Dünden sonra kimin aday olduğunun bir önemi kalmadı... Her şekilde gücünü kullanacak iktidar... Hak, hukuk, demokrasi defteri geçici süreyle kapatıldı...
Printable View
Neyse, AKP demek istikrar demekti geçmişte... Belki ustalık döneminde daha ılımlı daha gözü doymuş bir AKP olur...
Son kalan 1 parti löngleri mide
5.590 den verdim daş atıp kolum yorulmadı sonuçta bereket versin
Long ile bağım kalmadı arkadeşler
5.615 den 1 parti short oldum arkedeşler
Dünkü hareket imamoğlu kararı gibi gözüksede bu bademler kredili işlemli olanlara oynadılar .
pıst 100 de 5000 bandındaki küçük gap biraz büyüdü :)5000-5500 arası kendine bant yarattı .
nasıl olsa bam %4 aşağı bam %4 yukarı :)
https://www.hisse.net/topluluk/image...quote_icon.png Originally Posted by efe78 https://www.hisse.net/topluluk/image...post-right.png
Mahkemenin İmamoğlu kararının Ak Parti ile en küçük bir bağlantısı yok,Erdoğan'ın fikri sorulsa beraat isterdi.Öyleyse bu karar tamamen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu cephesinin bir iç savaşıdır.Amaç İmamoğlu adaylığını öne çıkarmaktır.Dünkü Saraçhane konuşmalarında zaten beden dillerine yansımıştı her şey.
görüşünüze harfiyen katılıyorum. adaylık yarışından tamda düşmüşken..
Şu ruhsuz kocaoğlan deli ediyor beni.... inerken pata küte, çıkarken salına salına, tahtadakiler dinozor amcalar herhalde, aceleleri yok
5648,75 den 2 parti short arkadeşler
bol kazanclar olsun, çok çok yetimler sevindirin insallah..
bu arada endex saatlikler sat vermedigi halde, viopun saatlik sistemleri sattaydı, hatta dün 4 saatlik sat limitinden döndü.
garip bir fark .. muhtemelen endex tarafı daha belirleyicidir yon konusunda.
trendde bir bozulmadan bahsedemiyoruz henüz.
Yabancı yatırımcının çok istediği İmamoğlu'nun önü bir şekilde açılmış oldu.
Rallide Part-1 bademlerle oldu..
Rallide Part-2 'ye yabancı ve İstanbul sermayesi de dahil olabilir mi...?
İzleyelim görelim.
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
dün n demistim ENKAİ adına son trendi :))
İmamoğlu Akp nin en istemediği aday.
Kılıçdaroğlu akp için kolay lokma.
Mansur ise sandıkta kazansa da ikinci bir Muharrem İnce vakası yaşatabilirler seçim gecesi. Mansur'un kendisi iyi ama naif birisi.
Ama İmamoğlu çok hırslı ve kitleleri bir anda meydanlara çıkarıp hakkını sonuna kadar arayan biri.
Zaten seçimde kazanma kaybetmeden çok bu aşama konuşuluyorken sanırım akp lileri bu şekilde ikna ettiler İmamoğlu kararı için. Ama sanılanın aksine İmamoğlu daha şimdiden halkı Saraçhane meydanlara davet ederek tüm planları bozdu.
Oyun içinde oyuna geldi akp.
Akşama 7+ kapayabilir ..
Düşüş imkansız..
5675,50 den 3 parti short
Eğer düşürürse dün panikle satanlara mal alma şansı verir.
Çok kişi stop oldu.
O şansı vermek istemiyorsa yolu hızlı adımlarla çıkar.
fonlar sıraya girmiş neredeyse tavana yakın halk vakıf tkom almak için :) tarih bugünleri yazar çok yakında.
Kaybetmek için aday çıkacak ama hala şu gelse bu gelse. Ceket koysan seçilir ama bunu yapmayacaklar.
Mansur başkan bence Ankara belediye başkanlığı önceki seçimini de kazanmıştı Melih Gökçek'e karşı ama dönen bazı işlerle başkanlığı gitmişti. Ve naif kişiliği ile o konuda oldukça eylemsiz kalmıştı. Ben RTE ye karşı bu naif yapıyla çok da şansı olmayacağını sizin gibi düşünüyorum.
İlk seçim iptal edilip kollarını sıvadığı konuşmasından sonra İmamoğlu'nun RTE yi yenebilecek tek olası kişi olduğunu düşünmüştüm.
Ancak ortada bir KK durumu var. Tüm süreci tıkayan, aktif siyaset yapamayan, 74 yaşında adaylık hırsına kapılmış biri. %1-2 oyu bile olmayan partileri masaya eşit koşullarda oturttu, hergün prensipler vb diyip zamanı aktif kullanamadan eritiyorlar. Neredeyse tüm muhalif seçmenin umutlarını gün be gün tüketmekle meşgul. CHP de ona bağlı bir oligarşi var, bu oligarşinin İmamoğlu'nu aday yapmak isteyeceğini sanmam. Kilidi bence Akşener açar. Akşener bence masadan kalkma tehiditi bile yapabilir ve net bir şekilde İmamoğlu'nu aday göstermek isteyebilir. Dün ki desteği bende o izlenimi verdi.
Kemal Kılıçdaroğlu: "İBB'de yaşananlar Cumhurbaşkanı aday sürecini etkilemez."
:)
Bankalar kilit tavan kapar günü..
Dün zaten operasyon yiyen sadece akp değildi ama akp buna mecbur kaldı sanırım seçimi kaybedeceklerini de anladılar ve sandık dışı oyunlarla rakibini yenemeyeceği tek kişi olan İmamoğlu'nu bir şekilde saf dışı bırakma düşüncesine girdiler. Kararda bu da etkili oldu. Ama ters tepti.
Dün Akp nin yanında Kılıçdaroğlu da operasyon yedi. Onun da inadı bu olayla bir şekilde kırılmış oldu. Bu saatten sonra adaylık açıklayamaz artık.
İmamoğlu'nun önü bir şekilde açılmış oldu bence... Kendisini pek beğenmesem de Akp'yi olası sandık dışı oyunlarda tek yenecek kişi bence de İmamoğlu.