Celik comak Hocam merhaba kardemirler ile ilgili yorumunuz nedir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Celik comak Hocam merhaba kardemirler ile ilgili yorumunuz nedir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ittfh da neler oluyor bu kadar düşüş normal mi sence
Sayın çelik hocam izlediğniz hisseler arasında var mı bilmiyorum ama ihlgm ve rygyo hakkında ne düşünüyorsunuz???Teşekkürler fikirleriniz benim için önemli.
Çelik hocam dan bugünlerdeki hareketleri sebebiyle bi Olmip yorumu rica etsem...
Sn çelik çomak,
İsfin hala duruyor ben de
Bundan sonrası için görüşünüz nedir, paylaşabilir misiniz? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıhlgm bekletili hissem bir türlü bekleneni veremedi 2 yıldır bekliyorum sabırla al sat yaparak maliyet düşürmeye de devam ediyorum asıl olan hisselerimi tutuyorum rygyo rysas hisselerini 0.75 lerden önermiştim uzun zamandır bakmıyorum musait olunca analiz ederim
Teşekkürler hocam.. kv tahmini yapmak zor gibi.. inşallah bir gün görürüz o günleri hep beraber...
Celik çomak üstad, nugyo ile ilgili düşüncelerinizi paylaşabilir mısınız? Borsa çıkarken 2 gündür tabanda kapatıyor. Şimdi de brüt takasa girdi.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam merhaba, sizden ricam AKSA ve KAREL için orta vade görüşünüz nedir, şimdiden teşekkür ederim..
Selamlar celik hocam edip için söyleyecekleriniz olur mu?
TUCLK
SNKRN
DENGE
Takip ettiğim hisseler
geçte olsa sorularınızı yanıtlamaya çalışıcağım eve yeni geldim arkadaşlar yemekten sonra görüşürüz
Hocam tam 20 yıldır hisse senedi yatırımcısıyım. Çok değişik zamanlar gördüm. Çok sabırlıyımdır.
Araştırıp bir hisseye girip sabırla beklerim..
Hareketler bazen insanın sabrını zorluyor ama sonunda genelde seçimlerim beni memnun ediyor..
Ama bu Olmip teki hareketler beni bile bazen sinirlendiriyor..
Kv de bir hareket olur mu acaba yoksa daha çok mu bekletir acaba..
Yıllardır takip ettiğim bir hisse ama ben 3 hisse belirlemiştim. Bunu aldım. Diğer ikisi çok olağandışı yükseldi.
Bundan da beklentim mi yüksekti bilmiyorum, istediğim hareketi yapmadı..
Kısa daki görünüşü nasıl sizce?
Çelik hocam iyi akşamlar. Skbnk hissesi hakkındaki ve hareketleri ile ilgili son düşüncelerinizi alabilirmiyim.
nugyo haftalık desteğinden dönmüş gibi görünüyor kapanışı yarın görmem gerekiyor ciddi pirim yaptı bu hissemiz burada paylaştığımda bayağı aşağıdaydı
Sn. Çelik hocam, Afyon,knfrt ve polho için son durum analizi paylaşırmısınız ?
Sn Çelik Hocam, msgyo, icbct ve skbnk Bunlar hakkında görüşünüzü müsait olduğunuzda öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim.
Yakından takip listem aşağıdadır. Yatırım Tavsiyesi değildir.
Avtur
Banvt
Ersu
Denge
Lidfa
İdeas
Mrgyo
Sekfk
Tuclk
Tukaş
Sayın Çelik hocam Skbnk.ile ilgili müsait olduğunuzda yorumlarınızı alabilirmiyiz.
Hayırlı pazarlar hocam. MTRYO 2.47 MALİYETLE ALMIŞTIM. DESTEK VE DİRENÇLERİ RİCA EDİYORUM. EREĞLİ GÜÇLÜ DURUYOR YABANCILAR ALIŞA BAŞLAMIŞ. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DEĞERLİ GÜZEL İNSAN
Sn.Çelik hocam,Egegubre hakkında fikriniz nedir..Saygılar..