satışının hayrını gör sn keko, gedza sana uymaz Alkimi incelemeni tavsiye ederim.
Printable View
Keko başarılar. Benden uzak olsun orası
Kesinlikle YTD.
Dere gecerken at degıştirmek bana göre yanlış beklenti devam ettikçe devam .yukardan verdigimi aşagıdan yerinede koyuyorsam daha ne istiyeyim 1yıl bekleme filan ufaktan toplama olayları tabii olur da o tip hisselerde baskı çok olur ve eninde sonunda verip kurtulduguna sevinirsin piyasa neye oynuyorsa tersine oynayan para kazanamaz yüksek bedelsiz vermesi beklenen hisselerden biri bunu açıklasın domino etkisi hepsi için geçerli olacak basit mantık
şevket bugün bizede gelcenmi?
hoşgeldin tavancı şevket....
allah bin bereket versin diyerek satanların hisselerini alanlarla yola devam...
hedef....yok ya yazmayayım...spk ya ayıp olmasın...
Var 1 hayalimiz
Kesinlikle YTD.
Sayın Katti merily teyzemi alışa geçti yine,pasta atarmısınız
Canlı dersim var. Hakkınızı helal edin. Görmedim. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c45f1db829.jpg
Kesinlikle YTD.
Herzaman gördüğü yeri dussede tekrar goruyor
Estağfurullah sn.katti, asıl siz hakkınızı helal edin.teşekkürler .saygılar
600 bin hacim, 90 bin alım yönünde
tavada 35 bin sattılar bakalım nasıl tepki verecek
805 bin toplam.islem.64 bin lot miktarınca nakit girişi ile günü kapattık hayırlısı Allahtan
Alan satan kimler
Son. Bu arada 49 bin alıcı kapadı tavanhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...77fe355982.jpg
Kesinlikle YTD.
Hayırlı olsun tavanı çözüp yine kitlemesi o kadar lota ragmen çok büyük bir işti demek ki var bi şeyler bakalım ne çıkacak haber babında birde bomba haber patlatırsa 4 rakamda alırız solugu hayırlısı diyelim
Teşekkürler
Hay maşallah
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay be herkezmı dokulmus 8 kısı var ızleyen adam surdukce suruyor
Pasta paylaşacak varmı arkadaşlar.
Allah kısmet ederse emekli olana kadar buradayım...:cool:
Merill 13 bin satıcıılı tahta..
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna rağmen iyi düşmedi
galiba ben kaldim buralarda herkes satmış bakalim
İşler yolunda gidiyor, radikal bi değişiklik yok, günlük sert hareketlere de alıştık heralde artık, geriye pek bişey kalmıyor konuşulacak...
Şirketle ilgili tüm haberleri paylaşacağız tabii öğrendikçe...
Bazi sitelerde millet maaşı yatirmis bu kotu spek dokene kadar devam eder
Bugün sert hareketler yapıyor belki brut takas gelebilir istedikleride o zaten
Yine başladık tekmile sağdan say. 1 arkadaşlar bırakın bunları. Kazanırken sinsiler kaçar. Neyse. Ana parayı aldım. Karı bıraktım. Kar benim gibi öğretmene göre epey yüklğ. Allah yemeyi nasip etsin. Yalnız mayıs 21 de 68 tl olan kağıttan bahsediyoruz. Endeks sallanırken isterse batırır isterse çıkarırlar. Aman arkadaşlar sağlığa ve paraya mukayyet olalım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kar ile devam inşallah
Kesinlikle YTD.
Aklı fikri trade yapmakta olanların hissesi değil egeen... En azından gerçek trader olmayan, yapmaya çalışanların tahtası değil burası...
Artık değil...çok tehlikeli sular buralar...
Aşağılarda kapanmayan gap kaldımı acaba?
Pardon sevgili canlar, yanlış başlığa yazmışım...:)