Geber şey olmuş
Printable View
Geber şey olmuş
Tahminim bu 60 gün içinde corona dan uzak durabilen çok büyük gelişme sağlayacak.
21 derece ort sıcaklık dünyadaki neredeyse tüm organik yaşam için en ideal ortam.
Yabanci girişinin işaretlerinden biri de
Endeks kapandiktan sonra doların sert dususu 3 gun oluyor bu
Bu konuda yemin ederim benim bir sene önce sırtımdan kemik parçası çıktı ve çıktığı yerde apse oluştu. Bu kemik 20 cm ameliyat bölgesinden uzakta çıktı. Kemikte hastane de oluşan klebsiella pnomonia bakterisi var apse 4 kez ameliyat ile alındi Geçmedi. Antibiyotik yok. Bir tane sadece hastanede olan antibiyotik 5 doz verildi etken maddesi colistin bu zehirledi ve böbrekleri bozdu. Bir ayda ancak düzeldi. Bu bakterideki ölüm oranı%50. Ziraat fakültesi araştırmasında kekik yağı buna karşı etkili diye bir yayın okudum. Apseden parça alıp üzerine kekik yağı koyup kültür ektim. Üreme olmadı. ( Eski laboratuvar teknisyeniyim kaza öncesi) bir aya yakın kekik yağını zeytinyağı ile karıştırıp yaranın içine sıktık. Çok tahriş etti inanılmaz kaşıntı yaptı. Yaradan sürekli avuç dolusu iltihaplı akıntı çıktı. Hastanede tekrar yara bölgesi açılarak enfeksiyona sebep olabilecek vidalar ve atel söküldü ve yıkandı. Artık enfeksiyon bitti. Bana göre bu enfeksiyon sebebiyle yaşama şansım 0 di. Araştıin inanılmaz faydaları var ama kullanma miktarı 1-2 damla olacak yoksa tahriş de eder. Covidli hastalar için bu kekik yağı lenfosit miktarını artırmak suretiyle tedaviyi hızlandırır.
Forumda bazı arkadaşlar kullanıyor onlarda bunu kullanım esnasında covid oldumu yoksa korundu mu bilgi verebilir.
Avrupa birliği, Biontech biyoteknoloji ilaç/aşı genetik tıp bilimi şirketi ile
Aşı için imzaları attı. 2020 aralık sonu başlıyor. 2021 de tüm dünya aşılanacak..,
Reis, ekonomi ve piyasalar ile ilgili çok güzel konuştu.
Yeni bakan piyasa dostu açıklamalar yaptı.
Bu yüzden;
Altın dünyada çakıldı,
Dolar/Tl bizde çakıldı,
Cds ler çakıldı,
Yabancılar, döviz satıp Tl ye geçip , borsaya girdi bugün,
Banka hisselerini alıyorlar, yabancılar,
Avrupada , Sağlık, ulaşım, petrol, banka sektörlerinde ralli var..
Bizde , Banka ve UlAşım
BionTech şirketinin piyasa değeri
27 milyar dolarlara ulaştı..
Serbest piyasada bugün gördüğüm epey vatandaş, dolar ve altınını satmak için mücadele ediyordu)) altınını almayan kuyumcu ile didişen epey gördüm)
https://www.linkpicture.com/q/Capture1_80.jpg
ZigZag benle dalga geçerken Cons bayım ve SavasC haricinde long savunan yoktu :)
Gerçekten güzel bir ralli başladı. Endeksde ki bu dönüşün büyük bir trend başlangıcı olduğuna inanıyorum.
Önceki postlarımda belirttiğim gibi Dolar/TL için 2002-2020 dalgasının düzeltmesini bekliyorum. 7,70 aşağı kırılırsa dalganın 8,58'de sonlandığı teyit edilecek.
Endeksde short kalan ve stoploss yapamayan arkadaşlara da geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede tüm zararlarını fazlasıyla çıkarırlar.
herkes shortlamış gene :)
https://i.hizliresim.com/H7wWxN.jpg
e kabine değişiyordu... gerek kalmamış diyor :) iki değişiklik yetmiş piyasaya...
-0,15 daha yapın faizede gerek kalmayacak :p
Aklıma yatmadı bu şey in hareketi.
Eksi rezerv aynı.
Hayırlısı :)
Dışarıdan yatırım gelmeyecekse MB doları piyasadan kaç liradan toplayacak bakalım.
Bugünden alıma geçmişlerdir.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fed le swap hattı kurduk haberi gelmeli :he:
şaka şaka :he:
pivot larda durdu abandilar.
ekstrem 7,34 olablir diyorum.. teminatı ayarlıyorum..
ciddilerse cari vb konsunda 60 altı beklemem..
0.2 filen kaldı..
ama oo 6.5 olacak 5.85 olacak..
olsun
1 tane fabrika kalmaz ülkede..
sadece sigorta elektrik faturasından batar... :he:
bu hareket biraz abartılı geldi..
shortta açmaya cesaret edemedik..
ülkeye gelen dolar yok, ama olsun..hareket güzel...
Portföyün %55 i dolar.
Düşmesinin bir zararı yok. Zaten dolar artsın da ne güzel para kazanıyorum diyen gerizekalıdır.
Ülke yangın yeri oldu. Alım gücü zorlaştı.
Ama bu tarz sert uzun barlar güven vermiyor. Temel bir sebep arıyorum umarım buluruz.
