İşlem hacmi 6 bin lot. Tarihin en düşüğü olabilir mi
Printable View
İşlem hacmi 6 bin lot. Tarihin en düşüğü olabilir mi
Sahibi de yabancı kâğıda yatırımcısı da!Bu nasıl rezilliktir inşallah tez zamanda def olup gider BİSTten!Endeks kağıdı değilsin anladık da hiç mi utanman yok yüzde 3 yükselen endekste!!!!
Sıfır faizle olsa yine iyi. Eksi faizle taşıyoruz. Geçen seneden bu seneye eksi faiz. Enflasyonu kattığımızda sanki iflas edecek şirketin kağıtlarının taşıyıcısıyız.
Çok berbat bir durum. Moral sıfır.
Umut da yok.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eeee yukardayken baska hisse yazdığımızda hisse pazarlamacı diyordun de-fk bilmem ne şimdi ne oldu da bir suruhisse pazarliyorsun dusukte verelim yukardan alalım ve patron spekmi kazansindiyorsun eeee bir zamanlar bana yazdıklarına cevaben bu yazı buradaki yatırımcıları rahat bırak ben kent pkent poltks bfren konya karton
hemde bolunmemis haliyle yazarken dediklerin bunlar 50 -100 lerde ky ye onerirkendi sonuç ne oldu her biri uzaya gitti poltk 28000 pkent 23000 kent 25000 ler dahane diyeyim sana bu hırsın edir corc hiç sağlam ayakkabı değilsin vesselam haydi nas sana
Dikkat edersen nadasa yatrdım dedim yani sadece almayı durdurdum. ALARK AEFES CCOLA TTRAK ENKAI de daha önemli işlerim var anlamında idi . EGEEN de Patron/spek elele hep dedim ve diyeceğim. PATRON tahtada kardesim Kafa mı buluyorsun yazdığım eski yazılara baksana. Patron kar paylaşmak istemiyor O sebeple 19200 de basıyor dediğimde sizler vebal alma demiştiniz. 15600 e düştüğünde paçal alım yapmaya basladım diyen de benim. 10000 den alanda benim. Canım sıkılırsa gene alırım sıkıntı yok ama daha çok kar edebileceğini düşündüğüm kağıtlar ilgimi çekiyor. Zaten EGEEN fabrikasına taşındı yakında herkes şapka düştü KEL = KAR Göründü diyecek . Zorlamayın bu saatten sonra kimse bu malı satmaz . DAHA ÇOK Alıyorum almaya da devam edecem ben yılmam HAzirana kadar 3 bilanço var onları gördüğümüzde zaten bu kağıdı kimse tutamaz.
Dip NOT : Borsadaki iyi şirketlerden biri . Siz takmayın kafanıza alın atın kenara, dolar long ta herkes . Piyasa normal değil ki egeen de fiyat normal olsun.
Ekimde yeni fabrikaya geçtik şimdi sıra kdv siz MAL almaya İhracat yapmaya geldi .
https://i.hizliresim.com/8dj7s2n.jpg
NOT : Bu veriler bana AL diyor !.. TOPLA diyor !.. Biriktir diyor !..
Burada yani egeen de PATRON/ SPEK el ele vermiş yatırımcıyı tokatlıyor ve bezdirmeye çalışıyor.
Sizlerde onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz .
Faizi MB 250 baz puan aşağı çekti 2 haftadır toplanan banka kağıtlarını bu gun den salıya kadar satarlar. Sanayi kağıtlarını alırlar. KOC un YKBNK ın zararı 15 Milyardan ve AKBANK ın zararı 19 Milyardan aşağıda bir zarar gelecektir bu yıl. O yuzden bu sene bankacılık kağıtlarına takılmam . Bu sene Ihracatçıların yılı olacak yada Ülke düşük dolar yuzunden Yıllık 50 milyardan fazla AÇIK verecek . Borcumuz artacak dolara ödediğimiz faiz yükü artacak .
BoFA Yorgun . 2025 Çok ama Çok zor bir yıl olacak. EGEEN e PARA Lazım .
Dip NOT : Karanlık Yuttu bizi !..
