muhtemelen tetikçiliği metro dan galip ağa yapacak ah be galip ağa gelde uçur şunu ....bizim mrgyo dan neyimiz eksik.
Printable View
şimdi 70-80-90 dan engin satmıyor
gidiyor metroya ben yiyemiyom sen ye diyor
galipte 50 den aldığını 65-66-67 den satacak
inandırıcı geliyormu sizce
bir dümen hazırlığı var
Şirket hissadarları el değistirmiş gibi
Nerede bir şrfsizlik varsa altından metro çıkıyor. Onun bunun çocuğu 0.50 den mal virman etmiş size bu meydanda at koşturanın a..a..
bence kamilin piyasadaki olumsuz havası kağıtta öyle yada böyle güvensizlik oluşuturdu, çok oynak hareketlerde spk dan olası bir tedbir gelebilirdi.malum galip ağa ya herşey beleş olduğu için böyle bir yöntem izlenmiş olabiliri yani işi profosyonellere havale ettiler,muhakka perde arkasında gizli bir kar anlaşması vardır.yoksa kamil o paraya o kadar hisseyi devretmez.neyse biz ekmeğimize bakalım...beni biraz heyecanlandırdı bu durum..
Ulan bu şrfsiz metrodan uzak duralım dedik geldi bizim kağıda çöktü hay ben böyle şansın....nah satarsın 35 milyonu bu fiyatlardan.
şirketlerin patronları sahtekar, spk olanlara kör sağır olduğu sürece galip gibiler daha çok at koşturur bizim borsamızda.fetö,pkk çok büyük tehlike ülke için fakat bu tür kişilerde aynı oranda tehlikeli.çünkü insanları soyuyorlar ve de toplumsal gerilime yol açıyorlar.
0 67 ile aranızdayım neşer oluyor :)
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedimyaaaaaa bu bir DOLANDIRICILIK....
.Ben oleceğim günü bilmiyorum...Ama bende battım...
hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır
belki birinin duası tutar hisse 1-2 tl olur
yada 0,40-50
zaman gösterecek
bende azıcık girdim bakalım
Takas ve kademe lütfen arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam alt kademelere alımı yığdı toplaya toplaya çıkartacak isteyen versin diyor ağa...
10 dk. 15mily. lot, maşallah
Ek 10981
Birde takas paylassaniz fakemi bu lotlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada,
www.borsaderinlik.com
da bedava derinlik izliyebilirsiniz !!!
oh be neşem yerine gelmeye başladı....
Ek 10984
..........
veeeeee yeşil olduk nihayet galip ağa bizi diskoya götür....
bak Allahın işine
Ek 10986
..........
#YGYO 16 milyon da Avrasya Terminal almış
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/641574
etyat ve mrgyo da galip ağadan korkup erken çıkmıştım %200 kardan oldum.burda kaçmayacam inşallah beklemeye değecek bakalım neler olacak 2 paket çekirdek alıp geliim önümüzdeki hafta çok maceralı olacak gibi :) alım satım yapmayın benim lafımla sakın....
Galip ygyo dan 30 milyon lotu 50 kuruştan az önce alim yapmış, arkadaşlar uyarayım basarsa bunu bu fiyatlardan soluğu 60 kuruşta alırız, haberiniz olsun. Yeşilin sahibi 30 milyon lotu 50 kuruştan virmanlamis metroya haberiniz olsun
40 milyon lot'u geçtik
Galibin eline verdiler 6 milyonu
galip ağa bombanın fitilini ateşledi ama fitilin boyu ne kadar onu sadece o biliyor,neden bir mrgyo veya etyat gibi olmayalım ....
Kendi adima galip bu hisseye girdiyse çıkartıp birden verir ele, 30 milyon lotu 50 kuruştan almış, çıkartır 90 kuruşa veya nereye kadar isterse ordan bırakır milletin kucağına ta 50 kuruş üstüne 55 kruşlara. İnşallah ben yanılırım, herkes kendi hesabını yapsın, artik nerden kar ediyorsa ordan satsın, Ytd. Arkadaşlar adam kendi hisselerini dahi talan etti, avgyo avtur icbc, ykyo bunları bitirdi bu gavat ,
Kaptaki son açıklamaya bakın galip şirketi devralmış galiba
Eğer doğru anladımsa 3-4 lira yapar bu tahtayı galip
Bu başlığı şu anda 58 kişi okumaktadır. (14 üye ve 44 ziyaretçi)
nurikinay, absutlu52, anatolien35, ayhan43, blk.li, deniz4837, dussokagi86, Efekan, eroank, inca, kaancan60, Karamizan7878, mtmtkci, muratkaragoz
daha dün buralar dutluktu şimdi hep rezidance oldu :)