdereci holding anonim şirket hisse almış bu da 0/0.25.03 ali ve ahmet kardeşlerden de 12.96 hisse var yani kısaca 0/0.51 özderecilerde degisen tek hesap 25/2=12.5 pay eşit olarak iki kardeşe geçiyor kardeşlerin payları 12.96+12.5=25.46 hisse sahibi diger kardeşte bu kadar olunca yine 50.üzeri oluyor nasıl sahip çıkmışlar paramı vermişler tek faydası ucuz alındığı için kar marjı yüksek olacak diger yönden de holding yüksek fiyata aldığını düşük fiyatla sattıgı için o da zarar göstereçek burada al gülüm ver gülüm bir plan var aynısını da galip yaptı metro avrasya investment georg ya hisseleri sattı sonra bu 0/0.20.00 hisseyi tekrar alarak yarısını sattı hisseler bu iki firmada kalsaydı daha iyi olaçaktı hisselerin 0/0.45. bu iki şirkette olacaktı bunlarda al ve sat işlemleri için borsa dışında satılması için şirkete yetki verselerdi küçük yatırımcı için daha hayırlısı olurdu yeni patronu ve maliyetini bilirdik
Evet ceza bitti ve döndük.:rules:Her şey güllük güneşlik olmuş aferin size.:bravo: kağıt 0.71 den döndü ve 1.02 ye geldi.Kaçınız kazandı:party:
Maliyete gelse göbek atacaksanız böyle kapıtlarda işiniz ne:kmk:
0.94 kapadığı hafta sonu bu kağıdı almayın dedik kötü mü yaptık.0.71 e kadar hangi ky dayanabildi:plc:
.0.90 dan aldım diye sevinenlere sormak lazım,kağıt 0.71 e değdiğinde ne hissetmiş olabilirler.Peki bu spek kağıdının 0.50 lere gelmeyeceğini kim garanti edebilir?:party:
Kağıt çıktıya üç kademe atış serbest:cool: kaç kişi karda ...
Siz siz olun kimsenin gazı ile kağıt almayın:drunk:
Borsa tecrübe işidir,abi lafı dinleyin:evil:
Hunter_sipek oyunu bozdu, sipeği avladı, görev tamamlandı:wu:,spek ve yamakları benden kurtuluşunuz yok...:ok:
hıc cozemeyecegımız bılmece gıbı.
Bugun bu kadar lotu kım sattı?(ky asla olamaz...acıga satısta yok buda olamaz)
soru-1 oyleyse kım sattı bu kadar lotu?
Soru-2 e kım aldı bu kadar lotu?
Soru 3 patronlar 0,84 ten holdıngten dunya kadar mal almıslar neden almıslarkı durduk yerde?
Patron malı kimden aldı...
Ben sabahtan beri bunun derdindeyim...galipteki kalanlarımı aldı...bu açıklama önemli...bilen biliyor ama biz kap açıklamasındaki kadar biliyoruz...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patronun aldıgını nereden bılıyorsun?oyle bır acıklama mı var?patron alsa kapa acıklama yazmak zorunda...dısarıdan aldırmadıysa kendı aldıysa yada holdıng sırket vb aldıysa kapa acıklama yapmak zorunda
o da yok...kım aldı kım sattı muamma..kım neden alır kım neden satacak o da muamma...takaslarda degısım gorunmuyor o ayrı muamma
Sizde, bende, bizde herkeste bir muamma biz kımiz siz kimsiniz alttaki nıcklerle bekleyen kım.. Hersey bır muamma... Muammada aslında bir muamma.. Kafayı tırlatacam ben kaçtım kaçmakta bir muamma... :) :) :)...
Bugün kaptaki açıklama geldikten sonra hisse tavan oldu...patronlar 62.5 milyon hisse almışlar toptan pazardan ...bu hisseler kimindi neden bunlar aldı demek istiyorum...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli açıklaması yk ki neye dayanarak bedelli diyrsunuz.
hlding elindeki hisseyi özdericilere satmış gayrimrnkul yatırım ortaklığına bir etkisi lmaz buraya takılmayın.hareketlenmesi tesadüfte labilir veya düştüğü gibi çıkmasıda brsa dinamikleriyle izah edilebilir.
o bellı..holdıngın malı onlar..holdıng sattı 0,84 kurustan ıkı ortak aldı...
ama neden bu bılgıden sonra hareketlendı.kım aldı kım sattı..
takaslar tam muamma...baksana adam gıbı alan satan yok tahtada..ıslem hacmıne bak devasa halde, ama alanların lot mıktarına bak çok degıl az mıktar işlem hacmıne gore
Bugünkü tavan pek hoşuma gitmedi. Yarın hafif geri yapıp ve gidecek gibi yapıp sağlam yük alınca tabana da çakabilir. Bir süre böyle de takılabilir ya da biraz daha ilerleyebilir. Bence bunlar yatırımcıya göre şekil alıcak. Her zaman yatırımcının yanındaydım. Patron umrumda olmaz.. Ytd
belkı bu sekılde dusunulsun dıye yapmıstır o hareketlerı..eger oyleyse basarılı olmuslar..