Hadi az kaldı dibini bulacaksın spek efendi😉
Yıl sonu toplantısı yapıyor ki sesi çıkmıyor!Bak elin Almanı batıyor dediler işçi çıkarıyor dediler yüzde 7 yukarıda
merhaba
yeni yere taşınıldığına göre eski fabrika arsası ne yapılacak acaba.. belki de yeni ortak olunan firmaya kiraya verilecektir
bu konuda hiç bir bilgi yok tabi ..sır gibi saklanıyor.
faiz indirimi ile beraber paralar borsaya akacaktı :)
çok muazzam akıyorrrr...
Eski fabrikanın ne olacağını sermaye artışı aciklanmasinayakin veya açıklanınca bilancoyu süslemek için kullanacak ve süper bir de temettü açıklayacak onu bekliyor zamanında fmizp bfren ve bir çok hissenin yaptığı taktiği uygulanasini bekliyorum onlar çok muhteşem işler yapmisti bu gafurdan da beklentim o yönde hayırlısı sermaye artırımına kadar disimizi sikacagiz tabi dış kalirsa bu hırsız takimindan
…adel kalemcilik yeni fabrikaya taşınınca eski fabrikayı içindekilerle beraber ekspertiz yaptırıp satılığa çıkarmıştı akabinde tabii sermaye arttırım kararı gelmişti diye hatırlıyorum.
Bazı firma sahipleri yatırımcısının Saygısını, Sevgisini kazanmak yerine, ahlak yoksunu olup ah almayı tercih ederler ?
Forumdaki Sayın eski üyeler; siz olsanız ne yapardınız? YTD
bu hissede dusuk sermaye ve yuksek bedelsiz hikayesi ve taesi yılladır yanıyor ama hiç sonmeyecek.cunku o beklenti bitti mi balonda söner....tahtacı (patron vs) bu beklentiyle ayakta tuuor hikayesine göre tahtaya gel gel yapıyor...yoksa yuksek bedelsiz açıklasa sırdan borsa sirketleri gb olacak.1 milyar dolat pd var.eder mi etmez bu absurd fiyat mekanizmasından dolayı buralara kadar geldi...
Kemal Sunal filminde oldugu uzere yılların Maho agası Mahmut mu olsunnnnn....YTD
haftalık çok dikkat çekici olmasa bile günlüklerin elle tutulur bir tarafı var. bu hafta 10.350 10.400 aralığına olası bir hareket ile 10.522.50 direncini aktif hale getirebilir..11.105 tepesi dikkat çekici olsa bile, 11.002.50 direnci daha çok önemli olabilir... yeni açılan dükkanın kira kontratında ilk madde, bu hafta ya sen gidersin yada ben.. iyi çalışmalar..
Çok yanlış bir analiz sevgili simovic egerki su fiyatlardan bolunse ve bire 100 verse sermaye 311;5 milyon hisse fiyatı 100tl kar da birmilyar üzeri olur ve eski fabrika değerini aciklamiyorlar bile heleki eski fabrika aletler onları da eklersek muhteşem hesaplar ortaya çıkar haydi o zaman bu hisseyi tutsun durzu patron tahtacı zibidileri de görelim hikayeyi onlar da biliyorlar ama hissedeki bu fukara baskısını neden yaparlar onu anlamiyorum ya dursu bunlar işi bilmiyor ya da soyguncu egerki adam gibi bir tahtacimiz olsa kim s......r patronu işte eski spekler yok hep bu robot manyağı tahtacı doldu piyasa bir de SPK diye demoklasin kılıcı gibi yüzde 40 -50 gitse burut diye takoz atan handikapimiz var hayırlısı diyelim ve sabirla bekleyelim başka da çare birakmadimilisler
Bedelsize o kadar odaklanmışsınız ki ABD ye 97% olan ihracat Oranını, Serbest bölgeye yapılan Fabrika ile Vergi muafiyetini , KApasite artışı ile yaşanacak Satış gelirini ve Terk edilen Fabrika arazisinde oluşan rantı göremiyorsunuz . KAR ın bu kadar d üşmesi 35 Milyon dolar lık yatırım ve 15% lik euro yatırımdaki dolar lehine değişen pariteyi göremiyorsunuz. Ancak Bunların üstüne birde bedelsiz var ki bence hiç bu hiç önemli değil .
Saygılar ,
George yine yanlış sulardasın. Bu kağıdın en önemli özelliği ve bence tek beklentisi bedelsiz gerisi bu borsada boş.Senin dediklerin gelişmiş piyasalar ve sığ olmayan kağıtlar için geçerli.
