Bir arkadaşım var. Bir yerde şirketin muhasebesine geçti. Hemen bana anlattı kim nereden ne alıyor borcu ne. :)
Aramız iyidir de ondan. :)
Printable View
Bir arkadaşım var. Bir yerde şirketin muhasebesine geçti. Hemen bana anlattı kim nereden ne alıyor borcu ne. :)
Aramız iyidir de ondan. :)
%8 olan faizi, %24 gibi bir rakama getirecekler. Orada biraz bekleme düzeltme normalleşme olur.
Adı thebigshort be fekat kendisi longcu ve smallshortcu olan rahmetli bir karşimiz piyasa düşeceği zaman şırrrrrr şırrrr yazardı... Fakat küçük düşündüğü için altına kaçırma efektiyle takılırdı ancak... Bense foşşşşş foşşşşu tercih ediyorum...
sabah seans acılmadan 9,50 de dedik...
dolar bulamıyorsan veya pahalıysa dolar dolu canta al diye...
ekmek bulamayan pasta yesin dedik...
https://i.hizliresim.com/r2rt5ti.png
2 talelik yılanoğlu son 3 yılda 25 tale yapıldı, sırada tefecileri sevindirmeleri lazım, faizleri yapıştır 100 de yüze gitsin nolcak ki yani :)
karadeliğe girdin bi kere yabcak bişii yok, bi ona bi buna bakıcan
https://i.ibb.co/qjKBh5y/DQ121sM.gif
İlk vergi neye gelecek acaba?
Bir önceki versiyonu hatırlayın, her gün akşam sekizde faiz düşecek diye konuştu, dolar az az yükseliyordu, en son saat sekizde değil gece onda konuştu, dolar 16 dan 18 olmuştu. KKM yi açıkladı ve dolar 11-12 lere geldi. Elindeki silahı o gün çekti. Şimdi dolar 20 olur 30 olur diyene itibar etmeyin. Ne olursa olsun mutlaka sakinlik olur. Faiz düşecek açıklaması artık gelmeyecek. Ne kadar ve hangi ara ile artacak açıklaması gelecek.
Evet bu doların diyetini birileri ödeyecek, öncelik bize düşer, yani halk ödemeli, bize yakışan bu, %52 ile seçtik, seçerken ödenecek diyet parasını hazırladık. Sonra Malasef bankalar ödeyecek. Bankalar ucuz diye düşünmeyin. Sanayi güzel, koç dün yazdık 200 olur mu, bugün en iyi giden hisse oldu.
Kafam bi milyon oldu burdan hisse alsan bi dert almasan ayrı bir dert.
Gap manyağı olduk.
Bist 30 dışı hisseler sakat, kimin ne kadar döviz borcu var belli değil. Büyüklerde şeffaflık var, küçükler kapalı kutu. BİST30 dışından uzak durulmalı.
Herkes faiz artacak falan diyorda.Faiz topiğine de yazdım.Ya artmazsa.Mehmet Ş. faizin başında değil.Yeni gelen hanımkızımız da necidir ne kafadadır bilemiyoruz.Ki ben düşük faiz hormonlu büyümeyi pek seven birisi olduğunu düşünüyorum.Tam reis kafası yani.
Bence her ihtimali göz önünde bulundurmamız lazım.Tutup daha da indirebilir faizleri. :drunk:
altınkaynakın sitesine girilmiyor. service too busy diyor.
:oleyo:
Bist 30 banka harici hepsi tavan olursa günün geri kalanında ne yapacağız :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ocakta 305 usd endeks
Sabah 237usd..
Böyle bakarsan 602 long açarsın [emoji846]
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg'de şöyle bir haber var:
https://pbs.twimg.com/media/Fx_IFBxW...g&name=900x900
Crassh tüm hızıyla otobanda sırayla 23-25-28-30-35 .....
hep dıjjj güçlerrrrin oyunu...
karakemal nerde sesi cıkmıyor...
Bu borsada döviz borcu açığı olan şirketler yok mu faiz yükselince eksi yazacak şirketler yok mu da uçuyorsunuz
Swaplar hariç mb.kasası -77 milyar dolar üstüne marta kadar ödenecek dış borç 203 milyar dolar çık çıkabilirsen bu işin içinden.
Bu dokuz günlük çıkışı nasıl yorumluyorsunuz?
1-) Hükümet güvenoyu aldığı için yatırımcıya teşekkür ediyor.
2-) Hükümet her şeyi ben kontrol ederim istediğim gibi istediğim yere çıkarırım diyor.
3-) Mehmet Şimşek ve ortodoks politikaya dönüldüğü için herkes piyasaya güveniyor, o yüzden doğal şekilde yükseliyor.
4-) Dolar yükseliyor, dolar endeksine göre aşırı ucuz kalmamak için dengeleniyor.
5-) Normal spekülatif bir hareket, biri ya da birileri ucuzdan alıp pahalı satmak için yükseltiyor.
6-) Arbitraj peşindeki yatırımcıları temerrüte düşürmek için zorluyorlar.
Merkez pas geçerse şaşırmam
gümüş ve altın fonlar da dolar artışı tam yansımadı gibin.
Arkadaşlar döviz ile ilgili Mehmet Şimşek kamu bankalarının döviz satma ile ilgili kararını imzalamamış diye bir duyum var...
Ondan dolayı dövizde bugün %7 civarı prim görüyoruz
XBANK XSINAI'yi geçti.
hedefe ulaşana dek normalleşme.
zona mb beşganı deniştirilmeli.
sona faize dokunmak ilazım.
tuik beşganını en son deniştirmek lazım.
o tip rakamları normal insan bulamaz. asdasda. :he: