Cümleten hayırlı geceler hayırlı cumalar
Printable View
Cümleten hayırlı geceler hayırlı cumalar
Hayırlı geceler ve hayırlı cumalar hocam.Bugün yazdıklarımda bir sıkıntı var mı?
Günaydın. Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet dilerim. Başımız sağ olsun . Hayırlı cumalar . Hayırlı işleriniz olsun ....
1520 ile 1560 arasındaki sıkışma sonuçta bir tarafa doğru kırılacak.Bizde ruzgara karşı değil ruzgarın estiği tarafa yani hangi tarafa
kırılım olursa biz o kırılıma göre hareket edeceğim.YTD.
Değerli Celik hocam yazdıklarım faydalı değilse lütfen beni uyarın.
Rıca ederim kardeşim.Teknik bilgimiz yetersiz olduğu için ÇELİK hocamdan verdiğim cevapların hatalı olması durumunda beni uyarıp ki yanlış bigiyi aktarmayalım diye.Bazen iyi niyetle yaptığımız bilgiler farkında olmadan dostlarımıza zarar verebilir.
AFYON 4.94 le takibime girdi.Rabbim utandırmasın . 5.10 düşeni kırar ve önü açılır geride kalan hisselerden.YTD.
esma hanım merhabalar kapanışa yakın oyak c güzel bir hareket yaptı öngörünüz nedir beklenti bu hissede büyük bir yorum rica edebilirmiyim sizden..
Haftaya takip listem TRGYO
disket kapanısıyla portfeyime OZKGY 'yi ekledim tavsileriniznedir acaba. Şimdiden teşekkürler.Hayırlı hafta sonu dilerim
Buyük oyuncu olma iddiasını sürdürüyor.Var olan rasyollere göre biraz pahalı olsada yeterl kadar endekse ayak uydurmayanlardan.uzunda olumlu düşünen çok ustad var.7.43 ana stop 8.44 Düşeni kırar.MACD ve RSI pozitif. 7.85 Tilsonu yakın destek olarak takip edilmeli.YTD.
SElam Celik hocam .Rıca etsem yorumlarıma ilişkin bir değerlendirmeniz olursa sevinirim.katılımcılara yanlış bilgi aktarmamak adına..
Esma hanım enjsa yorumlarmısınız rica etsem.akşam üstü 11.60 tan alım yaptım
Sn Çelik hocam. Arasıra coinlerle ilgili liste atıyorsunuz. Çok takip etmek istiyorum ama btcturk ten bulamıyorum attıklarınizi. Bir de destek direnç fiyatları ortalama bir fiyat verseniz daha yardımcı olmuş olursunuz.
Tabi çok şey istiyoruz ama acemiyiz yardımcı olursanız seviniriz. Hangi platformda sizin listenizi bulabiliriz sıkıntı çekiyorum çok. Saygılarımla...
Esma hocam flap yorumlayabilir misiniz
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 20 günlük Yabancı alım-satım tablosu
https://twitter.com/ketenozcan/statu...732444160?s=20
Çelik hocamın yıllık listesinden MNDRS ve USAK yabancı alımkları dikkat çekiyor .Daha yakından takib etmek gerekiyor.MNDRS 3.46 üzeri USAK 2.41 üzeri kaldıkça sıkıntı olmaz ve önleri açık.YTD.
selamunaleykum iyi tatiller
bu gün izinliyim çalışmıyorum lakin bu seferde aile ferdlerimle ilgilemmem gerekiyor ..elimden geldiğince sizlerede vakit ayırmaya çalışıyorum
haftalık listeyi yarın şekillendireceğim ALLAH nasip ederse
Çelik hocam Ostim deki son durumu hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşabilirseniz sevinirim. A1 in takasinda o kadar malı olmaması rağmen tahminimce birilerinin yaklaşık 8 milyon lot malını sattığını yerine 11 milyon lot Rüçhan aldığını gördüm. Acaba nasıl bir oyun dönüyor. Teşekkür ederim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amacım temel beklentileri güzel olan bu hisselerin teknik hedeflerini öğrenmek,hem de haftalık paylaşımda dikkat çekmekti, kimse ilgilenmedi, maşallah üçü de listenin ilk sıralarında...
https://i.hizliresim.com/HzEtvI.png
Teşekkür ederim hocam sizin onayınız benim için önemli.Haddimizi aşmadan ıyi niyetle yaptığımız paylaşımlar kimseye zarar vermesin diye rıcada bulunmuştum.Biz sizlerden birşeyler anlamaya kavramaya çalışıyoruz.Tüm emekleriniz için Rabbim sizlerden razi olsun hocam..Saygılar sunuyorum...
Çelik hocam yyapı ile şkbnk çok saldılar.ne düşünüyorsunuz?
Beğendiğim bazı şirketlerin bilançolarını paylaşmak istedim.
CEMTS Solo 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 138822110 Yıllık Değ%:146 #CEMTS
DEVA Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 651448684 Yıllık Değ%:128 #DEVA
OZKGY Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 617169617 Yıllık Değ%:98 Ana Ortaklık Payları: 617541014 Yıllık Değ%:98 #OZKGY
CIMSA Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 184430929 Ana Ortaklık Payları: 175746242 Yıllık Değ%:1234 #CIMSA
DOAS Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1041870000 Yıllık Değ%:1257 Ana Ortaklık Payları: 1037334000 Yıllık Değ%:1269 #DOAS
AFYON Solo 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 17064066 #AFYON ( 2019toplam karı - 61.milyondu )
BRISA Solo 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 539949789 Yıllık Değ%:374 #BRISA
BUCIM Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 134192139 Yıllık Değ%:296 Ana Ortaklık Payları: 75495311 Yıllık Değ%:651 #BUCIM
FONET Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 27738975 Yıllık Değ%:89 #FONET
AKSA Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 439953000 Yıllık Değ%:58 #AKSA
TATGD Solo 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 167274341 Yıllık Değ%:153 #TATGD
Herkes tekniği öğrenmeye çalışıyor ve öğrenmelidir de ama takaslarda ki çakallıkları anlayabilene aşk olsun. Önünde eğilirim.Demem o ki takaslari takip edelim para hangi hisselere gidiyor hangi hisselerden çıkıyor ve yapılan çakallıkları da öğrenebilirsek çok faydalı olur.
Çelik Hocam bugün incelememde Hubvc gözüme takıldı. Siz ne düşünürsünüz ???
İnşirah suresi /6. Gerçekten, her bir zorlukla beraber bir tür kolaylık vardır.
7-8. Bir işi bitirdiğin zaman, hemen (başka) bir işe koyul ve yalnız Rabbine yönel.
Hayırlı pazarlar dostlar. Rabbim bizleri muttaki kullarından eylesin inşaAllah.Hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin cümlemize inşaAllah.
Yok etmek sadece zorbaların ve
cahillerin işidir. Bir insan zekasıyla
yenemeyeceğini anladığı anda ya
şiddete başvurur ya paranın
gücüne. Birisi sizinle aynı fikirde
değil diye...George Orwell
"Kitap okumayan, fikirlerle tartışmayı bilmeyen, kırdığını düzeltmeyen, yanlışlarını görmezden gelen, hayvanları sevmeyen, kendinden başkasına yararı olmayan ve kendini her zaman haklı zanneden sığ insanlardan uzak durun. Emin olun çok mutlu olacaksınız."
Herkese Mutlu pazarlar...