Haklısın kardeşim. Bende takipteyim. Belki bugün belki yarın çıkarım. İlginiz için tesekkurler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Haklısın kardeşim. Bende takipteyim. Belki bugün belki yarın çıkarım. İlginiz için tesekkurler
Arkadaşlar ben malın yarısını buralardan boşalttım. Kalanlara sağlık ve bol kazanç dilerim. Umarım iyi kazanırsınız. Elimdekileride satışa yazdım. Hersey gönlünüzce olsun. YTD
Değerli uşak yatırımcısı arkadaşlarım. Ben vedalaştım.. Kalan arkadaşlarıma sağlık ve bol kazanç diliyorum. Umarım hepinizin yüzü güler. YTD
Yükseliş trendinde olan bir hissenin bu kadar hantal hareket etmesi çok şaşırtıcı geliyor bana. Hala merak ediyorum hangi direnç den sonra adam gibi yükselecek
Yav siz de ne abarttınız yerinde sayıyor diye, hisse 2-3 aylık periyotta %60 yükselmiş, biraz sakinleşmeye, rsi'yi soğutmaya ihtiyacı var.
YTD.
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir bedelli sermaye artışı daha ancak bu şirketi paklar
1.68 den yükü boşalttım yukarı zıpladı.eğer bunlar toplamiyorsa bende süper borsaciyim.
Hisse nede güzel çıkıyor,
Bir hisse eğer gidecek ,götürülcek hisse,
Kimseyi dinlemez,
Ne zarar ne kar nede başka birşey,
Geçmiş sayfalrda yazmış idim istesinler yeter diye,
Amerika trump falan hepsi hikaye demiş idim,
İspatlandımı evet,
İstiyorlar ve tahta gidiyor bukadar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yaklaşık 3 ayda yüzde %55 kazandırdı. Allah bereket versin. Çok güzel yerlere gelir inşallah zararı olanlar daha çok kazansın.
Şimdilik vedalaştım, muhtemel düzeltme bekliyorum.Gösterge riskli bölgeye girdi.Muhtemel düzeltme sonrası dönmeyi denerim.
https://i.hizliresim.com/bvXddj.png
1.13 maliyet, yarın ya da öbür gün satarım gibi, ama yeniden dönmek kaydıyla.
Bu acele nıye daha yenı gelenler var karpuz kesecez...Oylum en dipten 1 e 4 yaptı bır yılda,bu daha yuzde yetmışlerde...
USAK:
Son Fiyat: 1,77
Son Hacim: 5.648.886
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Gedik:436.123 Info:139.700 Yatırım Finansman:115.069 .
İlk 3 Satıcı: IS Yat:-153.620 TEB Yat.:-147.765 Deniz:-136.405
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yazan var ne çizen ama hisse hala adam olmadı birtürlü,
Ne hisseler %50 100 gitti kısa sürede aylardır ancak %60 yaptık
Yazacak çizecek ne kaldı değerli arkadaşım. Hala bir umutla bekliyoruz. Satis kademelerini dolduruyorlar millet urkuyor. Bizde sabırla belki satış baskısıdir diye sabırla bekliyoruz. Endeks mendeks hak getire bu bu hissede. YTD
Bakalım uşak dan cuma kapanış hareketi gelecek mi geçen hafta olduğu gibi. Kısa sürede 10 kademe ilerlemesi çok iyiydi.
Acaip bir baskilama var hissede. Yoksa mal yedirmek isteyen akıllı bir spek satış kademelerine öyle 500-600-700 bin lot koymaz. Yukarı hareketlerle yavaş yavaş mal yedirir sabırla bekliyoruz bakalım. Gerçi kapanış güzel olmadı ama düzeltme yapıyor diyelim geçelim. YTD
Yazan yok çizen yok, erdeyse kimse kalmamış ama hala yor babam yor,sık babam sık
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f146d6f480.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.69 kademesine 1.400.000 satış adet mal yığdı bizim oc spek. Vay senin anan avradını skm vay. Vay oc vay. Vay yedi sülalesini ...iktigim vay.
