https://i.hizliresim.com/drojalk.jpg
https://i.hizliresim.com/o46ukjx.jpg
Printable View
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Smartlira.com adı ile oluşturulmuş sahte web sitesi üzerinden Zorlu Enerji hisse satışı yapıldığına dair ihbarlar tarafımıza ulaşmıştır. Bahsi geçen sitenin Şirketimiz ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.
İlgili web sitesi hakkında hukuki süreçler başlatılmıştır.
Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Nazif Zorlu adına, sosyal medyada konuyla ilgili yapılan açıklamaların da kendisine ait olmadığı ve dolayısı ile gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız. Bahsi geçen video sosyal medya kanallarında reklam olarak yayımlanmakta olup, yatırım ve kazanç vaadi ile vatandaşlar dolandırılmaya çalışılmaktadır.
Dolandırıcılık amaçlı yayımlanan bu içeriklerin tamamı gerçek dışıdır ve itibar edilmemelidir.
Bağlı ortaklıklarımıza ait herhangi bir halka arz gerçekleşmesi durumunda bilgiler başta KAP açıklaması olmak üzere tüm resmi Şirket kanallarımızdan kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
hırsızlığa devam ediyor hâlâ.....sadece zaman kaybı....istemesede oraya varacak....AHLAKSIZ.....
Ahlaksız hırsız.......
İ.Çoooooğu.......pislik..kumarhane daha delikanlı......AHLAKSIZZZZZ
4.40 geçenin taaaaa...... ........i.ç
*Kasım 2022 de 4,42/4,43 TL olan Zoren; 2024 Ocak ayında da hala aynı fiyat....bu durum pek normal değil, dövize, enflasyona, faize her şeye yenik düşmüş, telafi etmesi gerekir...*
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...ftT1NP8RQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29.09.2023 tarihinde zorlu yenilenebilir enerji halka arzı için çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir KAP açıklaması ardından, sinan ak bloomberg tv de 2024 ilk yarı halka arzı tamamlamak istiyoruz dedi. Bu açıklamalrdan sonra zorlu holding satışlara devam etti. Halka arzla ilgili ne bir açıklama ne de bir gelişme ne de SPK başvuru haberi duyduk. Halka arzdan ziyade bu kadar satıştan sonra bedelli gelebilir mi diye düşünmeye başladım. meydanı boş bulmuşlar oynuyorlar. Nasıl olsa takip eden yok cezalandıran yok
Zorlu Jeotermal Enerji'nin Alaşehir Jeotermal Enerji Santraline Yardımcı Kaynak Faz-2 Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili ÇED Olumlu Kararı Verildi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
MANİSA ili ALAŞEHİR, ilcesi GÜLİSTAN, 154 ADA 3, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23 NO?LU PARSELLER, 17,06 HEKTAR sınırları içerisinde, ZORLU JEOTERMAL ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİMİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan ALAŞEHİR JEOTERMAL ENERJİ SANTRALİNE YARDIMCI KAYNAK FAZ-2 GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (14,695 MWm/14,695 MWp/12 MWe/17,06 ha) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; MANİSA Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
ky.sana ne istersen verdi......AHLAKSIZ HIRSIZ...........TANRININ LANETİ ÜZERİNE OLSUN.......
29 eylülde KAP a halka arz açıklaması yapan şirket ardından hisse satışları yaptı ve halka arzla ilgili herhangi bir gelişme yok. büyük ihtimalle bedelli yapacağını düşünüyorum. SPK ya şikayet edilmeli. Yoğun şikayet giderse belki faydası olur
Hissede pozisyonumu artırmayı düşünüyorum, bedelli kararına bağlı olarak hisse fiyatı düşerse memnun olur, ek alım yaparım; bedelli artırımına da memnuniyetle katılırım..
Allah ömür verirse, vade 2030 + 1 dir.
Borsada bana göre; fiyatlar genel olarak yüksek, konjonktür ve ekonomik veriler bunu desteklemiyor.
