Hacim yaratarak tahta gidiyor intibaasi yaratıp yaratmadığı yarın belli olur...hayırlı olsun..
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hacim yaratarak tahta gidiyor intibaasi yaratıp yaratmadığı yarın belli olur...hayırlı olsun..
dün son alımları da yapıp kapatmıştım.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Wakkodaki haber nedir arkadaşlar..Bi yakınım günlerdir yakınıyo sataymı diye sormuştu ,baktım kağıt aşırı düşmüş beklemesini sağlamıştım..benide mutlu eden bu..Acaba şirkete ortak geldimi kesinleştimi ..bişey duyan paylaşırsa sevinirim..
2017 başında 2 liraymış..
Üst üste 4 tavan yaparsa maliyeti geçiyor [emoji3]
habersiz hacimsiz tavan yapsa bayrama kadar ;)
Kâğıtta gördüğüm kadarıyla acikci yakaladılar a1 şeker marbas info global bunların maliyetleri hep 2.8 üzeri a1 de 200 küsür bin var maliyeti 2.97, şeker de 190 bin var 2.803 maliyeti ondan dolayı yarın devam etmez 3 leri görüp geri gelebilir dikkatli olun derim açılış önemli bence ilk seans tavan yapan ve fazla çalışmayan kağıt yüzde 10 yakın açması lazim bakalım yarın ola hayrola hayırlısı
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir yerde takas paylaşan yok. Bulamadım. Paylaşabilir misiniz
23.08.2017 tarihli özel durum açıklamamızda; tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla, Credit Suisse INTERNATIONAL ile Şirketimizin doğrudan ve dolaylı ortakları arasında 23.08.2017 tarihinde bir danışmanlık sözleşmesi imzalandığı duyurulmuştur. Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açıklama yapılmasını gerektiren herhangi bir yeni gelişme bulunmamaktadır. Süreçle ilgili bir gelişme olması halinde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir. bu haberle bu kadar nasıl gitti bu kağıt:notr:
Bence 3.45 e kadar gider. 4.03 te direnç var
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu da uçtu bu
2.800 verdim dün[emoji848]
Tüh diyorum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vakkocular hu hu nerdesiniz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek denen k.pek soyu senin b.ynun altında kalsın seni en kıymet..l,nin aq!! O..spu çocukları! Sattım g.tüne k.na yak s.ysuz k.pek!! Değil bida vakko hissesi taşımak 1 lot alırsam sizin gibi oluyum aq p.çleri
Sayenizde borsadanda soğutum i. Soyları
3.14 den 1000 lot vermiştim. bileydim hepsimi verirdim :(
Yapacanız işi taaaaaaaaaaaaaa
Anladın sen onu
Resmen soygun yaptı tahtacı
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne arkadaş sabah yukardan devre kes, öğleden sonra aşağıdan devre kes. Hiç mi bir dinamiğin yok. Niye yükseldin niye düşüyorsun. Ytd.
Resmi kumar masasina dönmüş kagit. Kademe felan kalmadi delik desik oldu. Ne sinamik ne rasyo.. devre kesiciler havada uçuştu.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/VDVqzB.png
tahtanın sahipleri burda
https://i.hizliresim.com/r1QlNP.png
dipten gelen yükselen trend devam ediyor 3.02 3.16 3.45 3.66 direnç
olmuş olaylardan kendi çıkarımım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Onun bunun çocukları
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hareketler silkeleme mi avlama mı üstadlar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düşüşü abarttı galiba sayın timmuçin günlük grafiği ne durumda
Ne üstadı neyin üstadı? Adam 2 grf yapıştırıyo iki yorum yapıyo üstad!! Hadi ordan!! Ölü s...ciler, mezarcılar leş kargaları bu hissede toplanmış aq!! Kısaca hı..sızlığın illegal legal yöntemi!!
Bunlar spek
ortalaması yukarda kalmıs acaba düşüş fazla değilmi ne bilim biraz toparlanması gerekmezmi
Biri yorum yazar bi graf paylaşır diğeri üstadım vs..vs.. yazar!! Anlayacağınız danışıklı işler !! 20 yıldır borsadayım kimsenin gazıyla yorumuyla hisse almam!! Gerçek ky varsa sözüm onlara kendi aklınızla hareket edin ark!! Haa iyi niyetle yorum yapan forumdaşlar da var haklarını yemeyelim!! Ancak öok fazla spek uşşağı var!! Dikkat edin derim!
Bu düşüşün sebebi ne şimdi
spek iyi silkeledi
Endeks uçtu
Dün kol kestik Vakko da.. biraz acıklı oldu ama yapacak bişey yok.. 1.7-8 lerden yerine koyarız belki.. bir süre işlem yapmamaya karar verdim. Zaten hangi kağıda baksam sahibi sebateist Yahudi, ya da kripto kabalaci..
Herkese sabır diliyorum. Düşük bir ihtimal yukarı sıçrayabilir. 3,70 e kadar. Ama dediğim gibi çok düşük olasılık.. dün milleti mallandirdi. Spek çocukları dışındaki tek tük yatırımcıya son kez yazayım dedim. Herkese iyi bayramlar.
Madem sebatay madem kabalacı hala ne diye 1.70 olursa girerim diyon conny. Forumda moral bozmaktan başka bi hareketin yok. Sürekli olumsuz yorumlarla milleti korkutuyon moral bozuyon mal sattırıyon kah 3.70e çıkar diye net hedef verip mallandırıyon. Şu forumdaki En büyük spek.uşağı sensin.
Boş ver ya kemik atma...
ignore liste at keyfine bak bknz imzam...
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Herkese hayırlı huzurlu sağlıklı bayram günleri dilerim.
Çocukken gördüğüm bayramlar hani?
Mübarek elleri öpüp, koklayıp
Yüzüme sürdüğüm bayramlar hani?
Hani ya o özlem, hani ya o tad?
Ne dışım kaygusuz, ne içim rahat
Haftalar öncesi her gün, her saat
Babamdan sorduğum bayramlar hani?
Nur yağan geceler, gündüzler nerde?
Neşe paylaştığım öksüzler nerde?
Dost yollar, dost evler, dost yüzler nerde?
Huzura erdiğim bayramlar hani?
Kar çiçeğim solmuş kar yatağında
Can verir ırmağın dar yatağında
Arife gecesi yer yatağında
Üstüme serdiğim bayramlar hani?
Bayram demek takvimdeki yazı mı?
Bayram hasret, bayram ağrı, sızı mı?
Açıp yüreğimi, yumup gözümü
Özüne girdiğim bayramlar hani?
Bayram af günüdür, barış günüdür
Bayramlar rahmete giriş günüdür
Bayram, Hak menzile varış günüdür