Zaten korku salmada uzerlerıne yok..sızde korkuyu ıyıce arttırmak ıcın yorum yazmıssınız...
Var olun cok yasayın....korku salıcılar bıtmez.sonuna da eklerler ben sızden yanayım dıye...
Tabana verecekmıs ,basacak gıbıymıs.
Bosuna caba bunlar...11 den 70 kurusa kadar korku fılmını seyretmıs adamlara korkuyu ogretemezsınız...
Go...le gulerler.....
🤣🤣🤣
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim iyide sende biraz fazla iyimsersin. Temkinli olmakta fayda var. Kimse kimseye bedavaya para kazandırmaz. Bu kâğıtta stop bile yapılamazken her daim tedbiri elden bırakmamak lazım.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ayı geçen zaman dilimi içerisinde sürekli ve hacimli düşüşünü bugünde devam ettirmiş olan hisse de,
sona gelindiği düşünülürken, hacmin hala hat safhada olması,düşüşün biraz daha devam edeceği yönünde kanaat oluşturmuştur.
Grafik üzerinde görülen en alttaki kırmızı renkli yükselen trend çizgisi 6 yıl öncesinden gelmektedir. Eğer düşüş hacimli bir şekilde devam edecekse
en kötü ihtimalle 0.68-0.65 seviyelerine denk gelen en alt seviyenin son durak olması beklenir..
Normal şartlarda yatayda ki destek seviyeleri olan 0.76-.074-0.70 seviyeleri de destek konumunda çalışmak isteyecektir..
Fakat tekrarlamak isterim ki, artık hacmin düşmesi gereklidir..
Olumlu olarak gözlemlediğim durum da şudur ki,
Hissenin grafiğine bakıldığında, bariz bir düşüş görülürken RSI tarafında bunun tam tersi bir durum (PU) dikkat çekmiştir.
_Bu PU'nun devamı, RSI'nın 30 seviyelerinin üstüne çıkmasıyla meyvesini vereceği düşünülür..
_Ayrıca Stokastik RSI'nın da aşırı satım bölgesindeyken yukarı yönlü kesişerek çıkmak istemesi de,
düşüşün bu noktalarda son bularak artık tepki vermesi gerektiği öngörülür..
Olumlu sinyallerin olgunlaşması neticesinde oluşacak yükselişin tepki hareketi olup olmadığı, hissenin 0.86 seviyesinin üzerine atıp atmamasıyla ilişkilendirilebilir.
0.86 seviyesi üzerinde yaşanacak kapanışlar ileriye yönelik umut ışığı olacaktır.
Ayrıca, şu an için 1.25 seviyeleri görülen 10 günlük hareketli ortalamanın, her geçen gün geriye geleceği düşünüldüğünde 0.86 sonrasındaki ilk hedef ve direnci
10 günlük hareketli ortalamasına denk gelecek seviyesi olacaktır..
Asıl gerçek yükselişin başlaması, 1.05 ve 1.11 seviyelerinin aşılması ile öngörülür.
0.86 seviyesi geçilip üzerinde kalınmadıkça, yaşanacak her yükselişin düşüşe bir tepki olduğu düşünülmelidir.
Asıl dip seviyesi belli olduktan sonra 0.86 seviyesi geçilmese de bir süre yataya sarma ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır.
YARIN BU HİSSENİN KADER GÜNÜ
https://tr.tradingview.com/chart/OZGYO/N1rHms9a/
AMOR
Batik kardes Eşleşme nasil
Eşleşmehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1a949b7bef.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ryy6https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1d9b5391eb.jpg
[emoji122]
Bvuvuh6hhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b791f4b943.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92e2da0e68.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6de6952126.jpg
6ttothttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8668151d85.jpg
Cıovohbnhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c42ac18ac.jpg
Arkadaşlar geçmiş olsun bir çok kişinin maliyetine ulaşılmıştır. Kaçırdık kuşu.