Yer gardaş. Yer. Karşılarında kimse yok ki. Credit, HSBC, Citi merry v.s. İstedikleri gibi at koşturuyor kar. Kurmuşlar tezgahı. Bizde uğraş didin 3 5 kazanacaz diye.
Printable View
Yarın seans durumu nasıl
Yurt dışı iştirakler kapsam dışı tutulmuş. Şişe Cam ABD'deki bir iştirakinin kalan hisselerine çağrı yapmış. Kordsa da benzer bir şekilde alım yaptı galiba. Arçelik, Ford yurt dışında iştirak alıyor.
Şirketler elde kalan son dolarlarını yurt dışı iştirak ile değerlendirirler diye tahmin ediyorum. Bir şekilde yabancı varlık olmaz ise şirketler kendilerini korumasız hisseder.
Herkes tatilde sanırım
Trafik dünden daha yoğun, tatilciler 9 günlük bayram tatili fırsatını hiç kaçırmıyor.
Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.
Bugün akşam pazarı olmuyacağı kesinleşti, öğleye kadar açık kalıcakmış makina,akşam pazarı ucuzluğu olursa yeni ceton atamıycaz yani :he:
Bu arada 5 yıllık avatarımı değiştirfim, bayram sonrası uğur getirsin diye
Long bölgesine geçti benim ekran
2724,50 L
''Kedi gücü mü'' demek istemiş?:)
Hem de ''kara kedi''...külliyen uğursuzluk mu olacak?
Kurban Bayramınız KUTLU olsun.Sevdiklerinizle mutlu-kazançlı daha nice bayramlara...
Uzun tatillere poz. ile girmek sıkıntılı oluyor.Ziyaretlerde bile açık global borsalara bakarak ,tatil dönüşü açılış tahmini yapardım..
poz. kapattım...13 Temmuz baştan başlarız.
Değerli arkadaşlar.
Hepinizin bayramını tebrik ederim.
Sağlıklı ve huzurlu bayramlar dilerim
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi bayramlar ve iyi dinlenmeler herkese.
İyi bayramlar herkese
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
Tüm sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu bayram geçirmenizi dilerim.
Uzakdoğu da kartlar yeniden dağıtılıyor. Japonya eski başbakan i suikaste uğramış ve öldürülmüş...
İyi bayramlar herkese.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen petrol sert düşünce bir uzman BBHT TV'ye çıktı, fiyatlarda manupilasyon var, ne düşmesi bugün Suudi Arabistan Uzak Doğu petrolüne zam yaptı diyordu.
Dünyada gerilim var, umarım sulh ile çözülür.
arifeyle birlikte 1986 dan beri borsaya verilen en uzun araymış. şansımıza edeyim hayatımıza rekorun böylesi geliyo anca.
Herkese güzel bir bayram diliyorum.
ne kadar cok tatil o kadar az kayıp ne guzel işte :)
Pala daha ne yapsın çok kaybettiniz gidin eccuk dinlenin diye tatil veriyor gene yaranamıyor.
Herkese iyi bayramlar kazasız belasız yolculuklar sevgiler selamlar.Alıntı:
Originally Posted by gmt[emoji2400
İyi bayramlar herkese
Yola çıkacaklar emniyet şeridine çok dikkat etsin ,dronla tepeden ceza kesiliyor.
Acil olmadıkça girmeyin..
İyi bayramlar herkese
Sokak ropartında yakalamışlar seni :)
https://twitter.com/AybasOzgur/statu...Fjy0Awz8g&s=19