Bu gün birşeyler ol ma lııı.
Printable View
Bu gün birşeyler ol ma lııı.
Bu konuda hem fikirim. Hisse 20-21 bandında gezinirken , 3-5 günü içinde hisseyi 27-28 (1,4 -1,5 usd ) lere çekip imtiyaz başvurusu yaptık diye kap attıktan 10 ay sonra konu ile ses seda çıkmaması manipülasyondan başka bir şey değil. İmtiyaz başvurusu için kap atılmadan 3-5 gün içinde hisseyi 27,72 sürenler daha sonra 13 e kadar satanlar insider trading yapmış olmuyorlar mı..
Varlık fonu yönetimi, Ulaştırma Bakanlığı, BTK üst yönetimi, Telekom üst yönetimi hepsi tek bir el tarafından atandığı için yarın ola ki telekom satılacak diye birileri ile masaya oturduklarında , istedikleri imtiyazları , istedikleri şekilde ve istedikleri zaman verebilir...
Her ne kadar ben şu aşamada ihtimal vermesem de eğer gerçekten satma niyetleri varsa ise önce şirketin bilançolarını düzeltmeleri gerekiyor..
Bunu kimse almaz . Bunun tuketicise guven sorunu var kimse bu riske girmez .
Tvf yerinde olsam elimde ki tum kamulari paket yaparim . Botas dahil . Thy ttkom tcell kozal olayalri ne durumda bilmiyorum . Hepsini toptan satis yaparim .
100 milyar dolar alir cekilirim . Oda zaten simdilik iyi para .
Pazar icin bu paranin 10 da 1 ile , yeni bir havayolu sirketi . Yeni bir botas kurarim . Rekabet olusur hem devlet hem millet kazanir .
Endekse yabanci gelir 4 dolari bulursa halka arz yaparlar bunu . Bundan baskada bir cacik olmaz bence . Bekliyoruz bir spekulasyon olsun defolup gidelim .
Boyle bir gunde bile endeksden ayrisamadn herzamanki gibi daha fazla dustun . Acil haber lazim buna . 3.ceyregn zamlarin yalan olacagi belli oldu .
Devletin güzide varlıklarını bu hale düşürmeye çalışanlara lanet olsun.
Beytül mala kem gözle bakan iflah olmaz.
Kentuf baba nerdesin . Endekse ayak uydurursa
Yandık . Rezil .. cocuklari
Yıl sonu 75 milyar ciro gelir . Bu yetmez bize . 200 milyar ciro lazim . 24 ay sabit fatura avantaj reklamlari donuyor hala .
Starlinklemi takiliyor halka arzmi yapiyor kottanmi cikiyor ne halt edecekse etsin . Bende satilacagina kimsenin bunu almayacagina inananlardanim .
Yabancı bu gün aldığını satmaz. Sattığını da yarın yukarıdan almaz.
Yabancı görünümlüler, güdümlü bizim çakallar.
Matild Manukyan a sormuşlar. Ne iş yaparsın?
Cevap, namusumla kadın satıyorum demiş.
Herhalde bizim amicelerde namusuyla Ttkom satıyor.
Kim bilir vergi şampiyonuda olurlar.
Ha satıldı ha satılacak, millet 6 aydır birbirini gazlıyor..:))
https://x.com/VeyselG81873652/status...848305512?s=20
Kardesim evi tasimis gittigi yerde sadece ttkom altyapisi var . Tcell kullaniyorms daha once . Lanet etmis ne gelen ne giden ne arayan var diyor . Arayip tcell i ovuyor mus hizmetlerine bir dedigimiz iki olmuyordu diyor . Aninda mudahale degisim vs hersey yapiliyordu diyor .
Durum bu arkadaslar . Her ne kdr satilmayack bence desemde gercekten vatan millet hozmet icin satilmali . Kullanici izdiraplari bitmiyor . Ve 500 liraya interneti baglamislar . Tcell superonline+tvplus 180 lira oduyormus . Bende 230 oduyorum . Tcell tv plus .
500 lira iyi para ama ne hizmette ne borsada hicbiryerde yansimasi yok . Ne kovaliyor ne yapmaya calisiyor anlasilmiyor . Tahtacisi 15 senedir tas kemiriyor baska izahi yok
https://x.com/gloob__/status/1711834419844006151?s=20
Elon Musk gerçekten Manisa'da Tesla fabrikası için yer arsa bakıyorsa Starlink'e onay vermişler diye okurum
Elon Musk'ın teknofest twiti, hükümet ile aralarının baya iyi olduğunu gösteriyor.. Tüccar adam, durup dururken böyle twit atmaz..
https://x.com/elonmusk/status/1707792340889338173?s=20
Starlink olursa olsun ne yapalim . Allahin koyluleri 300 500 veremiyor 2 bin tl mi verecek .
