Aynen katılıyorum ne ekleme ne çıkarma yaptım..
Zarar etmediysen ne mutlu vergeMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen katılıyorum ne ekleme ne çıkarma yaptım..
Zarar etmediysen ne mutlu vergeMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 Aralık Pazartesi 14:04 BDDK: BANKACILIK KASIM TAHSİLİ GECİKMİŞ ALACAK ORANI YÜZDE 5,23
30 Aralık Pazartesi 14:03 BDDK: BANKACILIK KASIM SERMAYE YETERLİLİK RASYOSU YÜZDE 18,6
30 Aralık Pazartesi 14:03 BDDK: BANKACILIK 2019 İLK 11 AY TOPLAM KAR 46,6 MİLYAR LİRA
Bir de şu ben bildimciler var...
Neymiş 5-6 ay önce ralli olacağını biliyorlarmış...
Allah akıl fikir versin, durmuş saatin bile günde iki kere doğruyu gösterdiği bir dünyada 50 ihtimal sallayıp tutana ben bildim demek nerden baksan kendini bilmezliktir...
Hadi diyelim ki gerçekten bildin, tamam ustasın, üstatsın, her ne ............, biraz mütevazı olmasını öğren, zira kibrin gözünü o kadar kör etmiş ki, kendi aptallığını bile göremiyorsun...
[IMG]https://i.hizliresim.com/4pX5PY.png[/IMG]
GARAN... başladığı yere nerdeyse geri geldi... Ne oldu ...Kazanan kazandı..
dohol hayal kırıklığı, az zararla kapattım.
vakıf devam ediyor bakalım..
Takılma öyleleri ne..
Abi önemli olan strateji...
Şimdi şu bir gerçek 93500 den ben 118500 Aralık vade alıp sembolik tutmuştum long 100 lerde sattım...
Geçsinler o işleri...ne gündemler yaşadık..yemez abi..bildim demeyle olmaz .. önemli olan stratejiMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anında kaldırıp şimdi de geldiği yerde..abi bu gün resmen kumar ..endeks bile böyle..MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/71UgLU.png
VAKBN son 5 dakikada alıcı satıcılar...
Saydığım üç kriterin ikisi sağlanmıştı, 3. sünün olmaması işgillendirmişti beni, o da oldu az önce...
Tabi hacim az diye düşünenler olabilir, ama VAKBN şu an banka hacim sıralamasında GARAN' dan sonra ikinci...
Gün sonuna kadar geçerse hiç hiç şaşırmam...
Tabi benim pozisyonum yok VAKBN' de onu da belirteyim...
Abi radarına takılan ne var başka..
Şubat vade poz almayı düşünüyorum Ocak ayı bence çabuk geçecekMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlari bosver. Sidik yarisi yapiyorlar. Cuma tartismistik bankalarin durumunu. Endeks guzel bankalar direncteydi. Beklemek gerekirdi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler herkese...
Thy ve geriye kalan asels leri de verdim...
141.225 den biraz kısa açtım...
Kısmet artık...Bugün dediğiniz gibi kumar, çok zorladı artık... yurt dışı çok pozitif değil, dolar bir türlü bırakmıyorlar...Petrol 68 i devirdi...
Herkese kolay gelsin...
Petkm almada ne alirsan al. Gordugum en uyuz hisse olabilir.
Gecelik faizlerde biraz yükselme var...
[IMG]https://i.hizliresim.com/bvmWz0.png[/IMG]
Kozaa hosuma gidiyor. 10.30 uzerinde kopabilir. Hisse guclu ve inanilmaz testere yapiyor.
Çok reklamını yapmayın buranın...Buraya da gelirler...Ben de yazmadan sadece sessizce takip ediyorum/okuyorum...
[IMG]https://i.hizliresim.com/XbmmDR.png[/IMG]
5 DK lık... Subat vade 141,000 altı şorta 141,300 üstü longa yarar...
[IMG]https://i.hizliresim.com/VQmm0j.png[/IMG]
30 dk 139,500 Altında şort açarım...
HSBC... GARAN alıp AKBNK satmış...
Kapattım kısaları da 100 puan zararına...
Biraz bekleyeceğim, istese makası 2.700 yapar...
Arada kaynamayalım...