Benim için 3 tahta var kademeli alınabilir; zoren, şişe, ereğli
Al-sat tut değildir
yıllardır kuruş temettü ve bedelsiz vermemiş aksine hep bedellilerle milleti soymuş soğana çevirmiş bir hırsızlık abidesi..Bu durumu bizler görüyoruz da spk denilen ne işe yaradığı belirsiz kurum görmüyor mu? Tabiki görüyor...ama ne dönüyor bilemiyoruz.Bu şirket bedelli açıklasa gene kabul edecek spk..soy diyecek yatırımcılarını... bir hisse tavan çekse nereye gidiyorsun diye hesap soran spk haftalarca düşen hisselere hiç müdahale bile etmiyor...oda yetmiyor batık şirketleri borsaya alıp millete şirketin borçlarını ödettiriyor..ne bekleyelim değerli !!! spk mızdan..
Komple satsa da şunu peruklu herkes kurtulsa
taban yapmayanın taaa ........... ..........
Biraz alalım bakalım, belki ayağım uğurlu gelir...:)
ZORYE halka arzı şirkete ayrı bir sinerji katacaktır bana kalırsa. Beklemeye devam...YTDAlıntı:
Zorlu Enerji'nin Trakya ve Gaziantep'de doğalgaz iştiraklerini devretmesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ak "Bizim şu an önceliğimiz rasyolarımızı düzeltmek. Doğalgaz varlık satışı sonrası borçluluğumuz 1 milyar dolarlar civarına yaklaşacak. Halka arz da yaparsak 1 milyar doların da altına çekeceğimizi net bir şekilde söyleyebilirim.
Kaynak: MATRİKS
Zoren, halen 5-6 TL iken YENİLENEBİLİR ENERJİYİ 35-40 TL den halka arz edemez, sıkar....
Halka arz umrumda bile değil diyor spekülatör, şimdilik....ama sadece şimdilik.....:rules::thumbdown:
https://i.hizliresim.com/bqd61rn.jpg
DENGESİZ VE TUHAF BİR PİYASA, KİMİSİ NERELERDE, KİMİLERİ DE NEREDE??
yapay zeka işine girecekmiş :ok:
para çok olunca insan nereye harcayacağını şaşırıyor demek ki :he:
o değilde yapay robotlar üretim yaparsa insanlar aç kalacak :he:
KAP: PALMT [ ] PALMET ENERJİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Uzun vadeli stratejik
hedeflerimiz doğrultusunda, sektördeki konumumuzu daha da güçlendirmek ve
enerji portföyümüzü genişletmek amacıyla, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin
, Zorlu Enerji Dağıtım A.Ş. ve bağlı ortaklıkları; Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım
A.Ş., Gazdaş Gaziantep Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ve Zorlu Doğal Gaz Tedarik
Ticaret Anonim Şirketi'nin hisselerinin tamamını satın alma konusunda
13.02.2024 tarihinde hisse alım anlaşması imzalamıştı. Satışın tamamlanması
için gerekli izinlerin alınması süreci başlatılmıştı. Süreçte, işlemimizin
tamamlanabilmesi için gerekli olan Rekabet Kurulu ve Enerji Piyasası Düzenleme
Kurulu onayları 05.03.2024 tarihi itibarıyla alınmıştır.
İşlemin tamamlanması ve detaylar
hakkında ilerleyen süreçte ek açıklamalar yapılacaktır.
Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna
saygıyla duyurulur.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...nOAmHEHzA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zoreni ederine getirmeden olacak olan halka arz patlar hisseler elin de kalır
AHMET NAZİF ZORLU abi
anlatabiliyor muyum ..?
KAP>>>>Zorlu Enerji, Karbon Saydamlık Projesi CDP'de Liderlik Seviyesine yükseldi
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye’de elektrik üretiminin tamamını yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlayan Zorlu Enerji, iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak ve doğal kaynakları korumak amacıyla şirketlerin çevre verilerini raporlayarak şeffaf şekilde paylaşımını hedefleyen CDP’nin (Carbon Disclosure Project) İklim Değişikliği 2023 değerlendirmesinde “A-†notu alarak Leadership (Liderlik) seviyesine yükseldi.
