Dogalgazik zammının acısı azaltılmış.
%38 lik zam konutlara etkisi durun heyecan yapmayın !!!
%24.4 ( yirmidört nokta dört) olacakmış.
Printable View
Dogalgazik zammının acısı azaltılmış.
%38 lik zam konutlara etkisi durun heyecan yapmayın !!!
%24.4 ( yirmidört nokta dört) olacakmış.
Hakan Ural ı görünce dayanamadım, bu şahıs en son bi kanalda kanaat önderi pozisyonunda olayları ve insanları yorumluyordu, halbuki gençliğinde , Nuriş kardeşlerden, Alaattin Çakıcıya geniş bir yelpazede değişik ilişkiler içinde olduğunu herkes bilir hatta bir de lüx saat meselesi falan vardı.
En son babası evlatlıktan red etmişti galiba...
Adamın hayatı esasen başka bir yorumcu tarafından tv de program yapılabilecek durumda iken, bilir kişi pozisyonunda oturup cart -curt etmesi çok ilginç.
Gençlik arkadaşlarımdan cerrahpaşa mezunu doktor Murat ın bununla ilgili bir detay bilgisi vardı ki burada zikretmeyeyim...
Çürükler Çöpe atılır.
Tcmb 11:00'da düzenlenen depo ihalelerine ilave olarak gün içerisinde ek tl depo ihalelerinin açılabilmesine kadar verdi
yeni adım sterilizasyon araçlarının çeşitlendirilerek etkin kullanılmasını amaçlıyor-
Konya da bu sıcakta motorsiklet kullananlar kask takıyor. Bu uzaya gitmek gibi bir şey. Bu adamlar yemek yerken kaşığı ağzına direk sokamaz bir iki yeri yoklar öyle sokar
Sokak roportajinda cikmis, Erken secim olsun..! diye yirtiyor kendini.
Sanki bu mumkunmus gibi.
Adam hem kendi hayatini hem en son torununa kadar tum ailesinin hayatini boyle bir riske atarmi ?
Peki ne olacak, boyle gidecek gidebildigi noktaya kadar.
Dunyanin parasini goturen 600 vekil, mecliste bunlara hizmet veren, balli maasli 5.000 personel.
Kurmus duzeni, sen hesap soracagim, erken secim diyorsun.
Boyle bir sey mumkun mu.
Afiyet olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=Sv7u2lYQNhU
Sakami bu ya
Biz bu kadar mı düştük?
https://www.facebook.com/share/r/Jz4...ibextid=31ks6x
Üç sene sonra yiyecek bulmakta zorluk çekeriz. Çiftçi üretici eğer keriz değilse parasını çöpe atmayacaksa ekmeyi dikmeyi bırakır. Kıyıda köşede kendine yetecek kadar bir arazi yer olması bunun için önemli.
Ben çiftçilik yapanlar için söylüyorum çoğunlukla zarar ediyor hakı pohunu ödemez. Garantisi zaten yok küresel kuraklıktan var her şeyin maliyeti artmış fiyatlar ya geride ya da aynı. Siz market fiyatına bakarsanız aldanırsınız. Çiftçinin elinden şuan 1/10 a kadar aşağı alıyorlar. Haberler de var kavun karpuz 1,5 TL ye alınıyor elinden bize gelinceye kadar yanına bir sıfır ziyaretçi geliyor
Migros bazen güzel indirimler yapsada fiyat artışında öncü market. Komili zeytinyağlı sıvıs sabun 105 TL ye gördüm migrosta. İki üç ay önce 35 TL idi bu.
