Suriye halkına 50 milyar usd
İspanya’ya yardım gemisi
İtalya ya yardım gemisi
Türk halkına bir şey yok ..
Ha pardon
Uçağa binersen KDV 1
Ev alırsan konut kredisini yüzde 10 daha fazla al
Printable View
Suriye halkına 50 milyar usd
İspanya’ya yardım gemisi
İtalya ya yardım gemisi
Türk halkına bir şey yok ..
Ha pardon
Uçağa binersen KDV 1
Ev alırsan konut kredisini yüzde 10 daha fazla al
bedava petrol dagıtıyolar ama 15 dolardan alcam ben....:cool:
Emekliye bayram sadakası öne çekilmiş
Vatan haini eyt liler hava alsın :)
internet veriyor resiiiis susun namkörler.....
Aha bu kriz bitsin Viob ahalisi berbere iki kez tras olsun kahveden çayı ikişer ikişer içelim ula çarpı iki diyelim dört olsun yoksa o krediyi yine ödeyemez
Reis pamuk eller cebe diyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aha 7 aylık maaş verdiiiiiiii sizi namkörler sizi ...
Az çok demiyelim camimize yardım edelim
7 aylik maas mi dedi cb
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu zor günlerde 300 odalı yazlık saray inşaatı devam ediyor mu? bunu sormaları gerek gazetecilerin..
Kanal İstanbul güzergahında arsa kapattı idim
Dingilin biri haber yapmış beni
Yayın yasağı aldırdım hemen
Benim yayın yasağı aldırdığımı haber yapmışlar
Yayın yasağını haberine yayın yasağı aldırdım
Yayın yasağı haberine yayın yasağı aldırdığımı haber yapmışlar
Ona da yayın yasağı aldırdım
Yasak :)
Işte daha 15 dk önce dedim biz devlet için varız diye.
Ayhan başkanım özledik yav nerdesin umarım iyisinizdir abim selamlar saygılar..
Sosyal devlet olmak mülteci ayırt etmemektir..sorgusuz sualsiz kapıları açmak demektir..
Yandaş müteahhitlerden bakalım ne kadar yardım gelecek
Şu kadar diyim
Kazandıklarının yüzde 5 i bağışlasınlar
Türkiye’nin sağlık ve eğitim sorunu çözülür
Dowda bizim reisin konuşmayı bekledi heralde. Aşağı salmaya başladı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reisin maaş 81.500 müş. Yarım milyondan fazla. Iyi para haaa. Helal olsun reise.
Milletvekilleri bakanlar o bağışı yapsın bizi yer bunlar
8 GB internet yardımı ve 1 adet est kolonya yardımı kimlere verilecek kaçırdım ???
Dün GMSI vergilerinin tahakkuk ve ödemelerini gerçekleştirdim.
sokağa çıkmayasağı gelmedi gelemedi ölen ölür kalan sağlar bizimdir yani parası olan yine yaşayacak günlükçü yövmeyeci ölsün.parasız adam gereksiz adam muhabbeti..
Damat bey hazine çok iyi durumda demişti , ama yardım kampanyası başlattılar kasa tam takır demekki , bu konuşmaya 5000 puan basması lazımdı viopa...
Biz bize yeteriz...
Devlet varsa biz varız, millet varsa biz varız.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir.
Aslında gerçekten ihtiyac sahibine ulaşırsa yerinde olur. Fetoden mazlum ihrac bir arkadaşım var inşaatta çalışıyordu inşaat da durdu perişan bunlar istisna olur adam ağaç mi kemirsin ya hu
zekatı şimdi verebiliriz diyor..sosyal devlet ve zekat..mantıken birbirine zıt ifadeler..
bir çok baba hissede dip çalışmaları var....haftayı iyi kapatacağımızı düşünüyorum...
Aynen. Kırbaç köylü 'ye vura vura üretici azaldı. Artık oy deposu olarak bile görülmüyor. Araziler koca koca şirketlere geçiyor AN lar yani sınırlar dozerleniyor uci bucağı görülmeyen bahçeler ortaya çıkıyor köylünün torunu şehirden işsiz gelip asgarî ücretle bir yerden tarım şirketine girmeye bakıyor. Basibos olanlar suriyeli afgan çalıştırıyor. Böyle böyle değişiyor işler. Büyük şehirdeki vatandaş ise kendi derdinde.
tarım ürünleri görece ucuz derken: yetiştirici elma satıyor..portakal satıyor.. domates satıyor.. ama elektrik faturasını, okul servisini, mutfak masraflarını, deterjan vb gibi diğer giderleri karşılayamıyor.. yani hayatın olağan akışındaki masraflar ürettiği ürünlerden daha çok zamlanıyor.. haliyle tarım karlı olmaktan çıktı geniş kitleler için..
Virusun kureselde gunluk enfekte kisi artisi 7 gun sonra dun durmus, bir miktar azalma gerceklesmisti. Bugunde azalma gerceklesecek. Kureselde alinan onlemler ise yaramis gibi. Bu dalganin zirvesini 2 gun once gormus olabiliriz. İnsallah gormusuzdur.