Zorlu Enerji, CDP Türkiye’nin kurulduğu 2010 yılından bu yana raporlama yapıyor
CDP Türkiye’nin kurulduğu 2010 yılından bu yana düzenli olarak iklim değişikliği ile ilgili verilerini ölçüp raporlayan Zorlu Enerji, 2011 yılında CDP kapsamında Karbon Saydamlık Ödülünü alan ilk şirketlerden biri oldu. CDP’ye raporlama yaptığı her yıl grup şirketleri ile puanlamalarda üst sıralara yerleşen Zorlu Enerji, CDP Su Değişikliği Programında “B†notu ile skorunu korurken, Management (Yönetim) seviyesinde değerlendirildi. Enerji sektöründe CDP’ye raporlama yapan ilk şirket olan Zorlu Enerji, Türkiye’den yalnızca dört şirketin raporlama yaptığı CDP Ormanlar raporunda C skoru ile Awareness (Farkındalık) listesinde yerini aldı. Zorlu Enerji’nin grup şirketleri (GAZDAŞ) ve Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) ise raporlama yaptığı CDP İklim Değişikliği Programı’nda B skoru alarak Management (Yönetim) seviyesinde değerlendirildi.
Konuyu değerlendiren Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak şunları söyledi: â€œİşimizi yaparken çevreye ve doğal kaynaklara karşı sorumluluklarımızın gereğini yerine getiriyor ve iş stratejilerimizi belirlerken iklim ve su krizinin etkilerini göz önünde bulunduruyoruz. Yenilenebilir enerji üretimi konusunda rüzgâr, güneş, jeotermal ve hidroelektrik santralleri gibi farklı alanlara yatırım yapıyor, sahip olduğumuz portföyü sürdürülebilirlik, çevresel ve sosyal yönetim sistemi politikalarına uygun yatırımlarla güçlendiriyoruz. Akıllı Hayat 2030 çerçevesinde ve sürdürülebilirlik misyonumuza uygun olarak, çevre ile uyumlu, güvenli, kaliteli, sürdürülebilir enerji üretimi ve dağıtımı sağlıyor, paydaşlarımızı merkeze alarak yaptığımız tüm çalışmalarımızda yarattığımız değeri güçlendiriyoruz. Bütün bu faaliyetlerimiz sonucunda 2010 yılından bu yana düzenli olarak raporlama yaptığımız CDP tarafından çevre konusundaki performansımızla liderliğe yükselmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.â€
Enerji üretiminden satışına, elektrikli araç şarj istasyonları işletmeciliğinden güneş paneli üretim ve satışına kadar her alanda enerji çözümleri üreten Zorlu Enerji bu kapsamda doğa yönetimi alanındaki hedeflerine ulaşmak için “Biyolojik Çeşitlilik ve Ekosistem Yönetim Sistemiâ€yle, şirketin faaliyetlerinin çevre üzerindeki etkilerini belirliyor.
Sürdürülebilir bir gezegen ve toplum için çalışmayı en önemli önceliği olarak belirleyen Zorlu Enerji, 2030’a kadar toplam üretim içinde yenilenebilir enerjinin payını yüzde 100’e çıkarmayı, operasyon ve enerji üretiminde net sıfır emisyona sahip bir kurum olmayı hedefliyor. 2040 yılına kadar bu hedefi tüm değer zincirini kapsayacak hale getirmeyi ve 2050 yılında net sıfır emisyona ulaşmış bir kurum olmayı planlayan şirket, ayrıca biyoçeşitlilik alanında en az 10 milyon TL yatırım yapmayı hedefliyor.
Daha çok su kaldırır
ne kadara satıldı gibi sorular var ?
bu saatten sonra çok farklı bir zoren izleyeceğiz gibime geliyor
her yerden nakit akışı olacak .. borç bitme noktasına gelecek ..
yeni pozitif yatırımlar yada yeni şirket alımı da gelebilir ..
ben olumlu tarafa geçiyorum ..
aralık ayından beri yatırım fonları 50 milyon lot satmış
benim borsa anlayışıma göre çok olumlu bir el değiştirme anlaşma gibi algılarım ...
https://i.hizliresim.com/hgt37lk.png
pozitif uyumsuzluklar da var ...
temel ve beklenti olarak da destekliyor...
yolu açık olsun paşamın ...
Allah selamet versin ..