şuan migrosta lipton begomatlı çayın kilosu 260 lira carfurda 156 lira yine migrosta 500 gr activeks 78 lira carfurda 1.500 gr 138 lira migros bu aralar iyi geçiriyor dikkatli olmak lazım, ayrıca çok keyfi uygulamaları var mesela bana sanal marketten usulsüz alışveriş yaptığımı iddia ederek üyeliğimi iptal ettiler, onların kurduğu sistemde nasıl uygunsuz alışveriş yapabilirim anlamak çok zor yaptıysamda onların zaafiyeti vardır, bende miktirin gidin marketmi bitti dedim
carfurda yudum 5 litre ayçiçek yağda oldukça uygun, şimdi ben bu migrosu tüketici haklarına şikayet etsem birşey çıkarabilirmiyim, mevcut telefonunla üyelik sağlayamassın diyorlar ancak yeni bir numarayla olur diyorlar anasını satayım sanki adamların marketini soyduk,
Çok doğru bir tespit, Migrosun fiyat artışını körükleyen politikaları var satamadıkları zaman acımasız indirim yapabilirler ama aldanmamak ve bir süre sktr etmek lazım ki adam olsunlar.
Amazon'da böyle büyüdü.
Bunu yapabilecek işçi örgütleri olmalı yani sessizce boykot meselesi.,
Ama maalesef çok zor neyse ben bir süredir migrostan almıyorum.
Bamyanin kilosu 200 Liraya çok ucuzmuş
https://www.facebook.com/share/v/U2e...ibextid=31ks6x
Rize'ye yeni Cami mujdesi vermis bunlarin reisi.
Ne guzel.
Cok memnun oldum..:)
Cay'a verme, findiga verme, emekliye verme, cami yap.
Beter olun.
Is'te verdiginiz oyun karsiligi bu.
Şuan 4 yıllık mezun 20 yıllık tecrübeli yoğun bakım hemşiresi 25 bin alıyor özelde. Diğerleri asgarî ücret alıyor. Özel okullar ya da dershanede asgarî ücret bile zor veriliyor. Kısacası okuyanlar çok düşük maaş alırken ilkokul mezunu bunlardan fazla alıyor üç harfli marketler bile asgarî ücretin fazlasını veriyorken
Ben bı çocuğa zor bakiyorum adamın 84 çocuğu var
https://www.facebook.com/share/r/ny2...ibextid=31ks6x
Konya da özel hastane de bir gece yatmak tahlil tetkikler ilaçlar hariç 5-6 bin TL. Özel hastane de acile gitsen pratisyen hekim muayenesi serum ilaç vs ortalama 2000 TL. Bunun için de ultrason tahliller yok. Ultrason 1850 TL.
https://resmim.net/cdn/2024/08/01/WRGoJD.jpg
Hep diyorum, bu emeklilerin maaşları çok yüksek diye.:kahkah:
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikasta uğraması sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi
Erdoğan : Filistin Davasına olan desteğimizi ve Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı göstermek amacıyla, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye’nin şehadeti sebebiyle, yarın (2 Ağustos Cuma) 1 günlük millî yas ilan edilmiştir.
İsmail Heniye ve tüm Filistinli şehitleri rahmetle yâd ediyor, şahsım ve Milletim adına Filistin halkına başsağlığı diliyorum.
Diyanet işleri başkanlığı : Filistin davasının büyük önderlerinden İsmail Heniye’nin şehid edilmesi münasebetiyle ülkemizde 1 günlük milli yas ilan edilmiştir.
Yarın tüm camilerimizde salâ verilecek ve Cuma namazından sonra gıyâbî cenaze namazı kılınacaktır.
Mekânı cennet olsun.
İyi parti : Devletin teamülleri vardır.
Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez.
Bu Türk Milletine bir dayatmadır ve kabulü mümkün değildir.
Önemli kavramların devlet eliyle sulandırılmasını şiddetle reddediyorum.
protesto ediyorum onları .
Arada arıyorlar onca çek verdik ona rağmen niye alışveri etmiyorsunuz diyorlar genel merkezden bende markette rafta olan ürünü kampanyalı diye yok deyip iptal ediyorsunuz bu ne deyip gösterince hiçbir şey diyemiyorsunuz dedim ilişkimi kestim dedim bir şans daha verin uygulamamıza dediler ama ben vermedim