Sn knox maalesef metro holdingden çok ağır yaralı olarak çıktığımdan dolayı bu lotlara düştük.Metro dan %55-60 zararla kurtulabildim.Devreleri orada yaktık burada ise tamir etmeye çalışıyoruz.
Printable View
Sn knox maalesef metro holdingden çok ağır yaralı olarak çıktığımdan dolayı bu lotlara düştük.Metro dan %55-60 zararla kurtulabildim.Devreleri orada yaktık burada ise tamir etmeye çalışıyoruz.
[QUOTE=Umk;1608848]Sn knox maalesef metro holdingden çok ağır yaralı olarak çıktığımdan dolayı bu lotlara düştük.Metro dan %55-60 zararla kurtulabildim.Devreleri orada yaktık burada ise tamir etmeye çalışıyoruz.[/QUOTE
Lot sayınızı küçümsediğim gibi bir algı olduysa çok çok çok özür dilerim.
Ben sadece artışların bir çok defa insanın elini sat butonuna götürdüğünü anlatmak istemiştim.
Metro hikayeniz için çok geçmiş olsun ancak galipten para kazanmakda her babayiğidin harcı değildir.Çok üzülmeyin.
Birde nacizane bir tavsiyem,bir kağıda hedef koyarken kafanızda idiğer kağtlardan kaybettiklerinizi kurtarmak için hesaplar yapıp öyle belirlemeyin.
Metro işi anladığım kadarı ile sizin için kapanmış, o hesaplarıda artık yeni portföyünüze taşımayın.
YTD.
Sn knox estağfurullah öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil.Ama para kazanmanın bıçak sırtı olduğu bir ortamda insanın birikiminin gözü önünde erimesi haliyle insanı etkiliyor.Metro ile alakalı dediğiniz gibi zararım ve 9 aylık geçen zaman kaybıyla benim için kapanmıştır.
Sn.izci çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilginizden ötürü.
https://i.hizliresim.com/3EPX1M.jpg
biri iyi boşalttı
2.50 kale olmuş gibi bir görüntü var.
Teknikçi arkadaş varsa,üst bat alt bant bolinger :) vs. yeşillendirebilir mi?
Ağzıma tıkadı lafı
2.50 çok kritik bi nokta çanak icin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat Yatırımmış o boşaltan.. Ben olmadığıma göre MEÇ'tir :)
Ek 14203
Aşağı salmalari hayra alamet değil...2.39 a kadar cekebilirler
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200.000 Lot'dan fazla vermiş.
1 Milyon LOT oldu sattığı mal.
Ek 14205 Delta ziraat satıyor.. YF ve bizim menkul alıcı
MEÇ versin de iyicene rahatlasın...meç in satışları bittikten sonra çok hoş hareketler olacak gibi..
bu gün için 2,50 ve üzeri bir kapanış çok şık olacak...2,50 psikolojik bir seviye oldu..
Ziraatın biraz önce bastığı mal 200 K. tamamı vatandaşın, çünkü kesintisiz tek tuşta satmış.
bu yazdıgınız konsolıdasyon standartlarına aykırı. uc tane sırket dusunelım . sılverlıne endustrı , sılverlıne mutfak , sılverlıne pazarlama. bu uc sırket bırbırı arasında kdv lerını odemek sartı ıle mal sevkıyatı satısı yapabılırler. sırketler kendı aralarında sattıkları bu satısları eger konsolıdasyon durumu var ıse , sırketler bırbırlerı arasındakı satıslarını elımıne etmek zorundalar. uc sırketın konsolıdasyonunu dusundugunuzde , sırketler arası satıslar onemlı degıldır. onemlı olan sırketın ucuncu sahıslara ne kadarlık mal sattıgıdır. yoksa ıkı tane sırket kurup 1 mılyonluk malı 1000 kere kendı sırketın arasında al sat yapıp dondursen toplamda 1 mılyar tl lık cıroya sahıp ıkı sırket yaratmıs olursunuz. dolayısıyla burada nıhaı tuketıcıye ya da bayılere yapılan satısı dusunmek lazım . konsolıdasyon esasları
borc-alacak elımınasyonu
ıstırak - sermaye elımınasyonu bunlar bılanco elımınasyonlarıdır.
satıs - malıyet elımınasyonu kar zarar tablosu elımınasyonudur
stok - kar marjı netlemesı ıse hem gelır tablosunu hem de bılancoyu etkıyelen elımınasyonlardandır
Dediğim gibi MEÇ'in hisse oranı %5'in altına düştüğü gibi artık KAP'a bildirimde bulunmayacak...
Ek 14210
Ancak KAPta halka açıklık oranından MEÇ'in satışları takip edilebilir... Hergün açıklık artıyor...
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
Ek 14211
Beta0,79 Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı5,72% BIST-100'deki Ağırlğı10,90 F/K Oranı31,69 Piyasa Değ. / Defter Değ.4,81 Dibe Uzaklık
**150,80% *Yıllık Piyasa Değeri(USD)93.640.916 Piyasa Değeri(TL)351.528.000 Özsermaye(TL)*73.154.100 Sermaye(TL)56.065.000
Net Kar(TL)9.876.200 Dönem:** 17-09
sektör farklı ama sonuçta sanayi şiketi bugünün rekortmeni silverden neyi fazla ? sönmez flament