Buralardan dengeleme olacağını düşünüyorum.
bakalım.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...ciklama/242831
Biden gelir çökeriz biteriz ..Ülkeyi yaptırıma boğar taş devrine çevirir..
Dost TRUMP culara gelsin..
Top tamamen bizim kilerde..
Dost TRUMP düşman BIDEN diye bişi yok.
Yeni elektirikli bmw ix duyuruldu
Macron karabag ile ilgili bile atıp tutuyordu dallama. Hala bakanı ayni şekilde devam ediyor. Net bizi rakip görüyorlar özellikle afrikaya doğru yaptığımız açılımlar baya keyiflerini kaçırmış sanırım.
500 milyar dolar borçları var çok üstlerine gitmeyelim demiş abd li bakan hem trajik hem komik. Adamlara mecbur olduğumuz için alıyorlar iyi mi :(SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kalmış 15 20 kuruş
vuru verin 100 günlüğe..
rahatlıyalım..
İnsanların evleri altın dolar dolu taşıyor. Gereksiz bir şekilde birşeye de yaramıyor.
Bu konuyla alakalı gerçekten ilgilenseler ve bir yatırıma yönlendirilse devlet garantili kopruler gibi.. vatandaşin parası hem bir ise yarar hemde aranan kaynak bulunur ...
İ
Burasi shortcu doluydu neredeler şimdi ?
SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Damat iki sene ekonomi stajinda kafasindaki her turlu formasyonu denedi. Sonunda basaramadi ama iyi tecrube kazandi. 120 milyar dolara malolan bir staj
o degilde su usd shortlari erken kapamisiz ya !
yani alisik olmadigimiz bir durumdu
panik yaptik ?!
40 kontrat ! farktan ne para gitti yahu [emoji846][emoji846] kardan zarar
Reisin konuşması sonrası simdi akşam evde kavga var altın dolarda zula yapmis evlerde.
Ben sana bozdur demedim mi kavga dövüş amcalar teyzeler yarın korona kisitina takilmadan kuyumculara akın ederse şaşırma..
1457,buçuk ilaveler ile orti best.. Kâfilik..
Öncelikle borsa yükselmiyor (her zaman olduğu gibi) yükselme vakti gelenler yükseliyor. Sıra bankaların olduğu ve bankalarda endeksi fazlaca sürüklediği için hissedilen bu şekilde oluyor.
Ülke olarak 2003 senesine inip inmediğimizin doğru cevabını hala bulamamış olanlara, vizyona yeni girmiş olan uzun metrajlı filmin giriş biletlerini pahalı satacaklar. Henüz fragmanı izlettiler az sayıdaki seçkin bir topluluğa.
Hep söylüyorum yineleyeyim; bulunması ve bulunduktan sonra uygun yönde pozisyon alınması gereken yegane veri "fiyat"tır. Mekan sahibi, tahta sahibi, bunların yancısı iseniz fiyatın dışında hatta daha da önemli bir şeyi de sürekli kontrol etmelisiniz, "takası" yani, kim dolduruyor, kim kaçıyor dan mutlak surette haberiniz olmalı.
130 milyar dolar varlık satan (sizdeki adıyla) "yabancı", takriben yine aynı miktarda ve aynı valörde döviz satan Merkez Bankamız.
Yumuşak iniş deyince ne anlıyordu insanlar merak ediyorum. Bu pozisyon ve takas değişimi yapılmadan yumuşak iniş yapmanın imkanı olabilir miydi. Aşırı harcama yapmış bir ülkenin borçlarını ödeyebilmesi ve çevirebilmesi için, Varlık fiyatlarını ve ücretleri 2000 li yılların başlarına indirmekten başka bir çare var mıydı.? Yorgan boyumuza göre kısa kalıyordu, ayağımızı yatağın içine topladık.
Esen kalın
[emoji4]Ek 26280
4 saatlikte harika ayular görünüyor...
Günlük ve haftalıkta cilet ayular var...
Aslında keşke HAMİLE AYU GİLLER le düşseydi tereddüt kalmazdı...
Jilet gilleri,boynuzu keskin öküzler karşılıyor genelde o bakımdan jilet gillerin ayularını tercih etmem...
Bir ayu dan inciler...
Yumuşak iniş için elzem olan kur ayarlamasına gelecek tepkileri azaltmak için vatandaşı olayın içine çektiler ve ortak ettiler. Açıklanan Merkez verileri ve bu işi düzeltemez intibası bırakan profiller sayesinde de köpüğünü yapıp inişi tamamladılar. Herkesin bir görevi vardı, görevi biten ayrıldı. Esas konu irdelenmesin diye de her kopuşun magazin ve gündelik zeminini oluşturup kamuoyunun önüne bıraktılar bu sayede de kimse sonuçlara değil, gelişlere ve gidişlere odaklanmış oldu.
Esen kalın
145.925 akşam seansı SHORT...
146X’ ortili cool bol kepçe gibi ilaveler ile..
Geneli 1459,xx denk getirdik ✔
Yarın yine bamya var
Bende 1.461,75 den 2 kebçe shortladim.
Batarsa 2 kontrat batsın naapaak [emoji4]
En gec yarin ogleden sonra donus baslar diye dusunuyorum. 120 milyar dolar giden doviz hokus pokusla kasaya geri donmediyse tabii ki
Trend başlar net bi şekilde ama kimsede hisse yoktur