Ben de büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.
Ama bunun fiyatlandığına inanıyorum inanmak istiyorum. Yaşanılan düşüş harbiden soluksuzdu.
Umarım en kötüyü görmüşüzdür.
Printable View
Ben de büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.
Ama bunun fiyatlandığına inanıyorum inanmak istiyorum. Yaşanılan düşüş harbiden soluksuzdu.
Umarım en kötüyü görmüşüzdür.
rakamlar büyüyor dolayısıyla zararda büyüyor değişen birşey yok satmasalar zararda büyümeyecek....plansızlık var sattıkça zarar büyüyor....önce sorunu çözmeleri gerekiyor....sorun devam ettiği sürece boşa kürek çekmeye devam...sorun kabak gibi ortada duruyor....kurumsal projeler alınmak zorunda mı zarar etme pahasına görünen şu ortamda gerekli....5g hatırına buna katlandıklarını düşünüyorum...
En azından bare borç azalsaydı ama o da olmamış maalesef
bedelli yapar alıştı nasıl olsa yatırımcıdan para istemeye
Böyle rezillik olmaz, bu kadar düşmenin sebebi zaten bu kötü bilançoların satın alınması değil miydi, gerçekleşince tepki gelmez miydi.
Sn. Marin, belki de tek çözüm bir bedelli yapmaları yoksa bu kara delik büyümeye devam eder, Doğan'dan çıkacak çoğu, geçenlerde borçla ilgili bir açıklama yapmışlardı, 2025'te güya düşürülecek borç, kim inanır buna.
Daiichi alınırken sırf onun için bir bedelli yapmışlardı, şirketin finansman giderleri çok fazla, baz istasyonları için büyük kadro var bu bölümde gelirler giderleri karşılayamıyor demek ki, elektronik kart işinden nasıl zarar yazar anlamadım.
Yönetime kimsenin güveni kalmadı, bir türlü düzeltemediler mali yapıyı.
Miatk bilanço açıklamış tertemiz...Karelin cirosu çok fazla ama içi boş...Karel birgün kar açıklayabilecek mi acaba kontrolsüz büyüyor...
vay imansızlar şerefliler 8.76 ı gösterdiler hey karel hey emmi yeter artık yeter ky yi batırdınız bu kadar ky söğüşlemek nedir ya spk neredesiin duy sesimizi al sat değildir
Karel'im tekerlekleri spin atıyor.Son günlerdeki işlem hacimleri ile yukarı fırlayacak sanki.Ortaklar 16 mily.satmışlardı,artık yerine koymuşlardır ve yükselteceklerdir.
karel sanırım kaderine terk edildi.. iş bilmezlerle yola devam...
Temmuz ayından beri aralıksız düşüyor, bitmişlik sendromu olsa gerek.
Yönetim büyük güven kaybetti, hiç bir iyileşme olmadı, daha da kötüye gitti maalesef.
Şirket mühendislerdeyken çok iyiydi, kar yazıyordu şirket, bedelsiz yapıyordu haliyle primleniyordu.
Son zamanlardaki en yüksek işlem hacimli gün oluyor.
Buna rağmen hala ekside olmamız çok üzücü:(
Tahtacı mıdır bohçacı mıdır artık her kimse bu vatandaş gerçekten çok acımasız biri kendisi:(
hala veriyor itler toparlaması yıllar alacak gibi görünüyor al sat değildir dipsiz kuyudur
Alım geldi nihayet, hayırısı bakalım.
Özel Durumlar Tebliği (II.-15.1)'nin Sermaye yapısına ve yönetim kontrolüne ilişkin değişiklikler ile ilgili 12. Maddesinin açıklama yükümlülüğü, b) bendi, "Bir kurucuya ait yatırım fonlarının doğrudan veya dolaylı olarak ihraççının sermayesindeki payının veya toplam oy haklarının %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95'ine ulaşması ve söz konusu oranların altına düşmesi halinde kurucu tarafından, yerine getirilir." hükmü uyarınca,
Marmara Capital Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kurucusu/yöneticisi olduğu Marmara Capital Portföy Hisse Senedi (TL) Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) ve Marmara Capital Portföy Hisse Senedi Serbest (TL) Fon (Hisse Senedi Yoğun Fon) portföylerindeki Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KAREL) payları toplamı, 12.11.2024 tarihinde 8,89-8,90 fiyat aralığından (ortalama fiyat 8,89775) 444.600 adet alış işlemi sonucunda %5'in üzerine çıkmıştır. Son durum itibariyle oran %5,02'dir.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmiştir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post6929215
Bu fonun payı %5 üstüne çıkmış, artık alımlar yaptıkça bildirim yapacak, onlar babalarının hayrına almazlar, çıkolatacının mallarını mı alıyor acaba.