Bu tahtada patron ( illa şirketin başı olmasına gerek yok) ve spek denen para babaları ile ortak olup tahtada işlem yaparak günlük düşünüyorlar!!
Abd ye ihracat %60 larda diye biliyordum. Avrupa %25 geri kalan iç pazar.
Egeen yeni fabrikası, bedelsiz potansiyeli, sanayi şirketi olması, İhracat şirket olması ve düzenli kar edebilen bir şirket olması ve temettü dağıtıyor olmasıyla güzel bir şirket. Çok uzun vadeciler için kaybedilen bir şey yok. Kısa orta-vade için can sıkacağı ve sıktığı kesin.
Buraya kadar elinde tutan uzun vadeciler bundan sonra tutar mı asıl soru bu.
Şirketin geleceği hakkında doctrine beyin yorumunu merak ediyorum.
2024 yılı Egeen yatırımcısı için koca bir zaman kaybı oldu!Her şey değişti bu hisse sığlığından vazgeçmedi.
Şirketin yeni fabrikası olmuş, üretimi arttırmış, yok eski fabrika arsasıymış... Bunlar tam yeni havuçlar galiba... Konya'nın kaç yıldır bu arsa muhabbeti, konuşuldu durdu. Halen büyük potansiyel denilir durulur. Buna şimdilerde egeenin arazisi ekleniyor.
Üretim artışına gelince... Yeni pazar bulamadığı takdirde üretim artışı işe yarar mı? Ya mevcut müşteriler talep artırımına gitmişse veya yeni pazarlar bulmuşsa üretim arttışı işe yarar. Onun dışında yeni fabrikanın tek avantajı serbest bölgenin sağladığı avantajlar.
Yeni pazara dair henüz hiç bilgi sahibi değiliz. Bir yıldır da mevcut müşterilerden biriyle görüşmeler sürmekte...
Durum buyken sanki herşey dört dörtlük ilerliyormuş gibi algı üretmeye gerek yok. Henüz bilançolara yansımasını dahi görmüyoruz.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AnadoluEfes bir bde bu eksikti hıııh tam oldu!
Putin #AEFES hisselerine kayyum atamışsa; Türkiye'yi hasım olarak ilan etmiştir.
Rusya bu konuya siyasi açıklık getirmek zorundadır. Yoksa Türk şirketlerinin varlıkları benzer bir risk altına girecektir.
https://i.hizliresim.com/a510kqu.png
Paranın cıncığına koyacaktık güya bu sene:kahkah:
Uzun zamandır forumda yazmıyordum ama sürekli takip ediyorum sayfayı. 2024 maalesef ekonomik anlamda hayal kırıklığı oldu, ömrümüzden koskoca bir yıl boşuna gitti hatta yanında fazlasını da götürdü. Umarım 2025 geçen yılı fazlasıyla telafi edeceğimiz bir yıl olur. Yine de her şey borsa değil... (fakir avuntusu oldu bu biraz :))
Tüm ortaklara sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl dilerim. Saygılar.
Herkese sağlıklı ve huzurlu yıllar.
Yuh, zabah zabah devre kesti. Enflasyonu da hesaba katarsak (TÜİK enflasyonu) geçen sene Ocak ayına göre paramızın %70’ini kaybettik. Geçmiş olsun. Ben sadece 30 lot bırakmıştım egede. Keşke onu da sataydım:)
Muhtemelen biraz toparlarsa kol keserim. Kalanlara başarılar. Bu hisse artık eski günleri mumla aratacak gibi geliyor bana.
Şahsi düşüncemdir. Yatırım tavsiyesi değildir…
Sn Gana lı son derece basit bir mantıkla ( Bedelsiz ) yatırım yapanlardansanız söyleyecek bir lafım yok. Ama 97% ihracat yapan ve Euro bölgesi yerine Dolar bölgesinbe çalışan bir firma yatırım yapıyor siz bana yanlış sulardan bahsediyorsunuz . Üstelik kapasite artışı iki katına çıkmışken . YAni fabrika ortada duruyor. Siz aslında Egeen in yaptığı yatırıma karşısınız yani sizce patron hatalı. Peki ; eleştirmek, hatalı demek kolay. Sizce egeen satıp ne alalım nereye yatırım yapalım ? Siz neden burada yazıyorsunuz ? Bu sorulara cevap verin devam ederiz.
