Hayırlı olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Malı ortak hissemizden aldın. Hayırlı olsun. Çok ama çok üzgünüm ama artık mecbur kalındı, bereketini gör inş. Umarım hayatının ticaretini yapmış olursun. Ve hayırlara vesile olur. Çok kritik bir zamanda beleşe aldın bence.kendimin emekleri idi ve ağlayacağım nerdeyse, avantam değil, emeğim gitti. İşb lerimi 7600 lere satarken bunun binde biri kadar üzülmemiştim. Nasip. Herkese hayırlı olsun. Herkes bilsin satılan malın kimden gittiğini. 500 bin hareketi de külliyen sahte idi. tek lotumla imhayı bekleyeceğim nasipse, yola yalnız devam. Bu hisseye nefsimi değil kalbimi koydum. Allah herkese önce sağlık sıhhat versin , ülkemizi ve sevdiklerimizi belalardan korusun.
Genel kurulda bakalım nasıl bir karar cıkacak
Sabırla beklemeye devam
Alana satana hayırlı olsun
Milletin diğer hisselerden kar edip gelmelerini bekliyor sanki [emoji848]
8 tane tavandan alıcı bekliyor ama satan yok sanki kar suyu kaçtı bazı kulaklara ani bir bombiş patlayabilir
Bizim bilmediğimiz neyi biliyor da 8 alıcı girdiler tavana satanda olmadi
Dun karanlik odada 8 alici vardi simdi ise Is kur tavan ve 4 alıcı Sırada bekliyor bir gelişme var yakında kokusu cikar
Ne zaman konu iş bankasina geliyor/geldi desek bişeyler oluyor. Fuat avninin iş bankasi tweetinden beri boyle gelmiş. Bundada vardir bi hayir. Nasip gemisine binecekler inecekler var demek onlara bekliyoruz
Buralar çok sessizleşti
Bu işb de oyun oynayan ***i corona sevsin.
Arkadaşlar isbtrnin bugun 12:55 seansini lutfen şikayet edelim tavandan girilen 10 adet alim emri neden 2-3 dk kala iptal edilipte -%8 den alim gerçekleşti.
Ben bu genel kurulda kurucu hisselere çağrı bekliyorum
Sizin beklentiniz nedir ?
Fibonacci abimizin uzun suredir sesi cikmiyor. Umarim basinda bi bela hastalik yoktur
Bence bu genel kuruldan birşey çıkmayacak. Biraz daha uzun vade bekleriz. Haber çıkacak olsa hisselerden anlardık
Sayın FIBONACCI
nasılsınız?uzun süredir yazmıyorsunuz
inşallah herşey yolundadır.
Saygılarımla
Umarım manevi sıkıntılarınız biran önce çözülür sn fibonacci. Siz birinci planda tabiiki manevi sorunlarınıza yönelin. Bankaymış genel kurulmuş toplantıymış eminim şu an pek düşünmüyorsunuzdur. İnsan maneviyaten huzurlu değilse parayı ne yapsın pulu ne yapsın. Tekrar sıkıntılarınızdan biran önce kurtulmanızı dilerim...
sayın marabadan, size katılıyorum, olan oldu, bu ülkede maalesef sağlık ta parayla. parası olan çok kişinin keyfi yerinde. bizler de herşeyimizi buraya bağladık.mecburen takip ediyoruz. hastalarımıza şifalar diliyorum. ölenlere rahmetler diliyorum. yakınlarına sabırlar diliyorum. saygılarımla.
Deneme
Guzel bir aya giriyoruz yuzduk yuzduk sonuna ulaştik Allahin izniyle mayisa kadar hallolacak. Yeni dunya duzenine isbankasi holding olarak girmek zorunda. Holdingin önünde kurucu hisseler engeldir imhasi şarttir. Hisselerin hazineye gecmesine hâla acaba diyenler var bu işin acabasi kalmadi heleki boyle bir olaganustu ortamda 👍 umarim anlamissinizdr
Sayın Fibonacci çok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin.Bir zamanlar ne derdik! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak geçmişe dair ne varsa unutun yeni dünya düzenine hazırlanın.Hatirlayanlar vardır.
Sayın Can bey mayısa kadar hallolacak demissiniz bu sizin temenniniz mi yoksa somut bir bilgi mi acaba? Ayrıca bu imhada sadece kurucular mı olacak yoksa imtiyazlilar da bu kapsama dahil olacak mı? Milletçe ve dünya olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günler de RABBİM hepimizin sonunu hayır etsin. Hastalarımıza acil şifalar hayatlarını kaybeden insanlarımıza da ALLAH'tan rahmet dilerim. Saygılar
Sayın can bey imtiyazli hisseler icin öngörünüz nedir peki
Can bey salı günü genek kurul.var bir beklentiniz duyumunuz var mi acaba tşk ederim
Genel kurul iptal olmamış açıklama var üstüne fiziken katılmak istemeyenlerin elektronik ortamda katılabileceği söyleniyor bu ortamda ısrarla yapılmasındaki amaç...