metro 2,94 ortalama ile 100 bine yakın almış
Printable View
metro 2,94 ortalama ile 100 bine yakın almış
buradan mallandırdılar bak nereye basacaklar :)
3, 30 dan 3, 11 e düştük vay be
3,07 ye alış koydum bakalım niyeti belli olur ...gelmiş
dün alanlar için iyi fırsat verdi.Ama galip tavana kitlerse çok pişman olur.
metro 2,7x den aldı 2,9x den aldı 3,1x den de alırsa yol belli eder.. 9 ocağa kadar 100 100 alırsa ne güzel olur ...kimileride basacak diye bekler
tavanlamaya niyeti olan devre kesiciden sonra fırsat vermezdi bu tahtada!
bu hisseyi yılardır rezil ettiler.şirket iş olarak ve sektör olarak iyi durumda ama ne hikmetse,bir türlü beklenen yükselişini yapmıyor,yaptırmıyorlar.aslında şirket elinin güçlü olduğunu,satın alma istekleriyle gösterdi..sadece kendi gurup şirketleri elemanları dahi sattığı ürünleri alsa şirketin çok güzel karlar açıklaması gerekirdi,3.cü çeyrekte bir güneş doğdu,teminat v.s. derken son çeyrekte güzel bilanço olmalı.
Belli oldu sanırım alanın canını salı günü yakacak. Ytd
3,1 üzeri kalsın 2-3 gün gerisi önemli değil..gereğini yaparlar zaten
istese 5 dk tavana yapıştırır.
yapar tabi ama önemli olan gittiği yerde kalması.. kalıcı gitsin
Bugün atlayanlara salı gününü beklemeye gerek kalmadan geçmiş olsun.
3.20 400bin alıcı ile kapadi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salı günü devamı gelecekmi bakalimm
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli Basın Duyuruları doğrultusunda Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 26.07.2016 tarihli kararı çerçevesinde 29.12.2017 tarihinde şirketimiz paylarında 2,91-3,20 TL fiyat aralığından 191.066 adet Alış işlemi şirketimizce gerçekleştirilmiştir.Bu işlemle birlikte şirketimizin VANET Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş.'deki payı 29.12.2017 tarihi itibariyle % 1,83 olmuştur.İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.Saygılarımızla
galip birisini malmı kaptırdı nedir arkadaş malı bir türlü tam istediği gibi toplayamadı o kadar taban yaptı istediği mallar gelmedi.Ben 2.89 alış koyduğumda adam 1 dak 2.95 çekti hura diye daldım hisseyi anında 3.10 sonra 3.30 götürdü adamın derdi düşen elmaları toplamak ben söyleyim burdan zor alır benden en az 3.60 isterim herkese iyi seneler dilerim.sağlık mutluluk hayırlı kazançlar üzerinizde olsun.
Hissede olanlara bol Kazançlar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Salı günü niye düşüşle açılsın.. Anlaşılan sen bugün sattın.. Keşke düşsün derdindesin... Salı düşmez.. Düşsse de kalkar.. Cuma gününe de güzel yerlere gelir en geçç.. Sen kafanı yorma..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana söylüyorsan Mart a kadar benden 1 lot çalışmaz. Sadece önceki brüt takasta istisnasız her sabah en az eksi %3 ile acıyordu. Bu seferde öyle olmuyor mu zaten. Ben ise bunu bildiğim için seans sonlarında bir miktar satıp sabah % 3-4 alttan yerine koyuyordum. Böylece lotumu ufakta olsa artırdım. Bu sefer ise çok ani oldu satış yapmadım. Hayırlısı olsun diyeyim. Ama yinede açılışta veya gün içinde eksiye düşebileceğini düşünüyorum. Ytd
Geri alım programı azami 3 milyon lota KADAR ve 31.12.2017 tarihine kadardı eğer yeni bir karar almazlarsa o iş bitti yani..
Şirket geri alımı nerde diye kimse sövemez :)
Evet arkadaşım sene uyarmasaydin bu hissede gerçekten çok zarar yazacaktik var ol gerelde birde burda çok duydum hatta kront 1.45 deyken de çok kişi almadı sizin gibiler Mardinli ekibi tarafından bir düşün yakamizdan.
Bu hissede herkes senden daha akıllı merak etme galip tahtası adamı rezilde eder zenginde.Biz iktasat dersinde risk artarsa kar ve zarar artardan yola çıkarak kalp sesine göre hareket edenleriz.Birakin bizlere akıl vermeyi bir gidin sûralardan ama dersen bizi çok düşünen o zaman benim kredi ev taksiti bu ay zoralanacagim 6.000 TL bu ay ödemem var onu biz zahmet gönder
Galip takasta icbct tarafında mali düşürmek için yolunu bulmuş alış tarafında metrodan vurucu tim .Bir haber gelecek ama ne haberi bakalım kısa vade kokusu cikmali
Huylu huyundan vazgeçer mi hiç. Yine güne % 3-5 eksiyle başladık. Aferin size. Ytd
Brut takastan cikti mi ? Al - Sat yapilabiliyor mu ? Cevaplarsaniz sevinirim
Tesekkurler
Anca mal kaptırırsın böyle g.zekalı. Sonra geri alacağım diye debelen dur. Ytd
bol kazançlar ben ayrıldım burdan bana tavan olması lazım olan hissedeyim.
Formun bize kestiği ceza nihayet bitti ama vangd bize satmadığımız için kestiği ceza devam ediyor. Artık bu endeksin rekor üstüne rekor kırdığı bu günlerde galipin uyuz hisselerinde durarak yılın enayisi ödülünü alırım herhalde. Ytd
camaşır makinasi yapti tahtayı ...