1.69 ve üstü 15 milyon TL hacim oldu ve gittiğimiz 1 kademe oda şimdilik. Eksiye düşme ihtimali bile var. Bu nasıl bir baskı böyle birşey hiç hatırlamıyorum daha önce. Ne bu hissede nede başka bir hissede böyle bir baskı olamaz.
Nasıl bir hisseye girdik arkadaş anlayamadım. Göz göre göre bu kadar satış baskısı. Sonu hayra alamet olur umarım. Sabırla bekliyoruz.
Ciddi şekilde ky satışı oldu zamnedersem,
Yazan,çizen kimseler yok ortalıkda,
Bakalım bu haftada düşüşü devam ettireklermi acaba,
Yılların ızdırabı neden bitmedi bir türlü çok ilginç,
Hareketlerin rahat ve yukarı yönlü olması gerekirken 1.60 larda geziyoruz sürekli
Hemde nasıl o... ç... ları bunlar,
Baskı ,zulüm,yıldırma ,bezdirme ne ararsan var ama,bir mtryo kadar olamadı ,hisse 5 günde %100 yaptı,
Yılların dibini yapmış yatayını yapmış usak hala %60 anca prim yaptı.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neye yanıyorum bugün biliyomusunuz sayın toibek geçen hafta salı 1.68 den vedalaştım usak tan. ben sattığım günün seans sonu 1.79 gördü usak. ertesi günü çarşamba gittim 1.50 tl den tspor aldım cuma 1.53 vedalaştim ve usak aldım yine. Bugün pazartesi usak 1.70 tspor 1.86 tl. Gelde üzülme.
Nediyim sn ömer,
Maalesf bizim tahtacılar böyle işte,
Tahtanın hakkı hala verilmşyor
Günlükte güzel mum bırakmış bu hafta yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
Mantığım almıyor mantığım. Bu nedir böyle bu Ne kadar saçmalıktır. Adamlar işi. ..aşşak muhabbetine bağlamışlar. 1.70 nedir yahu şuan en az 3.5 tl olması gerekli bunun. Spek bırak şu. ..rspuluğu artık.
1.74 e set koyup duruyorsun ya o 1.74 senin ta an..nın ...mına girsin spek.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a4229f97a0.jpgTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonuna kadar imzamı atarım yazına,
Tümümğn ..mına koyim bunkarın.
Usak hissesi prim yapıyor ama ,
Yazan yok çizen yok,
Çok çok ilginç,kimsede mal kalmadı demekki,
Normal prim yapan hissede yazan çizen olur burda tek yazan yok.
Ölü taklidi yapıyor. 1.08 maliyetle bekliyorum hala. Yabancı payı ufak ufakda olsa sürekli artıyor. Bakalım senmi beni benmi seni spek.
Ky kalmadı ,malı emdiler süpürdüler muhtemelen ama tahata diyer hiseler gibi kopmuyor hala,
Çok ilginç
Sn ömer anlamak zor gerçekten,
Dünya kadar mal alındı ama alınan mala istinaden böyle bir hissede prim çok az kaldı ,şimdilerde 2.50 lerde olmalıydı en az bu hisse,ama olmadı olmuyor,
Yazan yok çizen yok ,kimse yok ama hissenin tepkisi sınırlı olumlu
Hislerim bana bu hafta işin rengi belli olur diyor.usakta Aralık ayının yön tayini bu haftaki alış satışlar belli eder bence. Ve yaklaşık 4 aydır düşüncelerim borsada genel sene sonu ralli si olacak.inşallah yanılmam. Tabi çoğu hisse gitti bunu geri kalan sanayi ve banka hisseleri yapabilir. Nedense usak ve benzeri şirketlerde buna katılır gibi düşünüyorum. Sene sonu ve yeni yılın ilk günleri olabilir bu hareketler.