BEDELSİZ in ne olduğunu bence bu işin duayenlerine internetten sorun !...
Bedelsiz bekleyen parasını bedelsiz beklediği hisseye koyan biri Spekülasyona ortak olur yapabilirse manipülasyon yapar. Ki ben bunu ahlaki ve etik bulmuyorum. Ve tekrar altını çizerek yazıyorum
Bedelsiz beklemek yatırımcılık değildir. Elinizde 9000 TL lik 1 kağıt var olması yerine 9 TL lik 1000 KAğıt olmasına yatırım yapılmaz. Diğer bir deyişle siz bu firmaya güvenmiyor sadece Bölünmenin rantını bekliyorsunuz anlamı çıkıyor. Siz satın dostum bedelsiz olmayacak . Bu adam 23 Yıldır bedelsiz vermemiş kağıdı bölmemiş kar sürekli firmanın kasasında duruyor ve Bedelsiz havucu olarak duruyor Bu paraya göz koyanları sinek gibi çekip hisse satıyor ve bedava kredi kullanıyor. Bedelsiz yapacakmış . Bence yok öyle bir şey beklemeyin boş yere yasalar ile adam sıfır maliyet ile kredi kullanıyor . Güldürmeyin beni adam vaz geçermi sıfır maliyetli paradan.
Bu arada Size ve Tüm ortaklara forum daşlara yeni yılın sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ederim. Umarım bu patron da insafa gelir de bedelsiz yapar bizler de rahat ederiz.
Armağan Arslan - Alırım Dedim Mi Alırım ( Ankara Oyun Havası )
Sevgili George hayatta herşeyin başı sağlık.Sana ve sevdiklerine forumdaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
Egeen tahtası sana şu an gerekli cevabı veriyor. 200 lotla devre kesen bir tahtada elmas madeni bulsa ne yazar. Tamamen iş ky söğüşleme yerine döndü. Ben bedellsiz için aldım bana ne patronun karından bana vermedikten sonra. Ben bedelsizciyim Netaş karton beni bunlar mal mülk sahibi yaptılar.Sana geçen yıl al dediğim milpa senin burun kıvırdığın 7 den 160 oldu?? Ne oldu ihracat mı yaptı fabrikası mı taşındı Euro dolar mı bastı??? Öğrenmen lazım yoksa bu borsada para kazanamazsın George. Hadi kal sağlıcakla
İyi seneler lakin gelecek yeni yılda badireler var atlatan ve hazır olanlar ayakta kalacak.
Benim çıkarımım ikinizde bakış açılarıyla haklı.
Bende Karton ve Bryat da oldum Bryatı defter değeri kartonu bedelsiz ve 10 yıl taşıdım sadece yüzde 30 alsat larla oyalandım artı temettülerle orada patron temettülerden büyük lokmayı alırdı bu gene o yönden adil.YTD.
Teknikde takılırım ben şuan hissemiz Uzun vade aylık kırık bunun yerlerinide geçmişte yazdım.
10600 üzerine atamadıkca ve 3 gün üzerinde kalamadıkca beklemeye ve moral bozukluğuna devam
ANI
Bora diye bir arkadaşım var hisse sordu ve ben 10 yıl taşıdığım hisseyi söyledim o ara aşşağıyada basmışlardı aldı ve 5 TL kar ile sattı Cuma günü o gün akşam haber patladı ve hala aynı hikayeyi anlatırım sabır sabır
O gün al o gün vole olmuyorki.
Olmıp de ortaklıktan çıkarıp atmak istediler onlada uğraştık 7 TL verip şutlamak istedikleri hisseleri 2 kere %150 bedelli yaptılar kurtulamadılar bizden.
Panda vardı bende spk dilekçe bölge idare mahkemesi filan uğraştım 50 TL den verdim sonra bunlar anı.
şimdide Egeen ve Göltaş a takdım.
Tanrı ömür verirse şirket kar etmeye devam ederse buradayım.YTD.
Başarı ve inovasyon ödülü verilmeli 2024teki bu BİST başarısı için.
Yazıklar olsun egeen sana bize bu yılın en büyük kazığını attığın icin