İstanbulda 24-26 arası 24 liraya 35-40 kg 26 liraya 40-45 kg diyorlar
Printable View
KURBAN esnaf için müthiş fırsat.ANKARADA zincir bir CROSS MARKET var.Gayet güzel kuşbaşının kilosu 520 tl...
Bir büyükbaştan 30 kilo löp et çıkar.10 kiloda kemikli desek.40 kilo..
Normalde 20.000 tlye alınmalı ki..Market fiyatına gelsin.Üstelik marke vergisini verir ve işçi çalıştırır.
Kasaptan alırdım .Yerli diye fiyatı geçirirdi..Yerli diye aldığımız et,EBK nun marketlere verdiği etten daha kötü.(lezzet olarak)
MARKETLERİN sattığı (ebk) eti bence daha lezzetli.ORADAKİ ETLER GERİ DÖNÜŞÜMDEN YAPILMIYOR:)
İklimden dolayı merada büyüyen hayvanlar.Hele BREZİLYADAN (AMAZONLAR) gelen etler tam organiktir. :)Maliyet onun için düşük.Hele ANGUS eti çok güzel bir et..Bizim AHIRDA SUNİ YEMLE BESLELEN hayvanlardan çok daha kaliteli eti var.(bizim köylerde kurbanda satılmak için beslenen hayvanlarda durum bu)
Ama milletimizdeki ,yerli et ısrarını anlamış değilim.Ben de bu ısrardaydım ama kasaplar sayesinde bundan vazgeçtim.
Hatta Babamın ısrarıyla KAZANA bile gittim...Adam ANTİKROT diye arka taraftan et getirdi..Artık ne yediysek...
ben anlamam şorttan bermudadan , siga siga palayla randevuma doğru
https://i.hizliresim.com/f969rbd.png
Puahahahhahsh
Bune arkadaş biri tırları dolduruyor öbürkisi kamyonu dolduruyor sende gemiyi doldurmuşsun. Yokmu treni dolduran :drunk:
https://youtu.be/V6KLDbUAEkM?si=_tdklUjEEngfAvu2
Tokatlı çok şanslısın dayı. 31.80 de takıldı geri veriyor.
Altın gümüş ile iştigal eden biri olarak korkum Mehmet abi dolar alımını keserse birden boşlukta düşüş olacak malesef TL ile işlem yaptığımız için hayatimiz karardı borçlar TL emme aldığımız malzeme dövizle fiyatlaniyi. Satarken malın fiyatı yerle bir oluyor TL ile. Şuan guyumculuk epik mantıksız bir şey halini aldı.
Esen kalın
abd piyasaları kapalı .... gümüş ons 21,30 da işleme kapatıldı...... gece 1 e kadar alım satım kapalı şuan....şuan israil pisliğinin gerginliğini kullanıyorlar.... en fazla ons 32.30 olur......görünen o ki bu sefer gümüş ons daha da sert düşecek....
Bahçeli'den 'hesaplaşma' teklifi: Biz hazırız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bazı televizyon kanallarına çok sert tepki gösterdi, adını verdiği kanallar için "Mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca dikkat çeken bir de 'hesaplaşma' teklifinde bulundu............
[QUOTE=*Bozkurt;6819337]Puahahahhahsh
Bune arkadaş biri tırları dolduruyor öbürkisi kamyonu dolduruyor sende gemiyi doldurmuşsun. Yokmu treni dolduran :drunk:
https://i.hizliresim.com/i2pe3x1.png
Biraz twiterda fenomenci tenekelere baktım da hemen hepsi batık durumda bazıları paylaşım yapıyor bazıları caktirmamaya çalışıyor ama sızlıyor inliyor
Bu çakalların batiklarini kurtarmak için yeni çıkardığı şey abonelik buradakiler yapmaz ama izleyen fln varsa bu mallara gidip para kaptırmayın
Piyasadan gerçekten para kazanabilen gidip öyle şeylere ihtiyaç duymaz
Onu Petkim'siz düşünmemek lazım
https://i.hizliresim.com/d3eg5pv.jpg
[QUOTE=bahriyeli;6819588]
mavsar hocam bing image create de fena değil :)
:drunk::drunk::drunk:
bak bakalım gümüş ons ne kadar....bakmadan yaz....bunak la bu...sabah sabah....