Tavana yaklaştı, en diplerden aldılar, milletin maliyetine gelince dünya para kazanırlar, kazansınlar tabi yoksa bu ızdırap sürünmeye devam ederdi.
ABD nin Çine uyguladığı ambargo sonrasında dünyada çip üretiminde sıkıntı var.Önceleri ABD knowhow sağlıyor ve Çin de üretiyordu.Şimdi Çin dışında üretim alternatifleri aranıyor. Yatırım desteği verilirse Karel bunun içinde olabilir.Tabii 10 mily.Euro mevcut yatırımı çok çok küçük bunun için
Çin iletişim teknolojisinde ABD ni geçti. Acaba Karelin Nokia ilişkisi devreye girebilir mi.Nokia yanlış hatırlamıyorsam Mikrosoft tarafından alınmıştı.Dohol finans gücü de burada yararlıdır.Umarım bu hareket sadece al-sat değildir.
fon kurallarına göre sahiplik oranı %5 üzerinde olamıyor o yüzden al sat olacaktır mac fonunu hareketi
Fonun gücü bu kadar mı, 10 üstüne atsaydı bari.
Hepsi emminin adamı bu kağıt için sadece emmi karar verecektir o ne zaman isterse gidecek al sat değildir
Kağıdın dünkü çıkışı fos çıktı.Esaslı bir haber ve gelişme olmaz ise işimiz emmiye bağlı kalacak.Ama eninde sonunda büyük bir sıçrama yapacaktır.
Her haberi satış fırsatı olarak kullanıyorlar maalesef, çıktığı yere geri döndü, fon niye almıyor şimdi.
şu dönem göze batan ne hisse var ne sektör var çok kafayı yormaya gerek yok....para yok dolaşımda hisselere gruplar giriyor milleti yakıyor o kadar başka numara yok borsada....
hükümetin 5G ile ilgili yatırımları ne zaman olacak beni şu dönem karel için o ilgilendiriyor....daichi halka arz olsa iyi olur ama zamanlama ne kadar doğru emin değilim....borsayada karelede sıra gelecek faizler çok yüksek piyasa stres altında...
Koyun can derdinde kasap ta et
Aslında Dohol ün kasası dolu hemde dolarlarla emmi bu kağıda ortak olduğunda belki huyundan vazgeçmişti diye azda olsa güvenmiştim ancak soru işaretleri vardı kafamda maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor emmi ve ekibi ky yi söğüşledi hemde çok pıs hala da söğüşlemeye devam ediyor o yüzden artık teknik taktik iyi haber işe yaramaz herşey daha önce de belirttiğim gibi emmiye bağlı o isteyecek gidecek doholde yıllar yılı dalavare yaptı iki katından çıktım sonra beş kat ve üstüne gitti burada da aynısını yapar mı bilmem belki satar kareli o yüzden kısa vadede bişey beklemek abesle iştigal al sat değildir
https://karel.cloud/internet
Karel internet sağlayıcı olmuş. Konuyla ilgili bir KAP haberi gören veya bilgisi olan var mı?
https://x.com/a_uraloglu/status/1860...JeL3np7LQ&s=08
5G İhalesi takvimi 2024 sonuna kadar açıklamacak. 2025 ilk çeyrekte ihale yapılacak. 2026'da ilk sinyal verilecek.
Trump ukrayna ve israil olaylarına olumlu bir hava getirecek sanki.Putin bunun sşnyalini veriyor,Erdoğan da bir yerinden dahil olabilir