Bazılarına burada birtarafimla gulecem zamanı geldin haaaaaahaasa
Printable View
Bazılarına burada birtarafimla gulecem zamanı geldin haaaaaahaasa
Abi her yerde koyuyoruz bu nasıl iş [emoji23][emoji23]
https://twitter.com/AlkolukBaskan/st...137656833?s=19
Marsa araç gönderen insanlığın (humanity) ütü sorununa efektif bir çözüm bulamamış olmasını esefle kınıyorum. Ulen bu kadar mı zor silkelenince jilet gibi olan bi kumaş icat etmek.
Rtalb 75 bin tweet oldu rekor bu , bot basıyolar galiba bu kadar kişi girmemiştir hisseye 40 lardan ...
2 lerden alanlar Kaliforniya dan ev bakıyolardır şimdi...
Ütü üretici baronları izin vermiyordur böyle bir ürünün piyasaya çıkmasına. Ütü sektöründe büyük paralar dönüyordur belki de :))
Kimbilir?
Büyük bir sektör. Hizmet sektöründe de faaliyetleri var. Kuru temizleme-ütüleme gibi
:) SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim milleti anlamakta zor hem derler borsa kumar yeri girmem hem de girerler sonra batarlar anlamak mümkün değil zaten borsayı kumar olarak görmek bunların ne hale geleceğinin göstergesi idi
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:))) bize zaten hep giriyorlar secbul
Gün gelicek abd de halk yumurta zammını bile protesto edemeyecek, bildiri yayınlayamaxak.. Sıra abd de abd trumpla demokrasi ile tanışıyor
Haziran ayi portföy yarışması başlıyor ..
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=44242
Aslında bir nevi açığa satışın gerekli olduğunu da görmüş olduk bana sorarsan asıl suç spk da ama herkes spk ya şikayet ediyor :)) sanıyorlarki paraları geri gelecek
Ütüyle ne alakası var anlamadım, hatlar karıştı herhaldeSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rtablde olayı takıp ettık mılletı de burda uyardık.....ama esas can alıcı olay....who nun resmı kıt için ızın vermesı oldu 50 lerde malı cakanlar 35e getırdıler......muhtemelen daha önce gelen haberi burda verıp bı tavan yaptılar mıllet ooooh gıdıyor dedı ve altın vurus yapıldı ertesı gun işlem tamam gıbıydı nefes aldırmadan vurdular vuruyolar adamlmlar hala 60 hayalı kuruoyor..:kahkah:
Ozgurlukler ulkesi :kahkah:
Orda kurumlar bagimsiz :kahkah:
Adalet esitlik protesto hakki var :kahkah:
Adalet Yoksa Huzur Yok
#Beter ol ABD
https://youtu.be/SH7B_7MRrok
93 seviyesine çekilme bekliyorum
Ayı pençesi gelir
Biz bize yeteriz diye 10 tl İstemişler gene
600 milyar yardım yaptık diyen damat Berat
Bizden mesajla 10 tl istiyor
Big short
https://m.borsagundem.com/haber/spkd...siklik/1494730
Bölünmelerde yeni değişiklik
Az önce telefonuma mesaj geldi
Gerçekten bu 10 tl bağış mevzusu çok sinir bozucu bir durum
Hayır yardım kampanyasına başlatılmasına birşey demiyorum ama Koskocaman devletimizin görüntüsünü daha güçlü göstermek varken vatandaşın gerçekten durumu ortada iken bunlar olmuyor
Tüm ülkelere yardım ediyoruz . Ben daha maske alamadım kaç defa form doldurdum büstürü genç işsiz gerçekten aklımla dalga geçtikleri zaman iyice kinleniyorum
Salak yerine koyulmak beni çıldırtıyor
https://i.hizliresim.com/RAvLPq.png
Ya gerçekten insanın moreli bozuluyor
Kendi kendimize yeten . Üreten bir toplum olmak yerine
Gençlerimize iyi bir gelecek bırakmak varken resmen gençlerimizi ilerki dönemlere umutsuzluk bırakıyoruz
Corona belası ile işsizlik zor duruma düşen eşimi dostumu gördükçe daha bir kinleniyorum
Ulan Hırsızlık olmasın istiyorsan gençlere iş vereceksin millet geçim sıkıntısı yaşamayacak geleceğe Ümit ile bakacak ama bizde tam tersi
Haram zıkkım olsun . Bu vatandaşın 1 krş parasını göz diken kim varsa alayının yatacak yeri yok
Birgün şu ülke için varını yoğuna koyacak
1 tl sini 10 tl yapacak
Şahlanan bir Türkiye için yola çıkacak siyasetçileri analar doğurur işallah
RTALB'daki durumu bu hafta AVTUR'da yaşadım, hatta topikte yazmıştım 1 aylık maaşımı 1 haftada çaycı galip'in hisselerinden kazandım diye. Bu yazdığımdan 1 saat sonra tavan çözüldü ve 3 taban geldi neyse ki maliyetim düşük olduğu için kaçtım zamanında.
