Tek fiyat yönteminin gerizekalılığı işte , benim 320 den alış girdiğimi gören olmadığı için o fiyata satış yazan olmamış
Printable View
Dun 65 adet satan alnus bugun dunku sattigi fiyatdan 40 lot geri aldi malsiz kalmak istemiyor :) vazgemiyor is yatirim baskiladi bakti olmuyor 1 aydir en iyi alici oldu
Bu hacim ile çıkmamasıda iş bilen adamlar olduğunu gösterir.
Her gün her gün ne bitmez merkezi kayıt kuruluşu imiş,,17 tane daha bildirdiler,,bunun süresi yok mu?
eşleşme varmı arkadaşlar?
300 kırıldığı an yükseliş hızlanır.YTD
Kırıldımı🎂🎊🎉
yeni ara hedef 400,geçerse hızlanır.
Satan yukari ciziyor teb de yakinda alisa gecer dun 297 e veren alnus bugun 305 ortalama ile aldi maksat baskilama ne kadar baski o kadar yukari
Alici saticilari takip ediyorum da baskilayan yukari cekiyor geri hisseyi komedi ya
(: (: (:SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eticin varmı eticiin?
Daha öncede söylemiştim bu hissenin şuanda en düşük olması gereken fiyat ybtasın şuanki fiyatları 2500 civarı.ytd
Bir yonga bile 100 lerden 3000 leri gördü Isbir neden görmesin bu fiyatları ytd
KOca holding sermaye 635 bin
Bu isbir degerleme yaptirirsa 500 trilyonu gecer degerleme. yerleri degerli..kimse henuz farkinda degil. isbiriin yatirimcilarinin parasi cok dusuk kalmis. varislere az para dusuyor.
Satan altdan alamiyor durum onu gosteriyor
Eslesme savasi sabah tavana kadar gosterdi 260 gosterdi oynuyor kendi kendine
Eşleşme şuan kaçta?
66 m sermayeli doktas 9 pdd fiyatlaniyor farkli sektorler ama sermaye ve karliligi karsilastirirsak sizce hangisi daha ucuz ???
Size bir soru arkadaşlar , bu yönetim hissedarlar için nasıl bir düşünce içinde sizce?
Şirketi büyütmeye kar etmeye devam etsinler yeter.305 İ GÖRMEK SIKINTI YARATIR.
Cevabını bildiğin soruyu neden soruyorsun.
Zirve 390 bakalım neler olacak.
Zirve 390 değil 1500
Tabi 1 lot ile serbest marj işlemi sonrası malum serbest marj işlemi gerçekçi saymam.Ona bakarsan Balat 250 lira.
An itibariyle 330
Yakinda kapis baslar dimi sevgili cok ;)
Hedefe doğru hareket başladı:wave:
Eşleşme kaçta arkadaşlar?
Umarım bu hacimle bşraz daha yukarı yaparki önümüze daha iyi bakabilelim.Eşleşme kaç bende merak ettim.
320 eslesme bakalim verecek mi
😨😨 bunu demeyeydin iyidi.
305 e verirken donup 330 u aldi