Bakin metaverse cagi baslarsa internetten baskasi yalan olur . Musk bu kafayla buraya girmek istiyorsa alsin ttkom u starlink yapsin koylulere fiber yapsin ne istiyorsa yapsin .
Hic olmazsa duzgun yonetilir . 10 milyar dolar musk ı kasmaz zaten . Ne olacaksa olsun bitsin artik 15 yildir yordu .
Bana gore asıl hikaye bir arkadasn onceden yazdigi bankalara 2 yil ertelemeli olan borcun taksitlerini temettu ile halledecekleri olması .
Burdan bir hikaye dogabilir planlari saglamsa .
%45 brut kar marjiyla calisiyor gercekten cok guzel oran 400 hisse varsa borsada 390 ninda boyle oram bulamazsnz .
borsa 80000 iken 8.5 liraydı. ki bu fiyat da ucuzdu.
borsa 825000 iken 21 lira.
bugün itibari ile halka arz edildikten sonra endeks 100e göre en düşük değerde..
Teşekkürler. bugün de mahçup etmedin.
Ölmüş essegi goruyorsnz . Herkesin gida kdr ihtiyac duydugu tikir tikir odedigi internet ve tv sektorundeki tekel hisseye bak .
Amk gidadan daha fazla millet ihtiyac duyuyor internete zoru ne derdi ne elinde dogru durust buyuklukte hisse olan baba yok ki ceksin sunlarin ipini
Illa ki kapanista endeksden ve tcell den fazla.duser . Hergun ayni . Genel.kurul yok birsey yok gidip bagirip cagirasn .
https://x.com/BabakTaghvaee1/status/...901502206?s=20
borsadaki bugun ki sert düşüşün sebebi... İsrail, iran dış işleri bakanı ve askerlerin olduğu ucak inmesin diye şam ve halep havalimanlarını vurmuş.. Şimdi de iran , ırak- lübnan sınıra kara kuvvetlerini yolluyor..Olacağını düşünmüyorm ama açıktan bir iran-israil savaşı rusya-ukrayna savaşı gibi olmaz.. Olan herzaman ki gazze'deki sivillere oluyor.. Hamas, terör örgütü ise israil'de açık ve net terör devletidir.. mahallenin kabadası abd gemileri akdenize çekerek israil'e istediğin kadar sivil öldürebilirsin, sana kimse karışamaz diyor.. abd dış işleri bakanı , israil'e gidiyor ben de yahudi kökenliyim diyor.. sıkıntılı işler oluyor bölgede..
3.ceyrek bekleyen efsane kardesler nerede .
Bir kere yanitlsa ne olack acaba ayip yahu
Haytt aslanm benim 15 liraya gelde alem delikanli gorsun . Amk senin
Manda boku gibi nasıl bir hisse ya. Yapıştı kaldı yerinde Allah sabır versin yatirimcisina
20,74 teki direnci geçerse 20.78 e kadar soluksuz çıkar. Bu ne AMK. Manda boku gibi hisse
ben 3.çeyrek sonrası 54 milyar(9 aylık) , 4. çeyrek sonrası 77 milyar( 12 aylık) hasılat bekliyorum.. 3.çeyrek kur stabil , bu da bilançoya olumlu yansır..( Aracı kurum raporlarının gelmesi gerekiyor, bilançoya 15 iş günü falan kaldı..)
2024 yıl boyunca da her çeyrek ciro üzerine koyarak artacaktır.. 2024 de ekonomik yavaşlama , daha düşük enflasyon ortamında sabit gelirli telekom gibi hizmet sektörü şirketlerinin öne çıkması lazım.
İmtiyaz konusunda da internet ve mobil olarak 2 ayrı lisans uzatımı olması konuşuluyormuş, ben de söylenenin yalancısıyım. Ne zaman bu haber gelir, 2 ayrı şirkete bölüp birini satarlar mı bilemiyorum..
Son cumleler mantikli ve kulaga hos geldi . Avea nasil ttkom.gsm.olduysa . Gsm i ayiripp kallavi bir fiyata okutabilirler operator olarak . Bunu dusunemedik dusunen iyi dusunmus mantikli .
Onlarsa farkinda kablolarn para etmeyecegnden ve bozulmus musteri iliskilerinden .