RTALB'da tavanda 1.5 m lot varken nasıl taban oldu peki? tavana yazdıkları lotlar kendi lotları zaten, uyanık ky tavanda görüyor 1m lot, diyorki yarın da tavan açar bu kadar lot varken giriyor alış, yeterli kadar lot birikince adam tavandaki lotlarını silip ya da başka bir kurumdan serbest satış yazıyor hop 10 kademe iniyor. 5-10 dakika o kademede dolanıyor üstleri boş bırakıyor, diyor ki ky bu gidecek tamam adamın elindeki lot bitti hooop serbest satış gitti 10 kademe... böyle böyle 2.70'den 2.20 ye indirdi 2 seansta. Ertesi gün hop kap haberi 5m lot sattık.
Bu tür hisselere brütten çıkmadan önce ya da yataya sardığında girip %10-20 alıp çıkmak lazım, az lot ile KY sanıyorki spacex ile birlikte uzaya gidecek, öyle birşey yok dostlar az çok karını al çık.
Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin kurduğu Uzay Kuvvetleri Komutanlığıyla uzayı yeni savaş alanına çevirdiğini ve bu durumdan "derin endişe duyduklarını" açıkladı.
Bakanlık Sözcüsü Gıng Şuang, başkent Pekin’de düzenlediği olağan basın toplantısında, ABD'nin 2020 Ulusal Savunma Yetki Yasası ve yeni kurduğu Uzay Kuvvetleri Komutanlığına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Hee elon musk heee insanlik icin gidiyorlar uzaya kesif fln
Neyse siz market ile pazarlık edin depresyondan sonra bir kademe daha var ha ha ha.. #evil#
Arkadaş bu Genç işsizliği bitirmenin tüm yolları denenmeli
Özellikle sermaye sıkıntısı olan tüm gençlere
Hazine arazileri başta olmak üzere hazine imkanları sunulmalı
Örnek misal her ile her bölgeye kalkınma planları devreye sokulmalı
Örneğin Rize de çay üretiliyorsa
Çay üretilecek arazi tohum verilmeli tamamen devlet imkanı ile kazançtan devlette payını almalı hasat zamanı
Belli bir gence hayvancılık desteklenmesi yapılmalı
Örneğin 3 büyük baş hayvan vermeli bunla süt terayağ et üretimi vs düzene oturtulmalı
Ekilmeyen her toprak tarıma kazandırmalı
Mandacılık tavukçuluk kazcılık hindicilik akla gelen herşey üretilmeli hatta ülke talebini karşılamaktan fazla üretilmeli tüm dünyaya satar hale gelmeli
Her ile her bölgeye 1 fabrika kurulmalı
Tarımdan hayvancılığa sanayiye kadar herşey de üretim seferberliği başlatılmalı
Dow nasd** s&p'nin tüm küresel piyasalardan daha pahalı olma saçmalığı bitmeliydi. Umarım artık daha da ucuzlar.
Ayrıca rezerv paralarıyla dünyadaki tüm ucuz kalmış varlıkları satın alacaklar veya ortak olacaklar.
En basitinden apple'ın %10'unu satıp bist'i komple satın alabiliyorsun. Bu ne saçmalık abi?!
akepe için iktidarda kalmak her şeyden önemli..
bunun için topladığı vergileri sürekli arttırıyor ve kendi yandaşlarına bir şekilde aktarıyor..yardımlar, stk lar, medya, ballı ihaleler vb..
bu düzenin sona ermesi için vergilerimize sahip çıkmamız gerekiyor..
ama halk vergilerine sahip çıkmıyor..
bu nedenle bu çürüme devam edecek.. 10 yıldır sürüyor zaten..dikkat edilirse eskiden itiraz edenler çözüm getirmeye çalışanlar fazla itiraz etmiyor konuşmuyor artık: zira eskiden bir sürü insan kendini uçuruma giden arabanın önüne atarak fren yapmasını sağlamaya çalışıyorlardı..ama son 10 yılda vatanı için düşünen sayısız vatan evladı küstürüldü susturuldu.. artık o kişiler arabanın önünde değilller, tekerlere fren yaptırmaya çalışmıyorlar.. o nedenle aracın uçuruma gitmesi daha da hızlandı..
olan budur.. net olarak budur.. istedikleri kadar para bassınlar.. piyasalar başka bir şeydir.. reel ekonomi başka bir şey.. işşizlikten keyfi ve despotik yönetim biçimine, yüksek vergilerden israfa, mülteci işgalinden eğitim sisteminin çökmesine kadar..bunlar ve daha bir çok başlık o kadar kötü durumdaki 7/24 medyayı domine ederek ve hamaset ile milleti gaza getirerek gerçek konuların konuşulması engelleniyor.. ama gerçek konular meseleler orada durmaya devam ediyor.. edecek..meseleler her yere fabrika açarak filan gibi konularla çözülebilecek türden değil.. problem çok daha derin..
amerigaya bakıp kıyamet senaryosu yazmayın.
kapitalizmin isyanı da mala mülkedir.
devlet millet malı kutsal değildir.
isyan bitince 10 günde yenisini yaparlar.
millet dejarj olsun diye olaya müdahale edilmiyor.
isyanlar dalga dalga yayılıp yakıldıktan sonra insanlar evine dönecek.
fed maniyi basıp zararları karşılayacak.