Borsaya 300 bin yeni yatırımcı geldi bunların her biri 100 lot alsa yeter. Eskileri saymıyorum.
Printable View
Borsaya 300 bin yeni yatırımcı geldi bunların her biri 100 lot alsa yeter. Eskileri saymıyorum.
Şarkıcı araya girme.
gözüm döndü :))) 500 yıllık hasret bitmek üzere
Bir .........…...……...……………………†¦â€¦. bekliyoruz.
Bu seviyeden kim satıyor maliyeti ne ? aklı başında mı, eli titremiyor mu? Dolar 1,5 tl iken hisse 19 tl dolar 7,5 tl hala 19 tl .
sayın yolcular gemimize hoş geldiniz, kaptanınız ersoy hepinizi saygıyla selamlar :) :) :)
https://youtu.be/vL65a9q1TvA
Adam tek kalem 10 bin lot mal veriyor :)), cehalet en büyük düşmanımız. Ver ver bekliyoruz.
Şimdilik su taşmasın diye canla başla çalışıyorlar. Ha gayret 20'yi sakın geçirmeyin altında kalırsınız.
Brent petrol 46'ya dayanmış, dolar endeksi zor ayakta duruyor. Barajda çatlaklar oluşmaya başladı.
Verdiği 10 bin lotu şimdi başka yerden geri alıyor yada almaya çalıyor hadi hadi anca gidersin.
Bak o 69 rakamını uygun yerine sokacaklar. Sen terbiyesiz rakamlar yazmaya devam et itinoğlu.
Baraj ne yapacak bakalım :))
Bak oraları doldurmuşssun silersen ********sin.
bizim eşek bugün hareketli ilginç :halay:
19,99-20,02 YE yine bent kurdu.
Hava sıcak Bomonti Api iyi gelir, sonra biraz da yüzelim bizimki baskıdan vazgeçmiyor. Brent petrol 46'yı geçmiş hadi bakalım. Umarım 60'ı da geçer.
bazılarına alkol yaramıyor :)))
Api'mizi içtik , yüzdük geldik. Piyasa karışmış ancak bizimkinin gözü hala barajda. Hadi bakalım.
Bizimki iyi direndi , malum baraj taşma durumunda.
citi yi isterük :)
19,99-20,00 a yine barajı kurdurdu...
Gerçek işlem yok Ata'dan sat İnfo'da al, QNB ve Gedik karşılıklı, YKB her zaman olduğu gibi aynı fiyattan 31 çekiyor. Anlayacağınız ne gerçek alıcı var ne de gerçek satıcı. Bu arada günlük al sata girenleri arada soyuyorlar.
Ne olması gerektiğini bilen biliyor.
gerçekten gıcık bir hisse ne zaman gidecek bilmiyorum sıktı iyice :vk:
citi ve credit s. son 10 gündür yüksek alımda. Citi bugün ortalıkta yok. Tahta el değiştiriyor.
Hava sıcak açalım bir Api en beğendiğim, sonra yüzmeye. Bugünde baskıya devam Ali Veli paslaşıyor sadece, araya birini aldılar döktürmeye çalışıyorlar.
İş İnada Bindi
Abdest namaz ve benzeri ibadetlerle arası iyi olmayan adamın biri aile eş dost ve çevrenin baskıları sonucu namaza gitmeye karar vermiş. Tesadüf bu ya ramazanda yatsıya oğluyla beraber gitmiş, namazdan sonra ormana odun yapmaya gitmeyi düşündüklerinden yanlarındaki eşeği caminin dışına bağlayıp, camiye girerken caminin imamı adamı görüp gülümsemiş. Namaz başlamış bir iki rekat vesselam derken namaz sürdükçe sürüyormuş. Hoca selam verince adam oğluna dönerek;
- Eşeği al eve git anana selam söyle iş inada bindi sahurda eve gelemezsem merak etmesin, derken, hoca yeniden namaza başlamış.
:he::he::he:
Haftalık olarak 19.62 ve üzeri, aylık olarak 19.83 ve üzeri kapanışlar potansiyelin korunduğuna işaret eder...
Bugünde baskı devam etmiş. S.......den aşağı Kasımpaşa diye söz var. Gümüşü aldım 3,5 tl den sattım 6,66 tl den parayı gömdüm Efese istedikleri kadar fırıldak çevirsinler, maliyet 0. Bir de gayrimenkul şirketim var portföyde orada da ilginç hedefim var tutarsa onu da Efes'e yatıracağım, spek kıvranmaya devam etsin. O baraj geçilecek. Gerekirse temettü emeklisi olurum.
Bu arada gümüşlerin hepsini vermedim daha yolu var gibi vakti geldiğinde onları da buraya.
tam 2 haftadır 19.70-19.90 aralığında gezinip duruyor çok sıkıcı bir tahta oldu alıcı kademeleri boş satıcı dolu ne zaman gidecek bu kağıt gerçekten sıktı bizim de yüzümüz gülsün artık:vk:
20'yi geçmesin diye canla başla çalışmaya devam. Adam resmen şirketinin değeri yükselmesin istiyor. Böyle patron az bulunur sadistlik had safhaya gelmiş.
Bugün Merrryl'in işlemler SPK'lık dı. Bu hisseyi de brüt takasa koysalar da gerçek alıcı satıcıyı görsek.
"AB Inbev Efes şirketi bilgi teknolojileri ve iş süreçleri organizasyonu direktörü Vladamir Demkin'e göre, proje üzerinde 6 aylık çalışma sonucunda, şirketin üretim, lojistik ve finansal alanlarında 15 farklı karmaşıklık sürecini otomatikleştirmeyi başardı . Sonuç olarak robotik süreçlerin tamamlanması için geçen ortalama süre 5,5 kat azaldı."
Rus Bira Haberleri
https://profibeer.ru/beer/ab-inbev-e...-robotizaczii/
İngilizce kaynak
http://tadviser.com/index.php/Projec...ess_Automation)
2. Kaynak bozuk abinbev efes robotic yazın google'a çıkıyor.
Patron azgın i..... çıktı, bundan sonra bu hisse 25 tl yi geçene kadar Carlsberg içeceğim. Onun bunun çocuğunu ben mi kurtarayım.
1 haziran'dan itibaren yabancı oranı %11 artmış pozitif anlamda.bu değişim migros ta olduğunda kağıt iki katına gitmişti.peki efes neden gitmiyor? sebebi çok basit; fonun verdiği malları, emeklilik fonları, yatırım fonları, kısa treadçiler aldı.şimdi o mallar toplanıyor.o yüzdende ne aşağı bırakıyorlar ki satanlar yerine koysun, ne de yukarı götürüyorlar ki yukardan alsınlar.bekliyorlar, sıkılan versin.yeterince mal aldıklarında süpürme operasyonu başlar..