Short icin erken. Soyle yukariya bir igne bar olur 1 dk 400 500 puan iste o zaman yapilir
Yarin icin beklentim gun icinde shortlara 500 600 puan verir ama gunu artida kapatir yilbasinin hatirina. Bankalar ve thyao da mini duzeltme yaparlar.
[IMG]https://i.hizliresim.com/Xbmm3o.png[/IMG]
Garan... Kademeler iki yöne sert hareketlere uygun..
97 : KAP *** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş. *** KOZAL,GUBRF *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Koza Altın İşletmeleri A.Ş. ile Devam Eden Davamıza İlişkin İstinaf Mahkemesi Kararı
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 15.02.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimizin sırası ile 17.04.2015, 07.09.2015, 06.11.2015, 29.12.2015 tarihli KAP duyurularında' Maden işletim
ruhsathakları Gübre Fabrikaları T.A.Ş.’ye (“Davacıâ€) ait olan “Bilecik ili Söğüt ilçesi Kızılsaray köyüâ€nde bulunan
madensahamızın (“Maden Sahasıâ€) 02.07.2007 tarihli rödovans sözleşmesi ile Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'ye (“Davalıâ€)
devredildiği,sözleşmenin 2015 yılında haklı gerekçelerle feshedildiği ve feshe ilişkin taleplerimizin yerine
getirilmemesiüzerine dava sürecinin başlatıldığı, duyurulmuştur. 27.12.2018 ve 15.02.2019 tarihli duyurularımızda ise
sırasıyla' - Duruşma sonucunda davanın kabulü ile taraflar arasında 02.07.2007 tarihinde tanzim edilen sözleşmenin
feshine,dava ve sözleşmeye konu Maden Sahası’ndan Davalı’nın tahliyesine, Maden Sahası’nın Davacı’ya teslimine istinaf
yoluaçık olmak üzere karar verildiği, - Mahkeme kararındaki "işletme ruhsatlarının Davacı adına tescili istemli
talebinidari bir tasarruf olması sebebiyle reddine" şeklindeki hükmün kaldırılarak, işletme ruhsatlarının Davacı adına
tescilinekarar verilmesi amacıyla istinaf yoluna başvurulduğu, kamuoyu ile paylaşılmıştır. 30.12.2019 tarihinde
tebliğaldığımız Bölge Adliye Mahkemesi’nin gerekçeli kararı doğrultusunda' - Davalı’nın istinaf başvurusunun ESASTAN
REDDİNE, - Davacı’nın istinaf başvurusunun KABULÜNE, - İlk derece mahkemesi kararının KALDIRILMASINA, - Davacı’nın
açmışolduğu kira sözleşmesinin feshine ve tahliyeye yönelik davanın KABULÜNE ve Maden Sahası’ndaki madenlerin
işletilmehakkının devrine yönelik 02/07/2007 tarihli sözleşme ile rödovans hesaplanmasına ilişkin ek sözleşmenin akde
aykırılıknedeniyle FESHİNE, - Maden Sahası’ndan Davalı’nın TAHLİYESİNE ve Maden Sahası’nın Davacı’ya TESLİMİNE, -
Davalıadına kayıtlı Maden Sahası’ndaki madenlerin işletme hakkına ilişkin ruhsatın İPTALİNE, - Maden Sahası’ndaki
madenlerinişletme hakkına ilişkin ruhsatın Davacı adına TESCİLİNE, oy birliği ile KESİN olarak karar verilmiştir.
Kamuoyunasaygıyla duyurulur.
BU haber ile kozaya verdiler..
Genel olarak kisa poz için fırsat kolluyorum.
Ama henüz erken gibi görünüyor. Catallanip yukarı devam ediyor.
Aynen abi direnç altı pahalı üstü ucuz..ancak insan tedirgin oluyor..
Bu arada Sasa short basmışsın..
Aman dikkat acayip kademe oynuyorlar..
Şubat bas abi genelde ..
Sen analizi yapmışsındır bende kovalıyorum Sasa 7.9 spot üstü başka dünya..MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan abi hiç sorma ya..niye gitmiyor bilmiyorum..
Anası ölsün petkim in..
Karaktersiz kağıt..
Az var abi spot dayanamadım aldım teknik veri ışığında güyaMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam burada herkes kaynaşma dayanışma içinde.. böyle de olmalı..
Bir gram yönlendirme yok..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın abi..MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağa 116 dener mi gayrı..gelsin artık bir ne olacak görelimMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.