benim için değişn bir şey yok...ekranı bilen takip etmiyorum..burda yazılınca haberim oldu bedelsizden.. :)
Printable View
Devre kesti, way anasını...
Hisse son 1 haftada %30 yükselmiş arkasından %900 bedelsiz açıklıyor ve aynı gün de satış yiyorsa, o şirkete ne güven olur ne de yatırım.
ky bugün öğrendi...%30 dan nemalananlar ne zamandır biliyor?
110 tl oldu bugün fiyatı...varın hesaplayın...ha temettü yü de hesaplayın..aynı sınıfa girdiği(fiyat olarak) doas ın verdiği temettüye de bakın..
hikaye bitti,artık içerden haber de sızıyor diye taşladıklarınız haklı çıktı..bu yükseliş suni dedik..haklı çıktık..
dün 1100 ler den alan gariban ky ile helalleşirsiniz artık koç grubu...
-%3,85 şu an....
gönülden bağlanan yatırımcısına hayırlı olsun....
Yaz tabana yaazzz
Ytd
Froto hepsini çiğneyip atar...sabırla bekleyip görecez. 20 lerde iken çok yazıldı bunlar....%4 kağıt düşünce panik oluyoran borsada işin ne....önceden de dedim 3-5 çizikle bu iş olmaz..son 10 yılda 50 kat giden kağıda laf ediyosan sorun sendedir..şirkette değil.
Ha tek kağıttaysan ozaman zaten portföyün sıkıntılı olabilir herzaman..o DA BAŞKA..PSİKOLOJİ İŞİ BU...
Veremediiğk zamanında veremediiğğkk
Ooo human dan sonra Patrick de geldi neredeydin sabah seni de görsem gırtlak shortlardim
3. Keriz neydi o fedor o da damlarsa taban olur :kahkah:
Aldık mı dokuzun birini ;)
Taban olacak mı göreceğiz...
70 80 liradan alırız artık durumlar onu gösteriyor sanki
Satışlar alışların 2 katı neredeyse
Satan kalabalik etmesin beyler dagilin…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir 500 lot daha alınmıştır :) taban olursa aşağıda bir 800 daha bekliyor :) Kademeli cephane var..... Keşke temettü yattıktan sonra açıklasalardı..daha çok nakit olurdu..şöyle 2000 civarı daha yapıştırıdık
1050 den shortlar flat
Bundan sonrası endekse bağlı endeks düşerse froto önden düşer endeks teperse yatay kalabilir
Hacım ve bırakacağı mum urkutucu
Dudu nun dediği doğru..ret tuşu huzur demek..engelle gitsin... puhaaa...
3 gün sonra yani 22 Kasım 2024 Cuma günü alacağımız hisse başına brüt 14,25 TL, net 12,825 TL nakit temettü öncesi silkeleme faslını seyrediyoruz :)
heryeri şimdiye dek hiç görmediğimiz bu kadar felaket tellali sardiysa o da bir işaret olabilir.
1 hissemize 9 tane de Ali Goç verecek toplamda 10 hisse olacak. Bi tane de horoz hemi de iri.
https://i.hizliresim.com/kl2ogne.jpeg
1 koyup 10 alacağız.
Böyle bolluk nerede var ya?
840 bin lot alış
1 milyon 150 bin lot satış gerçekleşti, şu ana kadar.
8 çekirdek M4 işlemcili iMac bilgisayarımdan Tapatalk kullanarak gönderildi.
Bu kadar işlem hacmi sanırım olmamıştır. Rekor hacimle devam edeceğiz. Dudu'nun dediği 10 000 lot herkesin olacak gari.Ben bu yıl temettü ile başka kağıt alacaktım mecburen froto alacağız. 😉😄
Dudu abi 1 ahtapot koluna 9 tane daha alıp 10 kollu ahtopatı olacak eğer ki satmadıysa. Biz pis fakirler de yarım ekmek tavuk dönere 4,5 tam ekmek alacağız.
dudu dedenizi şımartmayın.
Temettüyü bedelsizden sonra verirse yırtarız. :evil:
https://x.com/fire_ozgur/status/1858...332518858?s=19
SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191652079134
Kasnaaaaaaaak Kasnaaaaaaaaaaaaaaaaak
Simdi anladiniz mi neden bedelsiz istemedigimi??
Yaz dabana yaz Patrik yaz...
Hayin, hased ve fesad gundiler catlasin...
Boşver şirketin işlerine odaklanmak lazım.
Bir arkadaş sabah yazdı da hanerim oldu buraya bakınca fark ettim.
Senin 10 bin lot olsun isteğin 100 bin lot oldu.
İyi lot.
Yeter ky için.
Ben temettüleri kaydıracağım.
Gerisine bakmam.
Tahtaya grafikçi büyüklerimiz baksın.
Romanya rekor kırmış, güme gitti, iyi de oldu, bu şirketin sermaye artırımı, kapasite artışı vs. denk gelmek çok zor, bize nasip oldu, bugun bedelsiz aciklamasi baska bir ugursuzluk, cok kotu zamanlama, sovsek de bazen isyan etsek de biriktir bekle devam.