Bu tür kağıtlardan parça parça almak gerek. Yoksa bağlanıp kalabiliyoruz. Bir miktar nakit her zaman olmalı. Düşüşleri fırsata cevirebiliyoruz o zaman.
SM-M105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu tür kağıtlardan parça parça almak gerek. Yoksa bağlanıp kalabiliyoruz. Bir miktar nakit her zaman olmalı. Düşüşleri fırsata cevirebiliyoruz o zaman.
Gaz verip durmayın millete
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet mal pazarlamaya çalışıyor dikkatli olmak lazım
Hâlâ hacimli bir şekilde düşüyor.
Demekki dahada düşecek
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 aylik bilanco aciklandiginda o guzelim kar tablosunu hic edip 1.6x gosterip 1.4x lara kadar geri verdiler ustelik 1.5 ay da oralarda beklettiler. Bilancoda kar iyi gelse bile bunu primleyecek diye bir sey yok asla. Ve unutmamak lazim ki yabanci satacagi zaman maliyete falan bakmiyor ne var ne yoksa buldugu fiyattan veriyor. İnsallah o durumlara gelmeyiz. Dikkatli olmakta ve fullememekte yarar var.
BALIKESİR BANDIRMA ,
buralardaki patronlara aldanma
Borçsuz, ciro ve karı artan bir sanayi şirketi olan Bntas ın aşağı yönlü devre kesmesi şirket adına utanç verici bir durum.
Kasada o kadar nakit var. Yönetim kurulu acil toplanıp hisse geri alımı kararı almalı.
Sayın yönetim kurulu üyeleri, yeni yatırım yapacağız diye bedelli yapıp para almayı biliyorsunuz. Şimdi sıra sizde hissenize sahip çıkın:((
Ytd
Nerde o delikanlı sirket nerde oyle yonetim kurulu. En altta 4 kademede toplam 30 bin lot anca vardi. Gordu onu öyle basti cakal. Yersen işte.
Düzeltmeyi abarttığını düşünüyorum.
https://resmim.net/f/7rSlzN.png
19 eylül de 2 13 tl ile zirve yaptığı zaman takasa 23 eylül de geçer ve devamlı düşmüş 23 eylülden bugüne takas değişimi bir o kadarda alım gelen aracı kurumlardan satmışlardır onlar takasda görünmez dünki pasta hariç .
yatırım tavsiyesi değildir
Benden söylemesi spek geçenlerde günlük gelip bir kol kestim, o malın %20 fazlasını aldım, keyfin bilir.:cool:
Hissede olduğum sürece kaybetmeme ihtitimalimizde, kazanmama ihtimalimiz de % 90
maalesef durum budur.
Dün merlly 201.000 lot almış. Yabancı satışı sınırlı. Şirketin durumu ve sektörü iyi durumda. Orta vadede prim yapabilir. Düştükçe parça parça alıyorum. Tabi kendi görüşüm, tam tersi de olabilir...SM-M105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli sermaye artırımıyla bünyesini iyi güçlendirdi, yakın geçmişte ciddi bir operasyon geçirip başladığı yere geri döndü, teknik olarak gördüğü zirvenin çok çok altında. O gördüğü fiyatı etmezdi tabi de bu fiyat da oldukça uygun duruyor. sektörü ise beğenmiyorum açıkçası, mali bünyesi sağlam diye aldım.
Geçen sene bilanço açıklandığında 1.15 den 1.55 leri görmüş, o günden bugüne bedelli yaptı, karı da geçen seneden güzel gelecek
sıkıntılı bir süreçden geçiyoruz ama bilançoyla beraber bu fiyatlarda kalmayacaktır.
Yıllardır görmediğim tavanı bantaş da görebilirim bilanço geldiğinde, bekleyebilirsem.
hagi spekcim çek şunu biraz yukarıda düşüş sonlandı desin piyasa.
e adi herif endeks büyük kaybını kapattı sen aynı kaldın, yarın daha yukardan alacaksın.
Bu hissede aman aman bir prim beklentim yok, BİR SPEK OPERASYON YAPMADIKÇA. Yatırımlık bir hisse değil şu an risksiz bir fiyat da
güzel bir hissse, uçar kaçarlık olmaması da iyi...
ayrıca şu an benim desteğe yakın...
buradan alıp 1-2 ay içinde %40-45 kara satmak uzak bir olasılık değil...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
yatırım kağıdı olmadığını söyledik
bilançosu temiz dedik
19/9 karı geçen seneye göre % bilmem kaç artmış olacak oran bi hayli yüksek olacak
hisseyi buralarda tutup bir tavan mı yaptırılar, aşağı verip oradan mı yaptırırlar bekleyip göreceğiz.
hissedeyim diye hakkında düşündüklerimi söylemezlik edemem,
en olumsuz düşündüğüm şeyi de söyleyeyim olsun bitsin
teneke üretiyoruz teneke, onun nakliyesi üretiminden daha pahalıya patlar öyle düşünüyorum.
şimdi bu fiyat piyasada oluşuyor hemi ? bende yedim spek efendi 2 kademe de bekle bakalım.
inanmadığım hissede bekleyemezdim, ederi olduğunu düşündüğüm hisseleri kaptırmıştım, çok az artısıyla yerine koydurdun spekcim sağol, ama hala 7 kademe alacaklıyım.
Yabancı bugün çok satmış. 800.000 civarında satmış. Bunu hiç sevmedim. Bakalım ne olacak?
1.61 den aldıklarımı 1.71 den verdim. Diğerleri duruyor. Aşağı gelirse yeni alım yaparım. Yukarı giderse elimdekileri satarım. Başka para kazanacak bir durum yok. Piyasa her an değişebiliyor... Bir süre daha bntas al sata devam.
Geçemiyorum bu tenekeden gene fazlasıyla aldırdın spek efendi.
Fiyatın yerlerde sürünüyor değil, karı gördüm gene gidecem, çok hisse vardır aşık eder adamı bırakıp gidemezsin sen onlardan değilsin, bir tavan yeter bana.
Bu sefer teknik de takılayım, 73'ü geçince yolun açık.
Bu hareket hiç olmadı şincik, dip yaptın yukarıya dönüyorsun görüyorum işte, hafta sonuna kadar süren var, olmadı bilanço ertesine bir tavanın var.
tenekeci alacağım baki, bir gün alacağım senden, nasıl olsa öyle hisselere bağlanıp kalmaktan vaz geçtim, arsızlaştım artık.