[QUOTE=mavsar;6819643]Onu Petkim'siz düşünmemek lazım
Hangi kağıdı alsa durum değişmediği için Petkim’e hakzızlık olur
Yanar dönerli bi logoda olsa süper olucakmış
Fabrikanın adı gözükmüyor, bi tık şekilli şüküllü alengirli olsaymış keşke
Neyise enazından bacası tütüyeah
ABD piyasaları, 100 yıl sonra T+1 takas sistemine geçiyor.
Bu arada logolar için teşekkür ediyorum bahriyeli abi ile mavsar abime
Elinize sağlık
Dilinin kemiği olsun biraz.Pek çok ateistle geçmişte hayatım kesişti ama senin USLUP DERSİMLİ ateistlerin uslubuna benziyor.
Burada artık EVRİMDEN bahsedemiyorsun.Temel dayanağın çöktü.Şimdi direk saldırıyorsun.Bize de bir noktadan sonra cevap vermek düşüyor.
MÜSLÜMAN DAİRESİ İÇİNDE OLMAYAN birisi bir müslümanı - dinin mükemmelliklerine uymadığı için ELEŞTİRME
hakkı olamaz...Bu olay aile içi meseledir.Beni dinime muhalif konularda eleştirenin ASGARİ TEMEL YÜKÜMLÜLÜKLERİ(5 vakit namaz-30 gün tam oruç-ümmet bilinci vs) yeri getirmesi lazım.
O tarakta bezi yokken gidip te UYMADIĞI-HATTA İNKAR ettiği bir inanç üzerine ahkam kesemez.
Peki ATEİST İÇİN helal-haram; yapılması gereken yapılmaması gerekenler nedir...HER ŞEY...Zaten şu ATEİSTLİK lafına sinir oluyorum..Gören AKADEMİK BİR KAVRAM SANACAK..Eskiden GAVUR dedikleri olay...İslamın KAFİR dediği kavram..
Viob olayının AİLE İÇİ konuşmasına gelince.İSLAM dediğimiz olayda;yükümlülükler çok ayrıntılıdır.5 vakitten başlar-cihat-zekat-oruç-GIYBET ETMEMEME,Fakire yardım-kul hakkı yememe vs..kadar uzanan tüm hayatı içine alan bir kurallar zinciridir.
Bunların bazıları YAPMAMAK diğerlerini de yapmamayı gerektirmez.Elbette MÜKEMMEL OLMAK en güzelidir, bu irade doğrultusunda çalışmak lazım.Elimizden gelince en iyisini yapmak lazım.
Namaz kılmayana,NAMAZIN YOK o zaman neden GAZZEYİ savunuyorsun demek,yanlıştır .veya GIYBET EDİYORSUN neden oruç tutuyorsun demekte yanlıştır.Herkes yapabildiği kadar o dairede kalmaya çalışır.
BU KONULARA GİRMEK İSTEMİYORUM AMA BAZEN SUSSAN OLMAZ,CEVAP VERSEN OLMAZ...
Herif şapkadan ne çıkaracak bugün merakla bekliyorum
volatil olcak gibi de akşam önemli
Aradan bi selam verelim
Gününüz bereketli olsun arkadaşlar
hayırlı günler dilerim
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Karar Haber
@KararHaber
Son dakika! İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini tanıdı. İspanya Başbakanı Sanchez, "İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'yı kapsayan bir Filistin devletini tanıyor. Tüm taraflarca kabul edilmediği müddetçe 1967 sınırlarındaki hiçbir değişikliği tanımayacağız" ifadelerini kullandı
abka sen neden üstüne alındın lo..
lafa gelince bol kepçe.. işe bakınca ayine.
bak hobidik tokaçtıya akşama kadar haram yiyecem diye kıvranıp duruyor memur birde. zırto..
:drunk::drunk:
hadi ben salağım kanıyomda allahı nasıl kandırıyonuz hayret:he:
:drunk::drunk:
şimdi abka başlar yok önceden atayizdim doğru yolu buldum atayiz forumlarında çok yazdım..
aynı şeyler..
gerenk yok :he:
işimiz var...
adios. :drunk::drunk:
zıkkım içmeyin bira için.. haram yiyenler için öte tarafta bol bol zakkum var.
bu gibi.