Dayı evet bunu gerçekten çok iyi biliyorum ama ne bileyim beni cezbetti ama dediğini yapmaya çalışacağım.
Printable View
Yarın, artık yeşil kapatacagimizi düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir.
komutan çok rıskli suları seviyorsun belki 3 beş alırsın ama
bir gün mutlaka sıfırı tüketirsin temeli sağlam hısselerden yana kullan tercihini
temeli sağlam / defter değerinin altında işlem gören hısseleri tercih et
doviz borcu olmayan hatta hıç borcu olmayan
üstelikte hele bide kasası para dolu olan hıse varsa onu bul ve al
sanki hedefi tarif ettim :kahkah:
merlinç şerfsizliğe devam ediyor büyük tahtalarda londra bağlantılı
güzelim aselsan bile 47 lıralardan 19 lara geldi milleti perşan ettiler
hangi birini yazayım
Günaydın borsada macera arayanlar... :halay:
Gnydn. Hayırlı gunler boş kazanclar ortaklar.
Bol yazdım boş cıkmış😀
Yalanda olmamış. Hacimsiz bir tahtada tek kademeye oynayan çakalları izlemek boş kazançları doğruluyor. :ok:
Bugün buralarda boş boş gezmesine inanamıyorum. Kaç aylardır takip ediyorum ama bugün baya şaşırdım açıkçası. Ben gün icin 1.15 bekliyordum ama hiç öyle bir hava yok.
Nedeni bu...
09/05/2019 10:57:28 *TÜRKİYE 5 YILLIK RİSK PRİMİ 480,941 PUAN İLE EYLÜL'DEN BERİ EN YÜKSEK SEVİYEYİ GÖRDÜ-BLOOMBERG HT
Turgevi hacklemisler tum bilgileri almislar yardim yapanlar vs. belaya hazır olun hemde çifte belaya.
Şekerde teslim bayrağını çekti aldığı malı teslim etti.
garan a gömüyorlar yıne bugün
prenses a1kapıtalın yaptığını seyrediyormusun
Tüm yardim kuruşlarının topladığı yardımdan daha fazla yardim topluyorlar. Helal olsun hemde eğitim alanında olduğu halde. Yani sağlık açlık sefalet kurban vs değil. Insanlarımız eğitime çok önem verir bunun bilincindeyim.
kedi bi çıka gelse ne iyi olurdu tam zamanı halbuki :)
robotun devrelerini kestim seni gidi puştıng :)
Dolar ve bist hakkında şimdi yorum yapsam hele hele merkez bankası hakkında galiba siyasetle suclanirim. Ama bundan bir hafta önce ne demistim. Birşeyler olur o patron bile tutamaz o bile zarar eder işin mikrosu varsa makrosu da var. Öyle günler oldu ki bu ulkede tahta sahipleri bile zararına sattılar. Ben bir durumdan bahsettim turgev de etkileyebilir dedim kesinlikle o cümlemde siyasi bir şey yoktu. Keşke dayımizin bizi suçlayıcı dili olmasa ama onu artık ben böyle kabul ettim. Ama gerçek mânâ da yine beni kırdı.saglik olsun.
Yaşlıklıktan olabilir hep bunlar... :p
Vallahi bende cidden başka bir şeye baglayamiyorum. Burada bazen siyasi kelimeler kullanmış olabilirim ama en siyasetten uzak yorumum siyasetle suçlandı. Dediğim şu turgev hacklenmiş bu da sarsabilir. 17- 25 te borsa içerisinde olan biri olarak yazıyorum. Hergun ses kayıtları paylasiliyordu. O ses kayitlari doğru yada yanlış olabilir. aman artik ses kayidi cikmasin diye dua ediyorduk ve hergun borsa çöküyordu. Inşallah öyle bir dönem bir daha yaşamayız tek diyeceğim bu..
komutan bak fener gidiyor boş ver gerisini:)
zıraat çözülüyor aldıklarını zararına veriyor
2 gün vakıf sattı 500 bin lota yakın 110 dan
bugünde şeker 160 bın lot 110 dan
bakalım yarın kim çözülecek
çürükler bi ayıklansın bakalım .