ne yaptınız doalrlarıma
Printable View
ne yaptınız doalrlarıma
Gadanı alayım ağzına sağlık. Daha birkaç ay önce 4.40 lardan 4.60 lardan bahseden adamlar türer böyle durumlarda utanmadan arlanmadan.
Sadece fiyat var. Sürekli yükseliş olur mu yahu.
https://resmim.net/f/5geYSq.png
satıp faize yatıralım dedim kimse dinlemedi:)
Abi, yatırım hesabı açarken soruyor nerede değerlendirilsin diye. Ben her an elimin altında dursun seçeneğini seçerek hiçbirini seçmedim. Net hatırlamıyorum ama viop repo falan yazıyordu sanırım
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar düşüyeahhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3800a7a1c4.gif
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnvesting 5.87 mi gösteriyor?
5.8769 vurdu çekti.
5.88'in hemen altı ve üstünde büyük bir tırmalama içinde.
5.86’da oldu.
5.8699 vurdu çekti.
5.8750 civarında alta üste pis tırmıklıyor.
Çok hızlı veriyorlar. Sanki artık kaç kurtul havasındalar. Son atakta 6,90 larıda göremedi.köprüden önceki son çıkıştı galiba. Olan dolar 8 tl olacak diye bekleyen garibana oldu. Budamı golll değil...
Bir günde 15 kuruş düştü.
Millet dolarımi ver derse görürüm hallerini. :)))
Burası gene troll dolmaya başlamış bile maşallah.
Dün tuncer hocanın grafiğini koyduk işte ama hocanın hesap hatalı 5,88 demişti 5,83 çıkıyor.
20 günlüğü kırdı zaten geçen gün şuan 50 günlük ortalamaya çekildi. Buralardan tepki alımı gelir
30 Mayıs Perşembe 14:09 BDDK: NİSAN 2019 DÖNEMİNDE SEKTÖRÜN DÖNEM NET KARI 16,17 MİLYAR TL
5.83 e kadar değecek sanırım.
sonrasında düzeltme.
Millet dolar alıp kendi ayağına sıkıyor. dolar alıp doların tl karşısındaki değerini yükseltiyor. sonra dolar çıktı diye herşeyi iki katına marketten pazardan satın alıyor. Dolarım yüzde 50 kar etti diye sevinip, kaşıkla alıp kepçe ile geri veriyor.
Faize yatır parayı daha iyi. en azında sadece faiz haram diyip kendine zarar vermiş gibi düşünürsün.
Ülke yurtdışından dolarla borçlanmasa :he:
Bireysel ve kurumsal yatırımcı yatırım enstrumanlarını milli ve siyasi duygulardan ziyade somut teknik verilerle değerlendirmeli.
TL'yi savunması gereken görev tanımı gereği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasıdır. O savunmada başarılı olursa vatandaş zaten onu takip eder. Kilit nokta merkez bankasının yanlış yapmamasıdır.
Tcmb'nin görevi fiyat istikrarını sağlamaktır.
Kulaklarınlan inanamıyorum, dahiyane [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allahım sen bu akıl fukaralarını gözet kolla öylece salıverme ortalığa...
Yerlinin alacağı doların ülke dolar fiyat ve istikrarına etkisi senin tüpraş tan 100 lot alman kadar etki eder... Az bir şey okuyun öyle çıkın piyasaya. Ortalık beyin ishali yaşayan tiplerle doldu... sen kurtar ve koru bu ülkeyi böyle insanlardan...
Ama ben sizi uyardım dimi , çarşamba düzdür, tehlikeye açıktır. Yazın ortasında kaç kez sel almıştır, yine sele kapılmayın dedim. Sonra nerede belediye diye bağırıyorsunuz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne demiştim geçen daha ucuza dolar almak varken...
S400 mevzusu bitmiş değil. Tek mevzu var TL az.
Eee Tl nasıl yaratırsın?
Büyük RESİME iyi bakın.
Orada çok iyi planlanmış bir film dönüyor.
Tek dertleri VİOP ta adam tokatlamak
Ne uğruna ? rezervleri eriterek dış borç alarakmı çok yazık
Sabit kur sistemi bu ülke için hep yıkım olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Bakan 3 5 tane KY doviz almasını dert edecegine üretim gibi konulara dert etse bugün çok daha iyi yerlerde olurduk
Erdoğan: Tutuklama tedbirinin ölçülü olması için adımlar atıyoruz
Erdoğan: İnternet erişim engelleme usullerini gözden geçiriyoruz
Millet USD aldığı için USD yükselmiyor (öyle olsaydı bu kadar DTH ile çoktan 10 TL'yi geçmesi gerekirdi Sn. çokbilmiş)
Yanlış ekonomi politikaları sonucu eriyen/eriyecek varlıklarını korumak isteyenler güvenli liman olarak döviz ve altına yöneliyorlar.
Kişisel not: USD'nin düşmesine üzülmüyorum, birikimlerimi uzun süredir TL'de tutmuyorum (güven sorunu), bu yüzden her %1'lik düşüşünde alım zamanı %1 daha fazla aldığımdan benim için hiç sorun değil (Bu mantıkla alanların da zaten ortalaması max. 4,00 TL civarlarındadır).
Hatta bu ekonomi yönetimi için deniz bitip de onlar duvara toslayana kadar suni olarak daha da düşmeye devam edebilir; keza makyajlı ekonomik veriler ve taraflı ekonomi kanalları ile onların palavracı ekonomistlerinin yanlış yönlendirmeleri nedeniyle hala yatırımlarını güvenceye alamamış insanlarımız için de iyi bir alım fırsatı olacaktır bu durum...
30 Mayıs Perşembe 14:33 TCMB BRÜT DÖVİZ REZERVLERİ 24 MAYIS HAFTASINDA 73,1 MİLYAR DOLARA YÜKSELDİ
30 Mayıs Perşembe 14:32 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 24 MAYIS HAFTASINDA 316 MİLYON DOLAR ARTTI
30 Mayıs Perşembe 14:30 YABANCILAR 24 MAYIS HAFTASINDA 51 MN $'LIK DİBS ALDI, 96 MN $'LIK HİSSE SATTI
Bayram ertesi düşer dedik.
Yok s400 falan filan..
Dolar çıkar , hesabı..
Yaaaa etkilemeyin garib gurebayi, ayıptır..
Dediğim noktadan ufak tepti şimdilik
Ek 22568
Bir yandanda batmaya devam.
https://halktv.com.tr/dunya/ekonomik...-vurdu-394776h