Alnus.. 145 bin lot 22,35 ortalama ile aldı artık vermemesi lazım...
Printable View
Alnus.. 145 bin lot 22,35 ortalama ile aldı artık vermemesi lazım...
Alt tarafı ema8'e değmiş :kahkah:
Ema 20'den onay almaya gitse kimse kalmayacak demek ki :dvr: :dvr:
Ben ekrana bile bakmıyorum gün içerisinde, tavsiye ederim :)
Ecnebiler mi geldi tahtaya, neler oluyor. [emoji57]
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az var bugün .
Credit 8 bin
Merry 13 bin ama robottur o.
Alnus la Vakıf garip garip hareketler yapıyor.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Perşembe Yatırım, global ve credit in aldıkları citi ye 93224 doçe ye 32254 şeklinde virmanlanmış. Ytd.
18 leri görür müyüz bugün 😂😂😂😂😂
Bu kağıt herşeyi yapar 😂😂😂
Sadece klmasan özelinde değil borsa çöküyor.
Esat yine saldırdı. 5 askerimiz sehit. Savaş kapıda.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn ibagatir kardeş savaşı rüyanızda mi gördünüz.Memleket için hayırlısı olsun
Borsadaki ******** tahtacılar kaçırmaz böyle fırsatları , ayrıca bu ülke düzeyinde savaş değil bence bu , esadın peşmergeleriyle olacak , ypg den bir farkı yok bunların bence keşke olmasa mehmetçiğin burnu bile kanamasaydı ama olacacak , bence bu gece büyük operasyonu da başlatırlar büyük ihtimalle mehmetçik ,
Türkün kendinden başka dostu yok diye boşyere söylememişler , rusyada boş çıktı , kendileri bilir , esad salağıda bize burada kafa tutacağına arkasını kollasa iyi olurdu , israil hazır bekliyor arkasında 😂😂,
Yemişim hissesini. Girelim Suriye'ye idlibden başlayalım. Amerika ********i de yalandan bir ufak destek verse sam a kadar cizeriz.
Aynen , klimasanı ne yani hemen satacakmıyız , yok pahasına bir hisse nasıl olsa değerini kesinlikle bulacak ha 1 sene ha 2 sene sonra bu kadar beklemişiz yine bekleriz , zaten alacak başkada hisse yok , zerre kadar tereddütüm yok , günlük yazdıklarımızda can sıkıntısından dolayı , suriye olayıda mide bulandırdı artık , başlamışken şama kadar gitsinler valka , zaten dünya kadar silah yığdı mehmetçik , idlibe , hem israilede merhaba deriz 😂,
hergün suriyeyi mi konuşacağız ya , bu ***in kellesinide almış oluruz , tabi kaçmazsa rusyaya
Alan varsada almasın buralardan bence , bu ********lerin mallarını 19-20 arası kaparsınız ,
Cahilcuhela , dostum , bu sefer kaça kadar gelir bu sence 19-20 arası mümkün gibi duruyor ?
Klimasan oyuncak olmuş.. gun içi bu kadar marj olur mu. Rezillik. Bu f/k ile bu beklenti ile bundan daha rezili olmaz. Hep spek vs anilinca böyle salak saçma bereketler yapıyor. Bumu senin uluslararası firman.
Bilançoya bu kadar az zaman kalmışken 28 üstü olmalıydı. Hep aynı hikaye hep bir oyun. Yazıklar olsun senin gibi tahta yapicisina...
Brain bir el at artık şu hisseyede 30 üstüne atsın artık , tek umudumuz sen kaldın dostum 😂😂
Tweette klimasanı döktaş , izmir demir çelik , marmaris alrınyunus , bunlarla birlikte anılıyor , bunların en düşüpü 25-30 fk bu 5 fk 😂😂😂😂😂
Tiviter önemli değil. Dedikodu kazanı. Bu mendebur şirket yüzünden neredeyse piyasanın en iyi olduğu aylarda tek kuruş kazanamadik. Neredeyse 4 aydır yerinde sayıyor, bir aşağı bir yukarı patinaj cekiyor. Çok pişman oldum keşke 17/18 satsaydimda ölü hiseesi almış olsaydım bile kat ve kat kar yazmıştım.
Temel kursli unuttuk adamlar böyle istediği gibi at oynatıyor. "Kar cebe yakışır, hiçbir borsa şirketi ile duygusal bağ kurmayacaksin. "
Sat başka al. Ne firmami yok. Kafamuzi kuma gömdük yok f/k böyle yok beklenti. Sonuç 4 aydır en iyi piyasada surunduruyorlar. Allah korusun piyasa gerçekten bozulursa vay halimize...
Ben hedefinimi düşürdüm tepki verirse 25 yeterli vermez ise 20 stop...
Bol kazançlar.
Not: Şehitlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun.
Bugün müthiş trade imkanı verdi. Hem olumlu hem olumsuz. Aracı kurum dağılımında 15 maliyet ile alan 23 maliyet ile satan ya da 12 maliyet ile satan var. Tabii ki önceden tahmin edilemezdi. MSCI açılışa göre yukarıda. Bu arada karanlık oda da Credit in alımı dikkat çekiciydi. Bence şu sıralar günlük ilgilenmemek daha iyi. Herkese bol kazançlar. Ytd.
Allahu Teala devletimize zeval vermesin. Böyle günlerde klmsn boşverin.
Hayırdır biz bütün satışları suriyeye mi yapıyoruz ?
Klimasan şimdiye kadar gördüğüm en adi ******** hisse sen çıktın ya
Klimasan için bulunmaz nimet piyasada yeterki kirmizi görsün. Böyle hisselerle uğraşmakta pek haz etmiyorum. Mazallah borsa dusse bugün 20 altı rahat görülür.
Zerre yönetiminede güvenmiyorum. Heleki son aylarda yabancı fon satışı, spek cirit atmasi vs vs..
Oyuncak ettiler hisseyi.
200 bin lot işlem hacmiyle düşürüp mal topluyor iste
Kabak tadı verdi hisse , bende kısım kısım ufak çapta benzer fk da ve son ceyrek iyi kar beklenen hisselere geçiyorum , bundan temettü umudumuda kaybetmeye başladım , bu son hareketletin savaşla felen bir alakası yok ********likten başka birşey değil bu hissenin yaptığı , dün bist 100 de en fazla düşen bu adi kağıt olmuş , yönetiminde allah belasını versin , uğur soğutma da bu sene klimasanın içine eder inşallah ta bu kansız ******** yönetim alengirli işlerle uğraşmaz ,
satın tabi yaaa ne pis hisseymiş ehhh midem bulandı pis kaka süper ucuz hisseler var
Bu hissenin bu karakteriyle bundan sonra yapacağı artış %30-35 olur , bunun içinde bu adi kağıtta beklenilmez diye düşünüyorum artık , ha bu kadar sinirlenmemde hisse sattım , düşükten alıyım diyede değil , gerçekten ufak ufak artık geçiş yapıyorum bundan diğer hisselere , bence bu hisse bist 100 e de yakışmıyor , tezgah altı olacak bir hisseymiş
yer açın biraz yaaaa gelsin yeniler gitsin fosiller yaşasın halkların ky kardeşliği:)))
saat 18,6 da topantı ayarlayabilir şapşik amca
Adetim değil bazı ********ler gibi sattığım terkettiğim kağıtlar ile ilgili tekrar gelip yorum yapmak , sana da tavsiyem forumu geyik muhabbetleri ile seviye düşürme ,