Gsm i ayirip adini degistirirse telekom harici bir isimle musteriye farkli hizmet sunabilir . Biran evvel ne olacaksa olsun yoksa 12 15 bandina geri donecegiz gibi duruyor .
Bist100 un en ucuz kalmış hissesi olabilir.. Bu kadar baskı ve ucuzluk normal değil..
https://x.com/okke_eth/status/1712967341082825086?s=20
Bu sene artık maksimum göreceği seviyeler 24 25 arası küçük bir ihtimal. Düşüş bu haftada devam eder. 19 20 arasında bir yerden bir tepki verip 24 25 aralığına giderse kaçmak icap eder. Bu yine 13 14 kere gelecek gibi. Citi mali fena devretmiş.
Bu gsm lisans olayi oldukca mantikli ve satisi kolay . Veyaa bir an evvel gsm ayirilip baska isimle.hizmet vermeli ttkom bunyesinde .
Satmiyorsada halka arzi bile yeterli . Ama zamanimz kalmadi gibi 3 senedir 10 a katlayan endeks var . Tab gida ile buyuklerin arzi baslarmi .
Superonline roketsan a101 lcwaikiki iste bunlarin arasina operator arzi olsa ttkom da iyi olur ama imkansz gibi . Ben yine basa donup ilk dedigim gibi 2.halka arz yapacaklar yaparlarsa boyle bir hata 5 sene kendine gelemez o arada kacmis olurum sahsen .
2.halka arzlarda gorduk bu senaryoyu aselsnda ekgyo da .
Kotu durumda ne olur13 e tekrar gelir belki .
Gelirse gelsin . Dolar bazinda herkes 2 3 e katladi suan bu %50 yukarida dipten . Tekrr 50 cente gelip 3 lu dip.olurmu olabilir .
Dolar 30 olsa buda 15 olur . Ordanda aliriz .
13 sene oncr 9.5 lira olan kagidi 15 e tekrr verecekse ne yapalm bobrek satip aliriz .
Anlamsiz manasiz bir manyaklik var hissede . 13 senelik hatta halka arz oldudndan beri berbat bir fiyatlama var hissede .
Bu hisseyi ve tahtacisini varsa eger devlet elinde oldugu icin tahtacisi varmi yokmu bilmem . Ama bu arkadas kagit 150 de kurtarmaz . Oyle manyak bir hisse bu . 250 300 lira ancak kurtarir . Oda kurtarmaz ya .
Hisse de yerli ve milli bir grup var , yanlarında bir kaç aracı kurum, banka var...
Tek tek lot sayıyorlar, istedikleri kadar lot toplayamadıkları için tahtada bu derece baskı var... Hamas-israil çatışması, en çok bu grubun işine yarayacak gibi, milleti korkutup elindekileri almaya çalışacaklar.. Normalde 20 civarlarında ya da altında çok durmamaları gerekiyor yoksa bu sefer elllerindeki maldan da olurlar..
Efsane hocam onlar ky var satmiyor gitmiyor vs vs hikaye bunlar teselli . Kimse mal felanda toplamiyor kagidin maliyeti zaten belli 15 senelik .
Mal toplamak isteyen sert hareketlerle yukari surer . Zaten ky dayanamaz . 250 hedefse 40 da %95 i kalmaz zaten .boyle mal toplama olmaz buna mal dagitma tabiri daha uygun .
Bir marj yakalamamiski burda mal toplamaya calisiyor
Aynen öyle üstad
Şirket internete deli zam yaptı ona rağmen düşmeye devam ediyor
Bir beklenti yok ki düşüyor
Cuma endeks düşerken kordsa Enerjisa vb sirketler yükseldi veya az düşüsle gunu kurtardı
Bu ise endekstne daha sert satış yedi
İnada gerek yok bazen
Kalın sağlıcakla
Mal felan toplandığı yok ama obonun sağ omzu eksik. Şöyle bir 22 23 arasına gelse ve orayı asamazsa şakir ağabeyin dediği 13 lira hedef olur. Darlık fonu hisselerinde dolar bazında sıfıra yakınsamayacak hisse yok
Yerli-milli grup ile londra çetesi milleti korkutup kaçırmak için herşeyi yapar..Hamas-israil çatışmasını nasıl kullanıyorlar.. Yaptıkları şey birbirlerine alıp satarak fiyat düşürüyorlar. Sıkışanı, korkanı, dünya savaşı çıkacak diyeni döküp, krediliyi , temerrüte düşeni batırmaya oynuyorlar.. Bir babayiğit çıkıp bunların malını çizerse , ben görürüm bunları:))